Tokio

Varaa risteily

Vastakohtien Tokiossa voi vielä törmätä vanhoihin temppeleihin ja puutarhoihin pilvenpiirtäjien keskellä. Japanin suurimassa kaupungissa elämä ei koskaan hiljene – miljoonat ihmiset kansoittavat katuja aamusta iltaan.

Tokion jännittävimpiä alueita ovat värikäs Shibuya, jossa syntyvät monet Japanin uusimmista trendeistä, ja Shinjuku, joka on suosittu huvittelu- ja ostosalue. Asakusasta löytää vanhan Tokion tunnelmaa. Urbaanissa kaupungissa on myös yleistä käsitystä vastoin useita kauniita puistoja, joissa tokiolaiset tykkäävät viettää iltapäivää. Upeat japanilaiset puutarhat ovatkin pakollinen nähtävyys kaikille Japaniin matkaaville!

Liikkuminen ja etäisyydet

Tokiossa on kaksi lentoasemaa: Narita ja Haneda. Naritan lentoasema sijaitsee noin 66 kilometrin ja Hanedan lentoasema noin 17 kilometrin päässä Tokion keskustasta.

Naritan lentoasemalta matka Narita Express -junalla (NEX) Tokion keskustaan kestää reilut 50 minuuttia. Paras tapa matkustaa Hanedan lentoasemalta Tokion keskustaan on metro.

Satama

Keskikokoiset risteilyalukset käyttävät Harumi Passenger Ship Terminalia, joka sijaitsee Tokion satama-alueella. Lähin metroasema, Kachidoki Station, sijaitsee noin 20 minuutin (2 km) kävelymatkan päässä satamasta. Satamasta kulkee busseja myös Ginzan metroasemalle.

Isommat risteilyalukset käyttävät Oi Marine -satamaa. Liityntäbussit kulkevat sataman ja Shinagava -juna-aseman välillä.

Osa isommista risteilyaluksista käyttää myös Osanbashi International Passenger Terminalia Jokohaman satamassa. Jokohaman satamasta on noin 35 kilometrin matka Tokioon. Satamasta on lyhyt kävelymatka Nihon Odorin metroasemalle, josta pääsee kätevästi 40 minuutissa Shibuyan asemalle Tokioon.

Tokioon rakennetaan vuonna 2019 uusi Shinkyaku Pier -satama.

Lue lisää Tokion ja Jokohaman satamista.

Varaa Tokion risteilyt

Varaa risteilyt varustamoittain