New York

Varaa risteily

Kiehtova New York on kaupunki, jossa ihmisen täytyy käydä ainakin kerran elämässään – se tarjoaa matkailijalle kulttuuria, kokemuksia ja unohtumattomia elämyksiä! New York ihastuttaakin monipuolisuudellaan: matkasta on helppo räätälöidä juuri haluamansa. Nauti rauhallisista pikkukahviloista, Broadwayn loisteesta tai MOMA:n taidenäyttelyistä! Ihmettele kaupungin vilskettä tai nauti päivästä Central Parkin suojissa. Tekemisestä ei varmasti tule puutetta!

New York tunnetaan myös satojen eri kulttuurien sulatusuunina. Nauti elämänmenosta Chinatownissa, herkuttele japanilaisessa ravintolassa tai tee turistikierros Little Italyyn. Lähde lomalle, josta tulee varmasti ikimuistoinen!

Liikkuminen ja etäisyydet

John F. Kennedyn lentoasemalta on taksilla ruuhkista riippuen noin 0,5-1 tunnin matka Manhattanille. Nopein tapa liikkua kaupungissa on metro.

Satama

New Yorkissa on kaksi risteilysatamaa, jotka sijaitsevat Manhattanilla ja Brooklynissä. Lisäksi Royal Caribbeanilla ja Celebrity Cruisesilla on oma lähtöterminaali New Jerseyn puolella lahtea.

Manhattan Cruise Terminal, New York
Manhattan Cruise Terminal, terminaaleista vanhin, ottaa vastaan alueen kolmesta terminaalista eniten risteilyaluksia. Terminaali sijaitsee 12th Avenuen länsipuolella Manhattanilla. Terminaalilla on pysäköintialue. Satamaan ajaa John F. Kennedyn lentoasemalta noin 1–1,5 tuntia, Newarkin lentoasemalta tunnin ja LaGuardian lentoasemalta 50 minuuttia. Manhattanin Midtownista kävelee terminaalille noin 15 minuutissa.

Brooklyn Cruise Terminal, New York
Osa risteilyaluksista pysähtyy Red Hookissa, Brooklynissa. Terminaalille pääsee helpoiten taksilla. Alueelle voi pysäköidä myös oman auton. Ajomatka John F. Kennedyn lentoasemalta kestää 1-1,5 tuntia, Newarkin lentoasemalta 45 minuuttia–1,5 tuntia ja LaGuardian lentoasemalta tunnin.

Cape Liberty Cruise Port, New Jersey
Cape Liberty Cruise Port toimii Royal Caribbeanin ja Celebrity Cruisesin omana lähtöterminaalina. Cape Liberty sijaitsee 11 kilometriä Manhattanilta etelään. Newarkin lentoasemalta on lyhyin matka New Jerseyn satamaan, noin 30 minuuttia autolla. Ajomatka John F. Kennedyn tai LaGuardian lentoasemalta kestää 1-1,5 tuntia.

Cape Libertyn satama-alueelle ei pääse sisään muuten kuin moottoriajoneuvon kyydissä. Jos sataman läheisyyteen saapuu julkisella kulkuneuvolla, täytyy loppumatka satamaan kulkea esimerkiksi taksilla.

Varaa New Yorkin risteilyt

Varaa risteilyt varustamoittain

Galleria