Maksuton korotus hyttikategoriaan

Varaa risteily

Explora Journeysin inspiraationa toimii fraasi ”Ocean State of Mind”, millä tarkoitetaan ajattelutapaa, joka syntyy, kun lähdemme merelle rentoutumaan ja luomaan uusia ainutlaatuisia muistoja. Boutique-tyylisillä aluksilla tunnelma on eläväinen, mutta intiimi, ja palvelu on ennen kaikkea asiakaslähtöistä.

Korotus Ocean Penthouse -sviitteihin

Kun varaat nyt jonkin Explora Journeysin valikoiduista risteilyistä, saat maksuttoman korotuksen hyttikategoriaan. Saat esimerkiksi varattua Deluxe Penthouse -sviitin normaalin Penthouse-sviitin hinnalla. Tarjous koskee Ocean Penthouse -kategorian sviittejä seuraavasti:

  • Penthouse-sviitti (kategoria PH) Ocean Grand Terrace -sviitin (kategoria GT) hinnalla
  • Deluxe Penthouse -sviitti (kategoria DP) Penthouse-sviitin (kategoria PH) hinnalla
  • Premier Penthouse -sviitti (kategoria PP) Deluxe Penthouse -sviitin (kategoria DP) hinnalla
  • Grand Penthouse -sviitti (kategoria GP) Premier Penthouse -sviitin (kategoria PP) hinnalla

Korotus on jo huomioitu alennettuna hintana Risteilykeskuksen nettivaraamon hinnoissa. Kampanjahintaiset sviitit on merkitty kampanjan nimellä, esimeriksi PH Penthouse-sviitti, merinäköala ++ Penthouse Dream ++.

Tarjous koskee 1.5.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Korotuksia on saatavilla rajoitetusti. Tarjous koskee Ocean Penthouse -kategorian sviittejä (sviittikategoriat PH, DP, PP ja GP). Korotus on huomioitu alennuksena. Tarjous on yhdistettävissä seuraaviin kampanjoihin: Tempting Deposit Reduction (10% alennettu ennakkomaksu), Journeys for Solo Travellers, Additional Guests and Younger Travellers (3. ja 4. matkustajan alennetut hinnat), Consortia Amenities, Grand & Extended Journeys, Back-to-Back, Event Offer ja Onboard Booking Savings. Tarjous ei ole yhdistettävissä seuraaviin kampanjoihin: Unique Escapes, Explora Early Booking Benefit ja Journey Together+. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

31.7.2024 asti