$1 000 käyttörahaa kaupan päälle

Varaa risteily

Azamara-varustamo on tunnettu laajasta matkakohdetarjonnasta ja monipuolisista retkivaihtoehdoista. Premium-luokan keskikokoiset laivat risteilevät mielenkiintoisia reittejä ympäri maailman – jokainen varustamon risteily on uniikki! Azamara tarjoaa tyyliä sekä laatua järkevään hintaan, ja on hyvä vaihtoehto varttuneemmalle risteilymatkustajalle.

Käyttörahaa laivalla kulutettavaksi

Kun varaat nyt jonkin Azamaran valikoiduista risteilyistä, saat kaupan päälle $1 000 käyttörahaa hyttiä kohden. Käyttörahaa voi käyttää laivalla esimerkiksi varustamon retkiin, erikoisravintolaillallisiin, kylpylähoitoihin, shoppailuun laivalla tai juomapaketin korottamiseen.

Vaihtoehtoisesti voit myös valita käyttörahan sijaan eduksi lentokrediittiä. Mikäli valitset lentokrediitin, saat varustamon kautta varatuista lennoista jopa 900 €/hytti alennusta. Huomaathan, että lentopakettien hinnat eivät ole näkyvillä Risteilykeskuksen nettivaraamossa.

Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 1.7.2024–5.6.2025. Listan kampanjalähdöistä löydät alta.

Tarjous koskee 22.3.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Tarjous koskee kaikkia hyttiluokkia pois lukien määrittelemättömät hyttikategoriat. Tarjous ei koske hytin 3. ja 4. matkustajaa. Tarjous on yhdistettävissä Back-to-Back-etuihin sekä Azamara Circle Quarterly Savings -kanta-asiakasalennuksiin. Tarjous ei ole yhdistettävissä seuraaviin kampanjoihin: Last Minute Voyages, Closed User Rates, Employee Rates, Interline Rates, Travel Agent Rates. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

30.5.2024 asti