Ennakkovaraajan alennus jopa 25%

HX eli Hurtigruten Expeditions on Hurtigrutenin tutkimusmatkabrändi, jonka risteilyalukset on suunniteltu erityisesti eksoottisempia reittejä varten. Muun muassa legendaaristen tutkimusmatkailijoiden mukaan nimetyt alukset risteilevät arktisissa kohteissa kuten Antarktiksella, Alaskassa, Islannissa, Grönlannissa sekä Huippuvuorilla, mutta myös lämpimillä vesillä kuten Galápagossaarilla, Etelä-Amerikassa, Karibialla ja Kap Verdellä.

Hyödynnä 25 % ennakkovaraajan alennus

Varaa nyt jokin HX-varustamon valikoiduista tutkimusmatkaristeilyistä vuodelle 2025 tai 2026, niin pääset hyödyntämään ennakkovaraajan alennuksen. Saat 1.4.2025–31.3.2026 lähtevistä risteilyistä jopa 25 % alennusta. Alennusta saa esimerkiksi Alaskan, Luoteisväylän, Grönlannin, Antarktiksen, Huippuvuorten ja Galápagossaarten risteilyistä. Koko listan kampanjalähdöistä löydät alta.

Tarjous koskee 1.3.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennuksen suuruus vaihtelee risteilyittäin. Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Alennus koskee vain risteilyn osuutta hinnasta, eikä esimerkiksi kansainvälisiä lentoja, valinnaista lisäohjelmaa maissa tai kuljetuksia. Alennus on yhdistettävissä Ambassador-kanta-asiakasalennukseen, mutta ei muihin kampanjoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

30.6.2024 asti