Busan

Varaa risteily

Busan on Etelä-Korean toiseksi isoin kaupunki. Tyynenmeren rannalla sijaitsevassa suurkaupungissa asuu noin 3,5 miljoonaa asukasta. Busanissa pääsee kulttuurilomailun lisäksi nauttimaan alueen upeasta luonnosta. Kaupunki on tunnettu upeasta rantaviivasta ja sitä ympäröivistä vuorista. Kauniit ja hyvin hoidetut rannat houkuttelevat etenkin kesäkuukausina matkailijoita Busaniin. Gwangallin ranta on oiva paikka kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja, kuten vaikkapa vesihiihtoa tai purjelautailua!

Busanissa on useita mielenkiintoisia vierailukohteita. Kaupungista löytyy historiallisia rakennuksia ja erinomaisia museoita. Kaupunkia ympäröiviltä vuorilta löytyy myös Korean kauneimmat buddhalaistemppeleitä – Beomosan ja Seokbulsan temppelit ovat ehdottomasti vierailun arvoisia! Gamcheonin kulttuurikylästä löytyy värikkäästi maalattuja taloja ja ainutlaatuista taidetta.

Satama

Risteilyalukset saapuvat Mipo Ferry Terminaliin, joka sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä Busanin keskustasta. Satamasta pääsee Busanin keskustaan ilmaisella shuttle-bussilla. Bussi jättää matkustajat PIFF Squaren pysäkille Nampodongin alueelle.

Varaa Busanin risteilyt

Varaa risteilyt varustamoittain

Galleria