Käyttörahaa laivalle + korotettu etupaketti

Varaa risteily

Ajattoman elegantti Holland America Line on kuljettanut ihmisiä merten jo 150 vuoden ajan. Nykyään varustamo on amerikkalaisomistuksessa, mutta risteilyaluksilla vaalitaan yhä hollantilaista menneisyyttä. Eurooppalaisen tunnelman aistii risteilyalusten sisustuksessa ja taidekokoelmissa. Holland America Linen risteilyt tunnetaan erityisesti ainutlaatuisista satamakohteista, erinomaisesta ruoasta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Etuja valikoiduille risteilyille

Hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa saavat Holland America Linen valikoiduille risteilyille nyt jopa $300 käyttörahaa per matkustaja. Käyttörahan määrä riippuu risteilyn pituudesta seuraavasti:

  • 6–9 yön risteilyt: $100/hlö, maksimissaan $200/hytti
  • 10–20 yön risteilyt: $200/hlö, maksimissaan $400/hytti
  • Vähintään 21 yön risteilyt: $300/hlö, maksimissaan $600/hytti

Lisäksi risteilyille saa korotetun Have It All -etupaketin, johon sisältyy Elite-juomapaketti, erikoisravintolaillallisia, retkirahaa, Premium-nettipaketti sekä palvelurahat laivan henkilökunnalle. Lue lisää paketin sisällöstä Säännöt-kohdasta. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 5.4.2025–26.4.2026.

Tutustu kampanjalähtöihin »

Etuja myös Alaskan Cruisetour-paketteihin

Kampanja koskee myös valikoituja Alaskan Cruisetour-paketteja, joiden lähtöpäivä on 11.5.–13.9.2025. Hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa saavat käyttörahaa sekä korotetun Have It All -etupaketin. Lue lisää paketin sisällöstä Säännöt-kohdasta.

HUOM! Cruisetour-risteilypakettien hinnat eivät löydy nettivaraamostamme, vaan hinnat paketeille saat asiakaspalvelustamme.

Tutustu Cruisetour-kampanjalähtöihin »

Tarjous koskee 18.6.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Tarjous koskee hytin ensimmäistä ja toista matkustajaa. Edut koskevat Alaskan Cruisetour-paketeissa vain risteilyosuutta. Have It All -etupakettiin kuuluvan retkirahan lisäksi laivalle saa lisäkäyttörahaa, jota voi käyttää laivalla myös muuhun kuin retkiin. Käyttörahaa ei kuitenkaan voi käyttää laivan kasinolla.

Korotetun Have It All -etupaketin ehdot:

Elite-juomapaketti: Pakettiin kuuluu valikoima viinejä laseittain, olutta, väkeviä alkoholeja, cocktaileja, alkoholittomia juomia, virvoitusjuomia, pullovettä (maksimissaan 400 ml pullot) ja kahvit. Juomien hinta saa olla max $15/juoma. Juomia saa ostaa päivässä maksimissaan 15 kappaletta. The Shopsin, minibaarin tai huonepalvelun juomat eivät sisälly pakettiin. Half Moon Cay -yksityissaaren juomat eivät myöskään sisälly pakettiin.

Erikoisravintolaillalliset: Erikoisravintolapaketti sisältää 1–3 illallista laivan lisämaksullisissa erikoisravintoloissa. Pakettiin sisältyvät illallisravintolat vaihtelevat risteilyn pituuden ja laivan mukaan.

  • 6–9 päivän risteilyt: Yksi illallinen erikoisravintolassa (Pinnacle Grill/Tamarind/Canaletto)
  • 10–20 päivän risteilyt: Yksi illallinen Pinnacle Grill -ravintolassa ja yksi illallinen Tamarind-/Canaletto-ravintolassa.
  • Vähintään 21 päivän risteilyt: Yksi illallinen kussakin ravintolassa (Pinnacle Grill/Tamarind/Canaletto). Jos laivalla ei ole Tamarind-ravintolaa, pakettiin sisältyy kaksi illallista Pinnacle Grill -ravintolassa ja yksi illallinen Canaletto-ravintolassa.

Erikoistapahtumat kuten Sel de Mer, A Taste of De Librije tai Cellar Master Dinner eivät sisälly pakettiin.

Retkiraha: Retkirahaa saa risteilyn pituudesta riippuen $100–300 per matkustaja. Retkirahan suuruus määräytyy seuraavasti:

  • 6–9 päivän risteilyt ja Alaskan Cruisetour-paketit: $100/matkustaja
  • 10–20 päivän risteilyt: $200/matkustaja
  • Vähintään 21 päivän risteilyt: $300/matkustaja

Premium-nettipaketti: Premium-nettipaketilla lähetät teksti- ja ääniviestejä, selaat nettiä, sähköpostia ja luet uutisia sekä käytät viestisovelluksia. Paketin saavat kaksi ensimmäistä matkustajaa, ja pakettia voi käyttää yhdellä laitteella kerrallaan. Huomaathan, että paketti ei tue suoratoistopalveluiden käyttöä. Paketti on mahdollista korottaa laivalla lisämaksusta Stream-nettipakettiin, joka tukee myös suoratoistoa.

Palvelurahat: Palvelurahat laivan henkilökunnalle maksetaan puolestasi. Huomaathan, että tämä ei koske lisäpalveluiden (esimerkiksi kylpylähoidot) palvelumaksuja.

Tarjouksen etuja on saatavilla rajoitetusti. Etujen yhteenlaskettu arvo on noin $139/hlö/päivä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

1.10.2024 asti