Palma de Mallorca

Varaa risteily

Monipuolinen Mallorca on pitkään ollut yksi Espanjan suosituimmista matkakohteista – eikä suotta! Saaren kaunis luonto, vehreät vuoristokylät, valkeahiekkaiset rannat, viehättävät kaupungit ja miellyttävä Välimeren ilmasto hurmaavat matkailijan kuin matkailijan. Mallorcalla rantalomaan on helppo yhdistää myös kulttuuria – pääkaupunki Palmassa voi nauttia historiallisista rakennuksista ja erinomaisista ostosmahdollisuuksista. Muista maistaa myös mallorcalaisia herkkuja: ensaimada-piiraita ja sobrasara-makkaroita! Jos rannalla rentoutuminen alkaa kyllästyttää, ei hätää! Hyppää bussin kyytiin ja matkaa rannikolta sisämaahan. Pikkuisissa vuoristokylissä pääsee aistimaan aitoa mallorcalaista tunnelmaa. Voit myös lähteä tutustumaan viehättäviin kalastajakyliin. Mallorcalla tuskin iskee tekemisen puute – saarella viihtyy helposti pidempäänkin!

Liikkuminen ja etäisyydet

Mallorcan lentokenttä sijaitsee noin 8 kilometrin päässä Palmasta. Bussimatka lentokentältä Palman keskustaan kestää noin 30 minuuttia. Bussi kulkee myös satamaan. Myös Hop On Hop Off -bussi pysähtyy satamassa.

Satama

Useimmat risteilyalukset saapuvat Parairesin tai Ponienten laitureihin, Estacion Maritiman terminaaliin 1, 2, 3 tai 4. Estacion Maritima on moderni lautta -ja risteilyalusterminaali, joka sijaitsee noin 5 km päässä keskustasta. Taksi keskustaan maksaa noin 10 euroa. Bussit kulkevat keskustaan 15 minuutin välein. Osa aluksista pysähtyy myös Dique Del Oestessa, joka sijaitsee Estacion Maritiman terminaalissa 5. Tämä terminaali sijaitsee hiukan kauempana keskustasta. Suurin osa laivavarustamoista tarjoaa bussikuljetuksia keskustan ja sataman välillä.

Varaa Palma de Mallorcan risteilyt

Varaa risteilyt varustamoittain

Galleria