Ennakkovaraajalle etuja kaupan päälle

Varaa risteily

Azamara-varustamo on tunnettu laajasta matkakohdetarjonnasta ja monipuolisista retkivaihtoehdoista. Premium-luokan keskikokoiset laivat risteilevät mielenkiintoisia reittejä ympäri maailman – jokainen varustamon risteily on uniikki! Azamara tarjoaa tyyliä sekä laatua järkevään hintaan, ja on hyvä vaihtoehto varttuneemmalle risteilymatkustajalle.

Hyödynnä ennakkovaraajan etu!

Varatessasi jonkin Azamaran valikoiduista risteilyistä vuodelle 2024 tai 2025, saat kaupan päälle ennakkovaraajan etupaketin. Etupaketti sisältää $300 retkirahaa, rajattoman WiFi-yhteyden yhdelle laitteelle ja Premium-juomapaketin kahdelle. Tarjous koskee parvekehyttejä ja sitä korkeampia hyttiluokkia. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 21.11.2024–3.4.2025.

Tarjous koskee 1.9.2023 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Tarjous koskee vain hytin ensimmäistä ja toista matkustajaa. Retkirahaa on mahdollista hyödyntää retkien varaamiseen jo ennen risteilyn alkua. Käyttörahaa ei voi käyttää laivan kasinolla. Tarjous on yhdistettävissä Back-to-Back-etuihin, jos kumpikin risteily kuuluu kampanjalähtöihin. Lisäksi tarjous on yhdistettävissä kanta-asiakasalennukseen sekä alennettuihin sinkkuhintoihin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin, ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

29.8.2024 asti