Hyvä asiakkaamme, huomioittehan, että asiakaspalvelumme sulkeutuu tänään, perjantaina 24.5., poikkeuksellisesti jo kello 13!

Georgetown

Varaa risteily

Caymansaarten pääkaupunki Georgetown sijaitsee saariryhmän suurimmalla saarella Grand Caymanilla. Pikkukaupungista lähdetään usein tutustumaan saareen erilaisilla päiväretkillä. Saarilla on satoja sukelluspaikkoja ja vedenalaista nähtävää on paljon – luolia, hylkyjä ja koralliriuttoja kannattaa ehdottomasti lähteä katsomaan joko sukeltaen tai snorklaten.

Caymansaarten ehdoton kohokohta on Seven Mile Beach, joka on äänestetty Karibian kauneimmaksi rannaksi. Yhdeksän kilometriä pitkä hiekkaranta houkuttelee rennolla tunnelmalla, ravintoloilla ja kirkkailla uimavesillä. Toinen suosittu vierailukohde on Stingray City, jossa pääsee uimaan keihäsrauskujen kanssa.

Satama

Caymansaarilla pysähtyy useita Kairibian risteilyjä. Georgetownin satama sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Matalan vesistön vuoksi risteilyalukset ankkuroituvat satamaan kupeeseen eivätkä suoraan laitureihin. Satamaan kuljetaan pikkuveneissä.

Varaa Georgetownin risteilyt

Varaa risteilyt varustamoittein