29.6.2020

Risteilykeskus Royal Caribbeanin päämyyntiedustajaksi Suomessa

Varaa risteily

Royal Caribbean International on tiedottanut torstaina 25.6.2020 valinneensa Risteilykeskuksen (Travel Specialist Group) päämyyntiedustajakseen Suomessa. Royal Caribbeanin lisäksi Risteilykeskus on jatkossa myös Azamaran ja Celebrity Cruisesin päämyyntiedustaja Suomen markkinoilla.

Royal Caribbean Cruises Ltd. tiedotti alkuvuodesta 2020 tekevänsä uudelleenjärjestelyjä pohjoismaisessa organisaatiossaan. Jatkossa jokainen Royal Caribbean Cruises Ltd. -konserniin kuuluva varustamo, Royal Caribbean, Celebrity Cruises sekä Azamara, toimivat Suomessa omina organisaatioinaan. Uudelleenjärjestelyistä johtuen muutoksia tapahtuu myös Suomen markkinoilla. Royal Caribbean International on päättänyt 1.7.2020 alkaen keskittyä yhteistyöhön vain valikoitujen myyntiedustajien kanssa. Risteilykeskus on ylpeä ja iloinen valinnastaan.

Risteilykeskus on Suomen suurin risteilymatkatoimisto, jolla on pitkä kokemus Royal Caribbeanin tuotteiden myynnistä. Royal Caribbean Internationalin, Celebrity Cruisesin ja Azamaran risteilyjen lisäksi olemme erikoistuneet yli 30 risteilyvarustamon risteilyihin. Voit varata kauttamme lähes minkä tahansa risteilyn mistä päin maailmaa tahansa.

Saat Risteilykeskuksesta alan asiantuntevinta palvelua. Palvelun taso on meille sydämen asia – risteilyasiantuntijamme risteilevät maailman merillä useamman kerran vuodessa, joten tunnemme risteilytuotteet kuin omat taskumme. Risteilykeskuksen risteilyasiantuntijoilla on vuosien kokemus kansainvälisistä risteilyistä.

Palvelemme mielellämme jatkossakin kaikissa risteilyasioissa. Royal Caribbean Internationalin, Celebrity Cruisesin ja Azamaran risteilyt ovat varattavissa normaaliin tapaan puhelimitse, sähköpostitse tai Risteilykeskuksen nettivaraamon kautta.

Royal Caribbean Internationalin laivat seilaavat ympäri maailmaa.

Edellinen artikkeli

27.5.2020

Toimitusjohtajan kevätterveiset

Risteilykeskuksen toimitusjohtaja Petri Lahdensalo lähettää keväisiä terveisiä asiakkaille.

Lue lisää : Toimitusjohtajan kevätterveiset

Seuraava artikkeli

13.10.2022

Koronarajoituksista on pääosin luovuttu

Risteilemään pääsee nyt ilman koronatestausta ja useimmiten myös ilman koronarokotustodistuksia. On kuitenkin hyvä huomioida, että poikkeuksia on edelleen. Tämän sivun linkkien kautta pääset tutustumaan kunkin varustamon koronakäytäntöihin heidän omilta sivuiltaan.

Lue lisää : Koronarajoituksista on pääosin luovuttu