Luksusristeilyt alennettuun hintaan

Varaa risteily

Explora Journeysin inspiraationa toimii fraasi ”Ocean State of Mind”, millä tarkoitetaan ajattelutapaa, joka syntyy, kun lähdemme merelle rentoutumaan ja luomaan uusia ainutlaatuisia muistoja. Boutique-tyylisillä aluksilla tunnelma on eläväinen, mutta intiimi, ja palvelu on ennen kaikkea asiakaslähtöistä.

Luksusristeilyt nyt alennettuun hintaan

Explora Journeys -varustamon risteilyt ovat nyt varattavissa alennettuun hintaan. Alennuksen saa Ocean Terrace -sviiteistä (kategoriat OT1, OT2, OT3 ja OT4) sekä Ocean Grand Terrace -sviiteistä (kategoria GT). Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 31.5.2024–3.3.2026. Löydät listan kampanjalähdöistä alta.

Alennus on huomioitu automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamon hinnoissa. Kampanjahintaiset sviitit on merkitty kampanjan nimellä, esimeriksi OT1 Ocean Terrace -sviitti, merinäköala ++ Unique Escapes ++.

Tarjous koskee 1.5.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennuksen suuruus vaihtelee risteilyn mukaan. Alennus koskee vain sviittikategorioita OT1, OT2, OT3, OT4 ja GT. Tarjous on yhdistettävissä seuraaviin etuihin: Tempting Deposit Reduction (10 % alennettu ennakkomaksu), Journey Together, Journey Together Gathering, Grand & Extended Journeys, Back-to-Back, Journeys for Solo Travellers, Additional Guests and Younger Travellers (3. ja 4. matkustajan alennetut hinnat), Consortia Amenities ja Onboard Booking Savings. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin tai etuihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

31.7.2024 asti