Melbourne

Varaa risteily

Kulttuurin ja taiteen kehto Melbourne on Australian toiseksi suurin kaupunki. Kiehtovassa Melbournessa viettää mieluusti useitakin viikkoja. Kaupungin leppoisasta tunnelmasta on mukava nauttia vaikkapa yhdessä Melbournen lukuisista museoista tai vain kävelemällä ympäri esikaupunkialueita. Melbournessa järjestetään vuosittain useita hauskoja festivaaleja, joihin kannattaa mahdollisuuksien mukaan ottaa osaa! Älä unohda myöskään Melbournen erinomaisia ostoskeskuksia ja kauppakatuja!

Melbournessa pääsee tutustumaan australialaisen kulttuurin lisäksi myös kiinalaiseen, kreikkalaiseen ja italialaiseen elämäntyyliin. Aasialaisia ja eurooppalaisia ravintoloita löytyykin Melbournesta yllin kyllin!

Etäisyydet ja liikkuminen

Melbournen kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 20 kilometrin matkan päässä Melbournen keskustasta. Lentoasemalta pääsee Melbourneen helpoiten expressbussilla (Skybus), joka kulkee 10 minuutin välein. Edullisempi vaihtoehto on paikallisbussi. Junat kulkevat Broadmeadowsin asemalle, josta on lyhyt bussimatka lentoasemalle.

Satama

Useat Australian ja maailman ympäri risteilyt pysähtyvät Melbournessa. Risteilyalukset vastaanottava Station Pier sijaitsee Melbournen satamassa neljä kilometriä Melbournen keskustasta. Satamasta kulkee busseja, takseja ja Skybus-liityntäkuljetus Melbournen keskustaan. Myös raitiovaunut kulkevat Station Pieriltä kaupunkiin.

Varaa Melbournen risteilyt

Varaa risteilyt varustamoittain

Galleria