Hyvä asiakkaamme, huomioittehan, että asiakaspalvelumme sulkeutuu tänään, perjantaina 24.5., poikkeuksellisesti jo kello 13!

Viisi romanttisinta häämatkaa maailman merillä

Varaa risteily

Saarihyppelyä Eteläisen Karibian paratiisisaarilla

Vaaleanpunainen auringonlasku, turkoosi meri ja valkoiset hiekkarannat – mikä olisikaan täydellisempi häämatkakohde kuin Eteläisen Karibian paratiisisaaret? Saint Lucia, ABC-saaret, Martinique… Toinen toistaan eksoottisemmilla ja kauniimmilla saarilla on jokaisella omanlaisensa tunnelma. Osalla pienimmistä saarista matkailu on vähäistä, joten tunnelma on hyvin aito ja paikallinen.

Miksette tutustuisi yhden Karibian unelmakohteen sijaan moneen paratiisisaareen kerralla? Saarihyppely onnistuu kätevimmin risteillen, sillä majoitus ja kaikki laivan palvelut siirtyvät mukana kohteesta toiseen, jolloin voitte käyttää ajan hyödyllisesti kohteisiin tutustuen.

SeaDream Yacht Club -luksusvarustamo risteilee Eteläisellä Karibialla jahtimaisilla aluksillaan. Jahdit risteilevät yhdensuuntaista reittiä saarelta toiselle, minkä ansiosta risteilyn aikana ehtii näkemään uuden kohteen joka päivä. SeaDreamin upeat jahdit ovat tunnelmaltaan intiimejä, sillä niille mahtuu matkustajia vain hieman yli 100. Pienen kokonsa ansiosta jahdit pystyvät pysähtymään pienillä ja eksoottisilla saarilla ja kohteissa, joihin ei muuten luultavasti ikinä tulisi mentyä.

Voitte nauttia SeaDreamin palkitusta ruokatarjonnasta kahden kesken, katsoa elokuvaa ylellisissä vuodevaatteissa tai hypätä pyörien selkään ja lähteä omalle tutkimusretkelle satamakohteessa. SeaDream tarjoaa häämatkalaisille pieniä yllätyksiä, kuten illallisen laivan kannella, suklaalla kuorrutettuja mansikoita sekä mahdollisuuden nukkua kannella Karibian tähtitaivaan alla. Voitte viettää romanttisia hetkiä jahdin porealtaassa tai uima-altaan reunalla mukavissa aurinkotuoleissa makoillen.

Ainutlaatuinen häämatka Havaijille

Monen häämatkaa suunnittelevan unelmakohde on trooppinen Havaiji, eikä ihmekään. Miljoonia vuosia sitten vedenalaisten tulivuorenpurkausten seurauksena syntynyt saariryhmä tarjoaa ainutlaatuisia luonnonnähtävyyksiä, aurinkoa, rentoa menoa, rantaelämää, surffausta ja kauniita auringonlaskuja – pääkaupunki Honolulun suurkaupunkimaista tunnelmaa unohtamatta. Saarilla on niin paljon nähtävää ja koettavaa, ettei Havaijin matkaa kannata suinkaan suunnata vain yhdelle saarista.

Romanttinen risteilyloma on täydellinen tapa tutustua saariryhmän upeimpiin luonnonnähtävyyksiin ja kauneimpiin hiekkarantoihin. Esimerkiksi rennoista risteilyistään tunnettu Norwegian Cruise Line risteilee Havaijin saarilla, jolloin pääsette häämatkan aikana tutustumaan moneen osavaltion kauniista kohteista.

Risteilyllä voitte ihailla Havaijin henkeäsalpaavia maisemia myös mereltä käsin. Upeat reitit kulkevat saariryhmän liepeillä, jolloin näette laivalta niin suuret tulivuoret, pitkät valkoiset hiekkarannat kuin yhtenään jatkuvan luonnonpuistojen vihreyden. Havaijin oranssi auringonlasku oman hytin parvekkeelta koettuna on unohtumaton näky.

Vinkki: Norwegian Cruise Linen Havaijin risteilyjen lähtö- tai paluusatama on aina Honolulu, jolloin matkan alkuun tai loppuun voi helposti yhdistää kaupunkiloman osavaltion upeassa pilvenpiirtäjäpääkaupungissa!

Pride of America risteilee Havaijilla ympäri vuoden.

Häämatka Välimeren lempeillä aalloilla

Jos häämatkaan ei ole varattu aikaa viikkoja, voi olla mukavampaa matkustaa lähelle. Välimeren upeat kohteet ovat suosittuja tuoreiden avioparien keskuudessa – eikä suotta. Välimereltä löytyy useita suosikkikohteita sekä myös tuntemattomampia timantteja. Ainutlaatuinen häämatka syntyy yhdistämällä samaan matkaan useita kohteita. Miltä kuulostaisi esimerkiksi ihana reitti Roomasta Sisiliaan, Vallettaan, Kotoriin, Zadariin, Rijekaan ja Venetsiaan?

Celebrity Cruises risteilee kymmeniin Välimeren kohteisiin muun muassa Italiassa, Kreikassa, Kroatiassa ja Espanjassa. Varustamon uuden sukupolven laivat, Celebrity Edge ja Celebrity Apex, ovat tyylikkään nuorekkaita risteilyaluksia, joilla panostetaan matkustajien viihtyvyyteen, monipuoliseen ravintolatarjontaan ja moderneihin puitteisiin. Laivojen tunnelma on sopiva juuri häämatkalaisille, koska Celebrity Cruisesin risteilyjen kohderyhmää ovat erityisesti pariskunnat. Celebrity Cruisesin risteilyt on kuin luotu nuorekkaille pareille, jotka toivovat matkaltaan laatua ja suuremman laivan monipuolisia palveluita.

Vinkki: Celebrity Cruises tekee Välimerellä 7 ja 10 yön risteilyjä. Tutustu ihaniin risteilyihin nettivaraamossamme!

Celebrity Cruisesin laivat tunnetaan tyylikkäästä sisustuksesta.

Seychellit – häämatkalaisten paratiisi

Onko unelmien häämatkakohteenne paratiisimainen Seychellit? Eksoottinen saariryhmä on mainio paikka häämatkalle niin kesäisin kuin talvisinkin lämpimän ilmastonsa ansiosta. Loma Intian Valtameren kauneimmilla saarilla on ikimuistoinen kokemus, jota voitte muistella lämmöllä vielä vuosienkin päästä. Ottakaa saarivaltion helmistä kaikki irti risteilemällä saarten kauneimpiin satamiin.

Variety Cruisesin kodikkaat ja rennot jahdit risteilevät muun muassa Seychelleillä. Pienten jahtien intiimin tunnelman ansiosta muihin matkustajiin ja aluksen henkilökuntaan tutustuu nopeasti. Aluksille mahtuu vain muutaman kymmentä matkustajaa. Suurten alusten aktiviteettien ja viihdeohjelman sijasta Varietyn risteilyjen kohokohtia ovat eksoottiset ja erikoiset kohteet. Pienikokoinen jahti pystyy rantautumaan myös paikkoihin, joilla suuremmilla aluksilla ei pääse. Aluksella ei ole uima-allasta, mutta sitäkin ihanampaa on pulahtaa ikimuistoiselle uinnille mereen suoraan jahdin omalta uimalaiturilta.

Vinkki: Yhdistäkää hääristeilyynne hotelliloma Seychelleillä yhdellä tai useammalla saarella, jolloin nautitte Seychellien upeasta luonnosta niin maalla kuin merelläkin.

Aurinkoa purjelaivan kannella

Toivotteko häämatkaltanne niin seikkailuhenkistä menoa kuin mahdollisimman rentoa tunnelmaakin? Star Clippers tekee suurilla purjealuksillaan ainutlaatuisia risteilyjä Indonesian pikkusaarten välillä. Romanttinen risteily purjealuksella on täydellinen valinta häämatkalaisille – pääsette nauttimaan menneen ajan tunnelmasta nykyaikaisin mukavuuksin.

Purjelaivaristeily on ikimuistoinen kokemus.

Star Clippersin purjealuksille lähdetään ennen kaikkea rentoutumaan. Voitte ihailla ohi lipuvia maisemia rennosti aurinkokannella makoillen. Olo on lähes kuin olisitte yksityisellä jahdilla. Mukavaa jännitystä matkalle saatte esimerkiksi kiipeämällä laivan maston näköalatasanteelle!

Kohteisiin rantaudutaan tutustumaan saarten luontoon ja paikalliseen kulttuuriin. Indonesian lumoavilla pikkusaarilla luonto on käden ulottuvilla, meri turkoosi ja kulttuuri rikas. Indonesia on maailman suurin saaristo – se koostuu kaikkiaan yli 17 000 saaresta, joista noin 6 000 on asutettuja. Erot saarten välillä ovat suuria: tuliperäisestä Indonesiasta löytyy niin korkeita vuoristoja, trooppisia sademetsiä ja viidakoita, mangrovesoita kuin pitkiä hiekkarantojakin. Joissakin kohteissa saatatte aluksenne matkustajien kanssa olla ainoita kyseiselle rannalle eksyneitä.

Star Clippersin alusten henkilökunta laittaa grillijuhlat pystyyn käden käänteessä – joissakin kohteissa lounas saatetaan nauttia rannalla. Huolellisesti valituista raaka-aineista valmistettua illallista nautitaan aluksen pääravintolassa.

Vinkki: Häämatkan täytyy useimmiten olla 3-6 kuukauden sisällä hääpäivästä, jotta saatte matkalle häämatkalaisten edut.

Risteilykeskuksen valikoimassa on yli 25 tunnettua risteilyvarustamoa, joiden kyydissä risteilet maailman kauneimpiin häämatkakohteisiin. Valikoimassamme on yli 19 000 risteilyvaihtoehtoa ympäri maailmaa – muun muassa Karibialle, Välimerille, Aasiaan, Tyynellemerelle, Arabiemiraatteihin, Pohjois-Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin. Risteilykeskukselta saat asiantuntevaa palvelua sekä Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista risteilyistä. Etsimme juuri sinulle ja kumppanillesi sopivimman häämatkaristeilyn!