30 % alennusta + jopa 200 € lisäalennusta

Varaa risteily

Celebrity Cruises on premium-tasoinen varustamo, jonka risteilyiden hintaan kuuluu kattavasti palveluita. Erityisesti pariskunnille ja ystäväporukoille täydellisesti sopivilla risteilyillä nautitaan uudenlaisesta luksuksesta: moderneista tiloista, raikkaasta designista, innovatiivisista ratkaisuista, henkilökohtaisesta palvelusta, maailmanluokan viihteestä ja rennosta tunnelmasta.

Risteilyt nyt alennettuun hintaan!

Kun varaat nyt Celebrity Cruisesin risteilyn, hytin ensimmäinen ja toinen matkustaja saavat risteilyhinnastaan vähintään 30 % alennusta. Tämän lisäksi hytin hinnasta saa lisäalennusta jopa 200 €/hytti! Alennuksen suuruus riippuu valitusta hyttiluokasta seuraavasti:

  • 100 €/sisä- tai ulkohytti
  • 200 €/parvekehytti tai sitä korkeampi hyttiluokka

Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 10.4.2024–30.4.2026. Tarjous ei koske Galápagossaarten risteilyjä eikä Alaskan Cruisetour-paketteja.

Alennus on automaattisesti huomioitu Risteilykeskuksen nettivaraamon hinnoissa.

Tarjous koskee 9.4.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennuksen suuruus vaihtelee risteilyittäin. 30 % alennus koskee hytin kahta ensimmäistä matkustajaa, kun taas lisäalennus koskee koko hytin hintaa. Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Alennus koskee kaikkia hyttiluokkia. Alennus koskee ainoastaan risteilyhinnan cruise fare -osuutta, eikä alennusta saa esimerkiksi lisäpalveluista, veroista tai palvelumaksuista. Hytissä yksin matkustavilta veloitetaan alennettu yhden hengen lisä. Alennushinnat ovat yhdistettävissä All Included- ja Retreat-etuihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

3.6.2024 asti