Kaupan päälle 200 €/hlö käyttörahaa

Varaa risteily

Explora Journeysin inspiraationa toimii fraasi ”Ocean State of Mind”, millä tarkoitetaan ajattelutapaa, joka syntyy, kun lähdemme merelle rentoutumaan ja luomaan uusia ainutlaatuisia muistoja. Boutique-tyylisillä aluksilla tunnelma on eläväinen, mutta intiimi, ja palvelu on ennen kaikkea asiakaslähtöistä.

Käyttörahaa luksusristeilyille

Kun varaat nyt jollekin valikoiduista Explora Journeysin luksusristeilyistä Ocean Terrace- tai Ocean Grand Terrace -kategorian sviitin, saavat hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa 200 €/hlö käyttörahaa laivalle. Käyttörahaa voi käyttää muun muassa varustamon retkiin, kylpylähoitoihin ja muihin ostoksiin laivalla. Lisäksi risteilyt ovat varattavissa alennetuin hinnoin. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 1.3.2024–3.3.2026. Löydät listan kampanjalähdöistä alta.

Alennus on huomioitu automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamon hinnoissa. Kampanjahintaiset sviitit on merkitty kampanjan nimellä, esimeriksi OT1 Ocean Terrace -sviitti, merinäköala ++ Total Luxury ++.

Tarjous koskee 1.3.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennuksen suuruus vaihtelee risteilyn mukaan. Alennus koskee vain sviittikategorioita OT1, OT2, OT3, OT4 ja GT. Käyttörahaa (JEC) saavat hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa 200 € per matkustaja, eli maksimissaan 400 € per sviitti. Käyttörahaa ei voi käyttää Rolex, Cartier, Piaget ja Panerai brändikaupoissa. Käyttörahaa ei myöskään voi nostaa käteisenä, lahjoittaa MSC Foundation tai Host Lifestyle Fund hankkeisiin tai käyttää laivan kasinolla tai palvelumaksuihin. Tarjous on yhdistettävissä seuraaviin etuihin: Journeys for Solo Travellers, Additional Guests ja Younger Travellers. Tarjous ei ole yhdistettävissä seuraaviin kampanjoihin: The Exclusive Sale, Explora Early Booking Benefit, Extended Journey Savings, Grand Journey Savings, Journey Together, Journey Together+, Pioneer, Status Match, Exclusive Air Bonus, Future Journeys Benefits. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

25.3.2024 asti