7.12.2021

Miltä uudella jättilaivalla näyttää? Esittelyssä MSC Virtuosa

Varaa risteily

Eurooppalainen risteilyvarustamo MSC Cruises on kasvanut viime vuosien aikana hurjaa tahtia. Varustamon lähes kaikki 20 laivaa on rakennettu 2000-luvulla, ja uusia laivoja ilmestyy kovalla vuositahdilla. Modernit laivat seilaavat Välimeren ja Karibian lisäksi muun muassa Arabiemiraateissa. Myös varustamon uusin laiva, keväällä 2021 valmistunut MSC Virtuosa seilaa tämän talven Dubain lämmössä.

Esittelyssä upouusi MSC Virtuosa

MSC Virtuosan allaskansi on valtava.

Jättimäinen allaskansi

MSC Cruisesin uusimpien laivaluokkien (Meraviglia ja Meraviglia Plus) laivoilla on jokaista matkustajaa kohden jopa 10 neliömetriä kansitilaa. Tämän todella huomaa MSC Virtuosan allaskannella kierrellessä – allasalue on nimittäin yksi merten suurimmista. Valtavan uima-altaan lisäksi kannelta löytyy muun muassa allas- ja jäätelöbaari. Tyylikäs design, kauniit valot sekä jättimäinen näyttö tekevät allasalueesta houkuttelevan myös pimeäntulon jälkeen. Allasalue onkin täydellinen paikka lämpimien kesäiltojen viettoon.

Pssst! Jättimäisen allasalueen lisäksi MSC Virtuosalta löytyy upea sisäuima-allas. Sateisina tai tuulisina päivinä katettu allasalue on matkustajien suosiossa.

Sisäuima-allas on suosittu sateisina päivinä.

Hauska vesipuisto

Yksi merten hienoimmista vesipuistoista löytyy MSC Virtuosalta. Useita vesiliukumäkiä, yläilmoissa kulkeva seikkailurata, erilaisia altailta… Vesipuistossa viihtyy koko perhe!

Vesipuistossa viihtyy koko perhe.

Viihdettä ja aktiviteetteja

MSC Virtuosan risteilyllä ei totta tosiaan pääse tylsistymään. Valtavalla Sportplex-urheilukentällä voi pelata päivisin erilaisia pallopelejä ja nauttia iltaisin juhlatunnelmasta. Samalla alueella pääsee myös hurjastelemaan F1-simulaattorin kyydissä ja keilaamaan täysikokoisella keilaradalla. Myös viihdettä on tarjolla koko risteilyn ajana. Teatterissa esitetään erilaisia musiikki- ja akrobatiaesityksiä risteilyn jokaisena iltana.

Huom! Osa aktiviteeteista on lisämaksullisia.

Laivalta löytyy keilarata.

Galleria Virtuosa -kävelykatu

MSC Virtuosan sydän on kävelykatu Galleria Virtuosa, jonka varrelta löytyy erikoisravintoloita, baareja ja kauppoja. Kävelykadun yläpuolella komeilee LED-näytöistä koostuva kupolikatto, johon heijastetaan näyttäviä kuvaesityksiä. Katossa voi ihailla niin tähtitaivasta, auringonnousua, pilvenpiirtäjiä kuin renessanssin aikaisia maalauksiakin – kuvat vaihtuvat kellonajan ja laivan tapahtumien mukaan.

MSC Virtuosa, Galleria Virtuosa
Galleria Virtuosa on laivan sydän.

Yacht Club – luksusta koko rahan edestä

Laivan ylimmillä kansilla sijaitseva MSC Yacht Club on kuin pieni luksuslaiva suuren laivan sisällä. Yacht Club -alueella sijaitsevat laivan hienoimmat sviitit ja vain sviittiasiakkaiden käyttössä oleva yksityinen loungetila, ravintola ja aurinkokansi. Yacht Club on täydellinen valinta, jos lomaan haluaa lisätä pientä luksusta suuren laivan tarjoamista palveluista, aktiviteeteista ja viihteestä tinkimättä.

Yacht Clubin sviittiasiakkaat pääsevät nauttimaan lomallaan lisäluksuksesta.

MSC Virtuosa -laivan risteilyt Arabiemiraateissa

MSC Virtuosa seilaa talven 2021-2022 Arabiemiraateissa. Kaikki lähtöpäivät ja reitit löydät nettivaraamostamme.

Useita lähtöjä talvella 2021-2022

Reitti: Dubai – Abu Dhabi – Sir Bani Yas – Merellä – Dammam – Doha – Dubai – Dubai

Tuliko fiilis, että tämä täytyy päästä testaamaan?

Löydät kaikki MSC Virtuosa -laivan risteilyt Risteilykeskuksen nettivaraamosta. Lisätietoa laivasta löytyy lisäksi Risteilykeskuksen nettisivuilta. Autamme mielellämme sopivan risteilyn valitsemisessa. Kysy meiltä lisää!

Edellinen artikkeli

30.11.2021

Neljä erilaista risteilyreittiä

Tiesitkö, että Celebrity Cruisesin kyydissä voit lähteä viettämään risteilylomaa vaikkapa Alaskan, Aasian, Tyynenmeren tai Etelä-Amerikan maisemiin? Katso neljää omaa suosikkireittiämme Celebrity Cruisesin valikoimasta!

Lue lisää : Neljä erilaista risteilyreittiä

Seuraava artikkeli

16.3.2022

Miksi valita MSC Yacht Club?

Yacht Club on MSC Cruisesin tarjoama sviittikonsepti, jota he kuvailevat sanoilla ”laiva laivan sisällä”. Yacht Club -sviittialue sijaitsee laivan ylimmillä kansilla, taaten hengähdystauon suuren laivan vilskeestä. Listasimme neljä syytä valita Yacht Club seuraavalle MSC-risteilyllesi.

Lue lisää : Miksi valita MSC Yacht Club?