Buenos Aires

Varaa risteily

Kiihkeästä elämänrytmistä tunnettu Buenos Aires on yksi Etelä-Amerikan suurimmista metropoleista. Eurooppalaisuus näkyy edelleen Buenos Airesin katukuvassa: kaupungissa asuu paljon espanjalaisten, italialaisten ja saksalaisten jälkeläisiä. Argentiinalaiseen kulttuuriin tutustumisen voi aloittaa käymällä elokuvissa, antiikkimarkkinoilla tai näkemällä aidon tangoesityksen. Buenos Airesin kaduilla kaupungin rikkaan kulttuurin aistii varmasti paremmin kuin monessa muussa Etelä-Amerikan kaupungissa: Buenos Airesin arkkitehtuuri on upeaa ja kaupungin useat bulevardit ja katukahvilat luovat aivan omanlaisensa tunnelman.

Suosittuja alueita Buenos Airesissa ovat esimerkiksi Palermo pienine erikoisputiikkeineen ja La Boca, jonka värikkäät talot ovat yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä. Puerto Maderon satamaan on mukava mennä kävelemään. Satamasta voi myös lähteä retkelle vastarannalla sijaitsevaan Uruguayhin.

Liikkuminen ja etäisyydet

Ezeizan kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Buenos Airesin keskustasta. Buenos Airesin sisäisessä liikenteessä voi kulkea niin metrolla kuin bussilla. Taksilla kulkeminen on edullista ja kaupungista löytyy auton vuokraus mahdollisuus.

Satama

Useat Etelä-Amerikan risteilyt lähtevät Buenos Airesista. Buenos Airesin satama sijaitsee noin 45 kilometriä Ezeizan kansainväliseltä lentoasemalta. Lentoasemalla ei ole juna-asemaa, mutta linja-autolla pääsee sekä juna-asemalle, että keskustaan. Linja-automatka lentoasemalta satamaan voi vaatia useamman vaihdon. Taksilla kulkeminen on edullista.

Varaa Buenos Airesin risteilyt

Varaa risteilyt varustamoittain