Falklandinsaaret

Varaa risteily

 

Falklandinsaaret ovat Iso-Britannialle kuuluva saaristo eteläisellä Atlantilla. Falklandin saaristo tarjoaa upeita luonnon ihmeitä saastumattomassa ja raikkaassa ilmastossa ja luonnossa, johon kuuluu upea sininen meri horisonttimaisemineen, valtavat aukeat vuorenhuippuineen sekä valkoiset hiekkarannat. Falklandinsaarilla on monia harvinaisia lintulajeja, muun muassa pingviinejä. Falklandinsaaret ovat kuin tehty rentoutumiselle.

 

Liikkuminen ja etäisyydet

Falklandinsaarilla ei ole linja-auto- tai junaverkostoa. Pääkaupunki Port Stanleyn keskustasta pääsee kuitenkin tilausbussilla lentokentälle. Port Stanley on pieni sekä tiivis kaupunki, joten kulkeminen jalkaisin nähtävyyksille ja esimerkiksi ravintoloihin on helppoa. Falklandinsaarilla on myös mahdollisuus vuokrata auto ja kiertää saaristoa itsenäisesti tai osallistua opastetuille kiertoajeluille.

EU-maan kansalainen ei tarvitse viisumia Falklandinsaarille. Maissa yövyttäessä matkustajan täytyy kuitenkin tarvittaessa pystyä todistamaan hankkineensa paluulentolipun, järjestäneensä asumisen Falklandinsaarilla sekä omistavansa tarvittavat varat maassa oleskelun ajaksi.

Satama

Falklandinsaarien pääsatama, Stanleyn satama, sijaitsee Falklandinsaarien pääkaupungissa Port Stanleyssä. Stanleyn satamassa risteilyalukset voivat tulla satamaan asti, mutta pienemmillä ulkosaarilla rantaudutaan maihinnousuveneellä.

Jo lähellä satamaa on ensimmäinen pääkaupungin nähtävyys, upea Christ Churchin katedraali, joka on maailman eteläisin katedraali.

Varaa Falklandinsaarten risteily

Varaa risteilyt varustamoittain

Galleria