Ho Chi Minh City

Varaa risteily

Ho Chi Minh City, joka tunnetaan edelleen epävirallisesti entisellä nimellään Saigon, on Vietnamin suurin kaupunki ja maan kaupallinen keskus. Modernissa Ho Chi Minh Cityssa pääsee näkemään kansainvälistä kaupunkielämää toisin kuin muualla Vietnamissa. Kansainvälisyydestään huolimatta Ho Chi Minh City on kuitenkin hyvinkin tunnelmallinen kaupunki: vieraile esimerkiksi Chinatownin värikkäillä toreilla, maista höyryävien katukeittiöiden antimia ja vietä aikaa mukavissa katukahviloissa. Kannattaa käydä tutustumassa myös pikkuputiikkejen ja ostoskeskusten tarjontaan, sillä hinnat ovat edulliset!

Kaupungissa on monia mielenkiintoisia historiallisia nähtävyyksiä. Cu Chi-tunneliverkosto oli sissien käytössä Vietnamin sodan aikana, ja ne ovat yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. War Remnants Museumissa pääsee syvällisemmin sisään sodan kauhuihin.

Satama

Risteilyalukset saapuvat Phu Myn satamaan, joka sijaitsee noin 130 kilometrin päässä Ho Chi Minch Citystä. Kaupunkiin kannattaa tutustua varustamon järjestämällä retkellä. Varustamo saattaa myös järjestää kaupunkiin bussikuljetuksen. Ho Chi Minh Cityyn voi kulkea myös taksilla, mutta kannattaa huolehtia siitä, että kuljettaja käyttää taksimittaria.

Varaa Ho Chi Minh Cityn risteilyt

Varaa risteilyt varustamoittain

Galleria