CocoCay

Varaa risteily

Rentoudu ja koe ainutlaatuinen seikkailu CocoCaylla, Royal Caribbeanin omistamalla yksityisellä saarella. CocoCayn saari on varattu erityisesti Royal Caribbeanin ja Celebrity Cruisesin risteilyvierailijoille.

CocoCaylla voit harrastaa rentoutumisen lisäksi riippuliitoa turkoosin meren yllä, vesiaktiviteetteja, kuten snorklausta ja tutustua saareen ekoystävällisillä retkillä. CocoCayn seikkailupuisto avautui toukokuussa 2019. Coco Beach Club ja yksityiset cabanat valmistuivat tammikuussa 2020. Monipuolisella seikkailusaarella pääset pitämään hauskaa vesipuistossa, kokeilemaan vaijeriliukua, laskemaan Pohjois-Amerikan korkeinta vesiliukumäkeä ja nauttimaan rauhallisesta päivästä Coco Beach Clubilla. Saarelta löytyy myös ihania cabanoita, joita voit vuokrata päiväksi vaikkapa perheesi kanssa.

Etäisyydet ja liikkuminen

CocoCaylle pääsee ainoastaan Royal Caribbeanin, Azamaran ja Celebrity Cruisesin risteilyaluksilla. Tarkista risteilysi pysähdyssatamat risteilykuvauksesta. Saarella ei ole kansainvälistä lentokenttää.

Satama

Kaikki risteilyalukset pääsevät kiinnittymään suoraan laituriin. Laivalaiturin läheisyydestä kulkee pienoisjunayhteys saaren keskiosaan.

Varaukset

Voit tehdä varauksia muun muassa Coco Beach Clubille ja ostaa lippuja vesipuistoon Royal Caribbeanin nettisivuilta löytyvästä Cruise Plannerista.

Saaren kohokohdat

 • Oasis Lagoon

  Rentoudu Karibian suurimman tuorevesialtaan ihanan kirkkaassa vedessä. Vietä aikaa perheen kanssa tai nauti ystävien seurasta. Altaan ympärillä on runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja viihtyisään oleiluun. Löydät laguunista myös Swin Up -baarin, jossa voit nauttia kylmistä juomista pulahdusten välissä. Sisältyy hintaan.

 • Splashaway Bay

  Monilta Royal Caribbeanin laivoilta tuttu lasten vesipuisto Splashaway Bay on rantautunut myös CocoCaylle. Hurjanhauska lasten suosikkipaikka pitää sisällään uima-altaita, vesikanuunoita, suihkulähteitä ja vesiliukumäkiä. Sisältyy hintaan.

 • Galleon

  Lasten toinen suosikkipaikka saarella on ehdottomasti Galleon. Pienen laivan muotoinen leikkipuisto on mahtava paikka leikkiä vaikkapa merirosvoa. Galleonissa voi ampua vesikanuunalla, laskea liukumäkeä ja kiipeillä löysillä. Sisältyy hintaan.

 • South Beach

  Mikäli suunnitelmissasi on viettää Coco Cayllä täydellinen rantapäivä, on South Beach nappivalinta. Ihanan rannalla makoilun lisäksi tarjolla on rantalentistä ja muita pallopelejä, suppausta, lasipohjakajakkia ja zorbingia. South Beachilta löytyy myös kolme baaria. Sisäänpääsy, aurinkotuolit, urheilukentät ja osa ohjatuista liikuntatunneista sisältyy hintaan.

 • Chill Island

  Rauhallisemman rantapäivän viettoon on mahdollisuus Chill Islandilla. Valkoinen hiekkaranta ja kristallinkirkas meri – trooppinen rantapäivä ei paremmaksi voi muuttua! Sisäänpääsy ja aurinkotuolit sisältyvät hintaan.

 • Thrill Waterpark

  Keskellä saarta sijaitsee Thrill Waterpark -vesipuisto. Puiston suosituin kohde on ehdottomasti Daredevil’s Tower, josta pääset laskemaan Pohjois-Amerikan korkeimpia vesiliukumäkiä. Toinen toistaan hurjemmat vesiliukumäet tarjoavat pärskeitä, pomppuja ja tiukkoja mutkia – uskallatko kokeilla jokaista? Lisäksi löydät puistosta useita uima-altaita, vesikanuunoita, Karibian suurimman aaltoaltaan ja kiipeilyratoja. Lisämaksusta.

 • Up Up and Away

  Kuumailmapallo nostaa sinut ihastelemaan Bahamasaaria yläilmoista! Tunne Karibian lämmin tuuli samalla, kun leijut 138 metrin korkeudessa. Lisämaksusta.

 • Zip Line

  Kiidä 488 metriä pitkällä köysiradalla yli palmujen ja uima-altaiden. Uskallatko heittäytyä Zip Linen vietäväksi? Lisämaksusta.

 • Coco Beach Club

  Jos toivot päivältäsi CocoCayllä ylellisyyttä, on Beach Club täydellinen valinta sinulle. Varaa itsellesi paikka rauhalliselta Coco Beach Clubilta, jossa on yksityinen ranta, viihtyisä rantabaari, infinity-allas ja rantatuoleja pyyhkeineen. Hintaan kuuluu myös ruokailu Beach Clubin tyylikkäässä rantaravintolassa. Halutessasi voit varata itsellesi yksityisen ”Over-water” -cabanan keskeltä merta. Cabanoissa on ihania ylellisyyksiä, kuten henkilökohtainen hovimestari, oma vesiliukumäki ja riippumatto. Lisämaksusta.

 • Hideaway Beach

  Hideaway Beach on uusi vain aikuisille tarkoitettu alue. Hideaway Beachilla aikuiset pääsevät nauttimaan allasbileistä, trooppisen rantabaarin virvokkeista, herkullisesta pizzasta ja burgereista sekä tietenkin VIP-alueen altaista ja cabanoista. Osa palveluista lisämaksusta.

Ruokailu saarella

Kaiken tekemisen, uimisen ja auringon jälkeen nälkä yllättää nopeasti – onneksi saarelta löytyy useita hintaan sisältyviä ravintoloita.

Psst. Juomapaketin ostaneet voivat nauttia paketista myös CocoCayn baareissa!

Rento Skipper’s Grill sijaitsee aivan satamalaiturin vieressä. Ravintola tarjoilee rouskuvia salaatteja, kerrosvoileipiä, herkullisia tacoja, mehukkaita burgereita ja muita perheiden suosikkiruokia – tuoreena grillistä. Älä unohda myöskään jälkiruokaa, joka vie kielen mennessään: mokkapaloja, jättikeksejä ja pehmistä!

Aivan Chill Islandin vieressä sijaitseva saaren suurin ravintola Chill Grill on mukava levähdyspaikka varjoisine picnic-pöytineen ja buffet-tarjoiluineen. Herkuttele klassisilla grilliruuilla, kuten burgereilla, ranskalaisilla ja tacoilla. Myös kasvissyöjille ja kevyempää ruokavaliota noudattaville löytyy vaihtoehtoja, kuten salaatteja, tuoreita hedelmiä ja Portobello-mozzarella-voileipiä.

Saarelta löytyy kolme Snack Shack -ravintolaa: yksi vesipuiston sisältä, yksi Oasis Lagoonin läheisyydestä ja yksi South Beachilta. Snack Shackissa tarjoillaan muun muassa mozzarellatikkuja, hot dogeja, salaatteja sekä kuuluisia Shack-burgereita briossisämpylällä. Tarjolla on myös herkullisia jälkiruokia.

Lisäksi saarelta löytyy Captain Jack’s à la carte erikoisravintola (lisämaksullinen) sekä Coco Beach Clubin asiakkaille varattu oma rantaravintola.

Varaa CocoCayn risteilyt

Galleria