Punta Arenas

Varaa risteily

Punta Arenas on Magalhãesinsalmella sijaitseva 117 342 asukkaan kaupunki aivan eteläisessä Amerikassa, Chilessä. Punta Arenas tunnetaan myös Chilen eteläisimmän alueen, Magallanes y de la Antártica Chilenan, pääkaupunkina. Punta Arenas on mielenkiintoinen yhdistelmä vanhaa ja uutta, kartanoista urbaaniin kaupunkinäkymään. Eri aikakausien näkyminen kaupunkikuvassa johtuu alueen teollistumisesta. Vieraanvarainen Punta Arenas on nykyään suosittu niin risteilyvieraiden kuin muidenkin matkailijoiden keskuudessa.

Suosittuja vierailukohteita Punta Arenasissa ovat Mirador Cerro de la Cruzin näköalakukkula, Austral-olutpanimo sekä Carlos III -saari, jossa voit nähdä valaita.

Etäisyydet ja liikkuminen

Punta Arenasin lentoasema sijaitsee noin 15 minuutin automatkan päässä keskustasta. Lentoasemalta on hyvät kulkuyhteydet keskustaan niin bussilla kuin taksilla. Punta Arenasin keskusta on tiivis ja pienehkö, joten kaikki oleelliset palvelut ja nähtävyydet ovat lähellä toisiaan. Täten kaupunkiin on helppo tutustua kävellen.

Satama

Punta Arenasin satama sijaitsee aivan keskustan läheisyydessä. Lähellä on muun muassa ravintoloita, yökerho sekä kasino. Useat Etelä-Amerikan risteilyt pysähtyvät tai lähtevät Punta Arenasista.

Varaa Punta Arenasin risteilyt

Varaa risteilyt varustamoittain