16.3.2022

Miksi valita MSC Yacht Club?

Varaa risteily

Yacht Club on MSC Cruisesin tarjoama sviittikonsepti, jota he kuvailevat sanoilla ”laiva laivan sisällä”. Yacht Club -sviittialue sijaitsee laivan ylimmillä kansilla, taaten hengähdystauon suuren laivan vilskeestä. Laivan kaikki palvelut ovat kuitenkin normaaliin tapaan myös sviittiasiakkaiden käytössä.

Yacht Club -sviittejä on tällä hetkellä tarjolla seuraavilla aluksilla: MSC Bellissima, MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Grandiosa, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Seascape, MSC Seashore, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Splendida, MSC Virtuosa ja MSC World Europa.

Etkö ole aivan vakuuttunut, että Yacht Club on juuri sinulle sopiva vaihtoehto? Tässä neljä syytä valita Yacht Club seuraavalle MSC-risteilyllesi:

1. Sviittivalikoima

Osassa Yacht Club -sviiteistä on oma poreamme parvekkeella.

Maineikkaan De Jorio Design International toimiston arkkitehdit ovat suunnitelleet ylelliset Yacht Club -sviitit. Kullakin laivalla on valittavana 3–6 erilaista Yacht Club -sviittiä ikkunattomista sisäsviiteistä aina hulppeisiin Owner’s-sviitteihin.

Sviittien vuoteissa on kehon mukaan muotoutuvat patjat, ja matkustaja saa itse valita tyynynsä tyynyvalikoimasta. Vuodevaatteet, kylpytakki ja aamutossut on valmistettu laadukkaasta egyptiläisestä puuvillasta. Ylellisissä kylpyhuoneissa on marmorilattiat, suihku ja/tai kylpyamme sekä hiustenkuivaaja. Tarjolla on valikoima hyvinvointituotteita. Kaikissa Yacht Clubin sviiteissä on ilmastointi, tallelokero, puhelin ja taulutelevisio, josta voi katsella elokuvia ja tv-sarjoja. Suurista ikkunoista tai parvekkeelta voi ihailla ohi lipuvia maisemia.

2. Yksityinen sviittialue

The One Pool -allasalue on ainoastaan sviittiasiakkaiden käytössä.

Isolla laivalla riittää menoa ja meininkiä pitkin päivää, ja joskus tekisi mieli vetäytyä rauhoittumaan kaikelta hulinalta. Yacht Club -alue on yksinomaan sviittiasiakkaiden käytössä ja tarjoaa yksityisen levähtämishetken kaiken keskellä. Sviittien lisäksi alueelta löytyy yksityinen allasalue, elegantti Top Sail Lounge sekä erinomaista ruokaa tarjoileva ravintola.

3. Erikoispalvelut

Yacht Club -sviittiasiakkaiden käytössä on oma hovimestari.

Ylellisten sviittien ja yksityisen sviittialueen lisäksi Yacht Club -tarjoaa muitakin etuja sviittialueen asukkaille.

  • Pääsy laivaan ensimmäisten joukossa
  • Oma hovimestari käytössä vuorokauden ympäri
  • Conciergen palvelut
  • Premium Extra -juomapaketti, johon kuuluvat juomat laivalla 13 euron hintaan saakka. Myös sviitin minibaarin juomat kuuluvat hintaan
  • Rajattoman Browse-nettipaketin kahdelle laitteelle
  • Maksuton pääsy Aurea Spa -kylpylän Thermal Suite -alueelle (ikäraja 18 vuotta)

4. Ruokailu Yacht Clubissa

Yacht Clubin ravintolassa nautitaan tasokkaasta ruoasta upeissa maisemissa.

Yacht Clubin tasokkaassa à la carte -ravintolassa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista. Matkustajat saavat valita itselleen sopivan ruokailuajan ravintolan aukioloaikojen puitteissa. Ruokaa voi tilata myös omaan sviittiin vuorokauden ympäri. Top Sail Loungessa sekä aurinkokannella on lisäksi tarjolla välipalabuffet. Matkustajat voivat vapaasti ruokailla myös muissa laivan ravintoloissa. Risteilyn hintaan sisältyvät juomat kaikista laivan ravintoloista ja baareista sekä oman sviitin minibaarista.

Kiinnostuitko? Pääset lukemaan lisää MSC Cruises -varustamosta täältä!

Edellinen artikkeli

7.12.2021

Miltä uudella jättilaivalla näyttää? Esittelyssä MSC Virtuosa

Eurooppalainen risteilyvarustamo MSC Cruises on kasvanut viime vuosien aikana hurjaa tahtia. varustamon uusin laiva, keväällä 2021 valmistunut MSC Virtuosa seilaa tämän talven Dubain lämmössä. Mutta miltä laiva näyttää?

Lue lisää : Miltä uudella jättilaivalla näyttää? Esittelyssä MSC Virtuosa

Seuraava artikkeli

28.4.2022

Suosikkimme Celebrity Beyond -laivalta

Viime viikonloppuna Risteilykeskus pääsi kurkistamaan miltä tuliterällä Celebrity Beyondilla näyttää. Aino, Anna, Minna ja Neea kertoivat meille suosikkipaikkansa uudelta laivalta.

Lue lisää : Suosikkimme Celebrity Beyond -laivalta