Laivavierailu: Norwegian Dawn

Tervetuloa tutustumaan Norwegian Dawn -laivaan!

Norwegian Cruise Line -varustamon Norwegian Dawn -laiva saapuu Helsinkiin 4. kesäkuuta 2024. Lähde tutustumaan upeaan risteilyalukseen Risteilykeskuksen johdolla!

Norwegian Dawn aloitti liikennöinnin joulukuussa 2002, mutta laiva kunnostettiin täysin vuonna 2016. Alus on 294 metriä pitkä, ja sillä on tilaa enimmillään 2340 matkustajalle.

Laivavierailu järjestetään Hernesaaren satamassa Helsingissä (LHD-laituri, kts. kartta alta). Huomioithan, että voit osallistua vain yhdelle laivavierailulle kesän aikana.

VIERAILU ON LOPPUUNMYYTY

Risteilyajankohta: 4.6.2024, 4 tuntia (LOPPUUNMYYTY)

30 €/hlö

Päivän ohjelma

 • Laivavierailu 4.6.2024

  Päivän alustava aikataulu*

  Klo 08.45: Tapaaminen satamassa
  Klo 09.00: Lähtöselvitys ja siirtyminen laivaan
  Klo 09.30: Varustamon esittely
  Klo 10.00: Opastettu kierros laivalla
  Klo 12.00: Lounas laivalla
  Klo 14.00: Poistuminen laivalta

  *Varustamo pidättää oikeuden tehdä muutoksia. Aikataulu on alustava. Lähetämme tarkan aikataulun asiakkaille sähköpostitse noin viikkoa ennen vierailua.

Hytit

Sisähytti

Tämä on standardihytti kahdelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari tai jääkaappi, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Kategoria: I
Hytin koko: n. 13–25 m²

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.

Ulkohytti

Tämä on standardihytti, johon mahtuu kahdesta neljään ihmistä. Hytin suuresta ikkunasta avautuu näkymä merelle. Voit valita, haluatko kaksi erillistä vuodetta vai yhden queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu taulu-TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.

Kategoria: O (OF-luokassa pienet venttiili-ikkunat; OK-luokassa osittain/täysin rajoitettu näkymä)
Hytin koko: n. 14–18 m²

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.

Parvekehytti

Tässä hytissä on oma parveke merinäköalalla. Voit itse valita haluatko kaksi erillistä vuodetta vai queen-size parivuoteen. Hytin vakiovarusteluun kuuluu pieni sohvaryhmä, taulu-TV, puhelin, kylpyhuone suihkulla, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joihinkin hytteihin mahtuu 4 henkeä.

Kategoria: B
Hytin koko parvekkeineen: n. 18–28 m²

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.

Club-parvekehytti

Club-parvekehyteissä on hyvin tilaa 2-4 matkustajalle. Lähes kaikkien parvekehyteissä kylpyhuoneissa on kylpyamme. Hytissä on mukavat vuoteet, jotka halutessasi yhdistetään queen size -parivuoteeksi. Muuhun varustukseen kuuluvat taulu-TV, oleskelutila, hiustenkuivaaja, kauneuspöytä, vaatekomero sekä minibaari.

Kategoria: M
Hytin koko parvekkeineen: n. 26–27 m²

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.

Penthouse-sviitti

Penthouse-sviitteissä majoittuu max. 4 henkilöä. Sviiteissä on parisänky, sohva tai nojatuoli, pöytä, suihku & wc sekä parveke. Lisäksi hyttien varusteluun kuuluu televisio, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero ja puhelin.

Kategoria: SD, SE, SF, SG, SH

Hytin koko: 19–81,5 m²

Courtyard Penthouse -sviittejä saatavilla myös The Haven -luksuskonseptilla (kategoria H2, H3).

Esimerkkikuva: Norwegian Star

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.

Owner’s-sviitti

Moderneissa Owner’s-sviiteissä on leveä sänky, tilava olohuone ja ruokailualue, upea kylpyhuone porealtaalla sekä ainakin yksi parveke. Lisäksi hyttien varusteluun kuuluu televisio, ilmastointi, hiustenkuivaaja, tallelokero ja puhelin.

Kategoria: SA, SB, SC

Hytin koko: 53–121 m².

Owner’s Suite saatavilla myös The Haven -luksuskonseptilla (kategoria H2, H3).

Esimerkkikuva: Norwegian Escape

Hytin sisustus/kalustus saattaa vaihdella laivoittain.

Hinnasto

Hinta

30 €/hlö

Kesto

Noin 4 tuntia

Hintaan sisältyy

 • Vierailu Norwegian Dawn -aluksella
 • Opastettu kierros aluksella Risteilykeskuksen risteilyasiantuntijan johdolla
 • Lounas aluksen ravintolassa sisältäen ruokajuomat

Hintaan ei sisälly

 • Kuljetukset satamaan

Maksuehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Laivavierailu maksetaan heti varauksen teon yhteydessä.

Huom! Norwegian Cruise Line pidättää oikeuden tehdä muutoksia. Poikkeuksellisista sääolosuhteista johtuen laivan saapuminen Helsinkiin voi estyä. Tällaisessa tilanteessa Risteilykeskus palauttaa laivavierailun hinnan asiakkaalle kokonaisuudessaan, mutta ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaiden mahdollisia matkakuluja satamaan. Laivavierailuille osallistumista on rajoitettu yhteen vierailuun kesän aikana. Jos asiakas on varannut useamman laivavierailun, Risteilykeskus palauttaa ylimääräisen laivavierailun hinnan asiakkaalle kokonaisuudessaan.

Lisätietoa

Tärkeää tietoa

Tarvitset laivavierailulle mukaan voimassa olevan passin. Et valitettavasti voi osallistua vierailulle pelkällä henkilö- tai ajokortilla. Ilmoitathan passitietosi (koko nimen, syntymäajan, passinumeron ja voimassaoloajan) varauksen yhteydessä. Ikäraja vierailulle on 18 vuotta.

Ilmoitathan mahdolliset erikoisruokavaliot ja/tai ruoka-aineallergiat varauksen tekemisen yhteydessä. Voit ilmoittaa näistä ”Erikoisruokavaliot”-kentässä täyttäessäsi osallistujien tiedot.

Kiinnitä huomiota pukeutumiseen. Joudumme odottamaan lähtöselvitystä ulkona ilman tuulen- tai sateensuojaa, joten pukeudu lämpimästi ja ota tarvittaessa mukaasi sateenvarjo. Lähtöselvitys saattaa kestää jopa puoli tuntia. Huomioi myös, että laivoille tulee pukeutua siististi.

Laivavierailun aikana kävellään paljon, joten varaa mukaan mukavat jalkineet. Laivaan tutustutaan ryhmässä, joten laivalta ei voi poistua kesken vierailun.

Tapaamispaikka ja -aika

Norwegian Dawn saapuu Hernesaaren sataman LHD-laituriin keskiviikkona 4.6.2024. Risteilykeskuksen työntekijä ottaa osallistujat vastaan satamassa. Osallistujat saavat sähköpostitse tarkemmat tiedot tapaamispaikasta ja -ajasta noin viikkoa ennen vierailua.

Varustamosta

Rentoa, hauskaa ja hulvatonta lomailua! Yhdysvaltalaisen Norwegian Cruise Line -varustamon risteilyillä ei pönötetä tai stressata turhia; risteilyillä ei ole tarkkoja pukukoodeja tai ennalta määriteltyjä kattausaikoja – lomasta pääsee tekemään juuri oman näköisen!

Norwegian Cruise Linen modernit ja tyylikkäät laivat seilaavat kesällä sekä Euroopassa, Karibialla että muissa jännittävissä kohteissa. Upeiden kohteiden lisäksi risteilyillä nautitaan lukuisien ravintoloiden tarjonnasta, maailmanluokan viihteestä, jännittävistä aktiviteeteista ja monipuolisesta ohjelmasta. Risteilyloma onkin parasta vastinetta rahoille – lomalla ei varmasti ehdi tylsistyä. Norwegian Cruise Linen risteilyt sopivat kaikenikäisille lomailijoille – vauvasta vaariin

Norwegian Dawn

Norwegian Dawn aloitti liikennöinnin joulukuussa 2002. Alus kunnostettiin täysin vuonna 2016. Alus on 294 metriä pitkä, ja sillä on tilaa enimmillään 2340 matkustajalle. Norwegian Dawnilla on monia ravintoloita, baareja sekä viihdevaihtoehtoja. Kahdeksan kerroksen korkuinen atrium on laivan sydän.

Ruokailu

Ruokailuvaihtoehtoina Norwegian Dawnilla on 13 eri ravintolaa, bistroa ja kahvilaa sekä pizzan kuljetuspalvelu. Erikoisravintoloissa ruokailusta veloitetaan pieni lisämaksu. Laivalla on myös 10 erilaista baaria ja lounge-tilaa, joissa on mukava viettää iltaa.

Urheilu, hyvinvointi ja viihde

Yksi parhaista paikoista viettää iltaa laivalla on suuri, yli 1000 katsojan teatteri, jossa vieraita viihdytetään upeilla esityksillä joka ilta. Monien erilaisten vaihtoehtojen ansiosta jokainen löytää varmasti itselleen sopivaa tekemistä; aluksella on mm. useita baareja, yökerhoja ja lounge-tiloja. Aluksella on myös useita, vain lapsille tarkoitettuja tiloja, joihin on räätälöity eri ikäryhmille sopivaa tekemistä. Urheilullisille matkustajille tekemistä tarjoaa suuri kuntoilualue, juoksurata, kori- ja lentopallokenttä sekä puttausalue golflyöntien kehittämiseen. Lisäksi aluksella on kaksi uima-allasta, kuusi poreallasta ja lapsille oma allas. Aluksen kylpylä on täydellinen paikka hengähtää ja antautua hemmoteltavaksi.

Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!