Miami

Varaa risteily

Aurinkoista Miamia on jo pitkään pidetty täydellisenä lomakohteena – aivan niin kuin se onkin. Kilometrien pituiset hiekkarannat, palmupuut ja miellyttävän lämmin sää houkuttelevat Miamiin lomailijoita. Miamissa yhdistyvät glamour-elämäntyyli ja latinalaiset rytmit: molempiin voi törmätä eri kaupunginosissa. Miamin naapurissa, Everglades -suoalueella, voi bongata luonnonvaraisia alligaattoreita ja se onkin yksi Miamin suosituimmista vierailukohteista!

Miami on tunnettu myös puhtaudestaan: kaupungin ilma on raikasta ja kadut siistejä. Kaupungin vilkas yöelämä ja rajattomat shoppailumahdollisuudet ovat kuin piste i:n päälle. Miamin monipuolisuuteen ei voi muuta kuin ihastua!

Liikkuminen ja etäisyydet

Miamin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Miami Beachista ja noin 13 kilometrin päässä Miamin satamasta. Autolla matka kumpaankin kohteeseen kestää noin 20 minuuttia.

Lentokentältä Miami Beachille pääsee kätevästi bussilla (150 – Exp To South Beach). Bussin hinta on noin 3 dollaria per suunta. Bussi lähtee Central Stationilta, jonne on lyhyt ilmainen MIA Mover -kuljetus lentokentän kolmannesta kerroksesta. Lentokentällä on opasteita, jotka ohjaavat MIA Moverille. Central Stationilla on lippuautomaatti sekä infopiste, joista voi ostaa lippuja bussiin joko kortilla tai käteisellä. Bussissa on ilmainen wifi-yhteys.

Miamin lentokentän ja sataman väli taksilla maksaa 27 dollaria. Lentoasemalta kulkee myös SuperShuttle -autoja satamaan. Niiden hinta on ensimmäiseltä matkustajalta noin 16$ /hlö/menopaluu ja jokaiselta lisämatkustajalta 10 dollaria.

Miamissa on hankala liikkua kävellen, sillä välimatkat ovat pitkiä.

Satama

Miamin satama on maailman suurin risteilyalussatama. Satama jakautuu seitsemään terminaaliin. Kaikista terminaaleista saa taksin ja terminaaleissa on myös autonvuokrausfirmoja.

Satamasta on helppo käydä Bayside Marketplacessa, mutta kaikki muu on ajomatkan päässä.

Parkkipaikka satamassa maksaa 20 dollaria/vrk.

Sataman osoite: 1015 N America Way Miami, Fl 33132.

Lue lisää Miamin satamasta.

Varaa Miamin risteilyt

Varaa risteilyt varustamoittain

Galleria