Etelä-Korea

Varaa risteily

Kiehtova Etelä-Korea, viralliselta nimeltään Korean tasavalta, tarjoaa matkailijoille jännittäviä suurkaupunkeja, upeita rantakohteita ja itämaista eksotiikkaa. Nykyään maa tunnetaan suurena teknologiakeskittymänä, mutta rikkaasta historiasta muistuttaa muun muassa 1300-luvulla rakennettu kaupunginportti, jolla yritettiin suojella Soulin asukkaita tiikerihyökkäyksiltä. Maata voidaankin oikeudella kutsua mielenkiintoiseksi sekoitukseksi modernia elämänmenoa ja värikästä historiaa.

Pilvenpiirtäjämetropoleja ja upeaa maaseutua

Etelä-Koren tunnetuin kaupunki on Soul. Pilvenpiirtäjämetropoli tunnetaan viihteen ja muodin kotikaupunkina, jonka ostosmahdollisuudet ovat vailla vertaansa. Neonvaloin koristelluilta kujilta löydät herkullisia katukeittiöitä, joissa voit maistaa vaikkapa Korean perinneruokaa Kimchiä. Myös Etelä-Korean toiseksi suurin kaupunki Busan tarjoaa matkailijoille kultturikohteita ja jännittävää tekemistä. Yli puolet Korean väestöstä asuu suurkaupunkien liepeillä, joten vilkas kaupunkielämä on taattua!

Etelä-Korea on kuitenkin myös muuta kuin vilkkaita pilvenpiirtäjäkaupunkeja. Suurin osa Etelä-Koreasta on kukkuloiden ja vuorien peittämää maaseutua, jonne pääsee pakoon kaupunkien vilinää. Maaseudun parasta antia ovat upeat kansallispuistot, historialliset maamerkit ja hiekkarannat. Etelä-Korean rannikolla on useita paratiisisaaria, joista tunnetuin on Jeju-saari (Cheju-do).

Varaa risteilyt varustamoittain

Satamakaupungit