Viime hetken alennus jopa 20 %

Varaa risteily

HX eli Hurtigruten Expeditions on Hurtigrutenin tutkimusmatkabrändi, jonka risteilyalukset on suunniteltu erityisesti eksoottisempia reittejä varten. Muun muassa legendaaristen tutkimusmatkailijoiden mukaan nimetyt alukset risteilevät arktisissa kohteissa kuten Antarktiksella, Alaskassa, Islannissa, Grönlannissa sekä Huippuvuorilla, mutta myös lämpimillä vesillä kuten Galápagossaarilla, Etelä-Amerikassa, Karibialla ja Kap Verdellä.

Hyödynnä 20 % Last Minute -alennus

Varaa jokin HX-varustamon valikoiduista tutkimusmatkaristeilyistä vuodelle 2024 tai 2025, niin pääset hyödyntämään Last Minute -alennuksen. Saat 13.7.2024–26.3.2025 lähtevistä risteilyistä jopa 20 % alennusta. Alennusta saa esimerkiksi Alaskan, Grönlannin, Etelä-Amerikan, Huippuvuorten ja Galápagossaarten risteilyistä. Koko listan kampanjalähdöistä löydät alta.

Tarjous koskee 1.7.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennuksen suuruus vaihtelee risteilyittäin. Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Alennus koskee vain risteilyn osuutta hinnasta, eikä esimerkiksi kansainvälisiä lentoja, valinnaista lisäohjelmaa maissa tai kuljetuksia. Alennus on yhdistettävissä Ambassador-kanta-asiakasalennukseen, mutta ei muihin kampanjoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

11.11.2024 asti