Vancouver

Varaa risteily

Vancouver sijaitsee Kanadan länsirannikolla aivan Yhdysvaltain rajan tuntumassa. Dynaaminen satamakaupunki on merkittävä liike- ja kulttuurielämän keskus, joka viehättää luonnon ihmeillään ja lempeällä ilmastollaan. Olympiakaupunkinakin toimineesta Vancouverista on helppo lähteä vaeltamaan ympäröivään luontoon: metsät, vuonot ja vuoret kutsuvat vierailijaa. Tarjolla on monenlaista ulkoilma-aktiviteettia.

Vancouver on tunnettu ystävällisestä ilmapiiristään ja hyvä palvelu on taattu. Tekemisen puutekaan tuskin iskee: kaupungissa voi mm. nauttia merestä vesibussin kyydissä, tutustua 1800–1900-luvun vaihteen arkkitehtuuriin, nauttia kaupungin vauhdikkaasta yöelämästä ja ihailla valojen väriloistoa, vierailla puistoissa ja kauppahalleissa. Keskustan suurin ostoskatu, Robson Street, on shoppailijan paratiisi. Lähistöltä löytyvät myös Vancouverin suurimmat tavaratalot. 500 000 asukkaan Vancouver on monipuolinen matkakohde, josta jokainen löytää itselle jotain.

Etäisyydet ja liikkuminen

Vancouverin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Vancouverin keskustasta ja satamasta. Helpoin ja edullisin tapa päästä lentokentältä satamaan on metro (SkyTrain). Canada Line -metrolinja kulkee suoraan lentokentältä (YVR Airport -metroasema) satamaan (Waterfrontin metroasema).

Julkiseen liikenteeseen saa ostettua päivälippuja ja 90 minuutin kertalippuja.

Taksi lentokentältä satamaan maksaa noin 35 dollaria ja matka kestää noin 25 minuuttia.

Satama

Canada Place Cruise Ship -terminaali sijaitsee Vancouverin keskustassa ostosalueen tuntumassa. Lentoasemalta on suora metroyhteys Waterfrontin metroasemalle satamaan. Waterfrontin asemalta lähtee useita busseja ja junayhteyksiä muualle Vancouveriin. Satamasta kulkee myös lauttoja Vancouverin pohjoisosiin.

Satamassa on pysäköintialue.

Lue lisää Vancouverin satamasta.

Varaa Vancouverin risteilyt

Varaa risteilyt varustamoittain

Galleria