Abu Dhabi

Varaa risteily

Arabiemiraattien hallinnollisessa keskuksessa Abu Dhabissa ihastuttavat pastellinväriset pilvenpiirtäjät, vehreät puistot ja ihanat hiekkarannat. Aavikon keskelle rakennettu kaupunki on tunnelmaltaan rauhallinen. Kaupungissa on paljon mielenkiintoisia museoita, ja muun muassa erittäin suosittu rantabulevardi, josta pääsee nopeasti nauttimaan auringosta ihanille hiekkarannoille. Aavikolle järjestetään aavikkoajeluja maastoauton kyydissä.

Abu Dhabin parhaita nähtävyyksiä ovat Sheikki Zayedin valtava moskeija sekä Ferrari World -teemapuisto. Sheikki Zayedin moskeija on yksi maailman suurimmista, ja arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen. Moskeijassa vierailu kuuluu ehdottomasti kaupungin kohokohtiin! Yas-saarella sijaitseva Ferrari World -teemapuistossa on yli 20 huvilaitetta ja paljon muuta tekemistä. Samalla saarella sijaitsee myös kaikkien formulafanien lempikohde – Abu Dhabin Formula 1-rata.

Abu Dhabista on noin 150 kilometrin matka Dubaihin, joten lomaan voi yhdistää myös vierailun toisessa suurkaupungissa.

Satama

Useat Persianlahden risteilyt pysähtyvät Abu Dhabissa. Abu Dhabin satama sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin rantabulevardista. Kävelyn sijaan keskustaan kannattaa kuitenkin matkustaa taksilla tai Hop On, Hop Off -bussilla. Uudistettu terminaalirakennus tarjoaa matkustajille hyvät palvelut.

Varaa Abu Dhabin risteilyt

Varaa risteilyt varustamoittain

Galleria