Juomapaketti kaupan päälle

Varaa risteily

MSC Cruisesin laivoilla nähdään aktiviteetteja 4D-elokuvateattereista ja keilaradoista hauskoihin vesipuistoihin ja rentouttaviin kylpyläelämyksiin. Useimmilta laivoilta löytyy myös ylellinen Yacht Club -sviittialue, joka tarjoaa sviittiasiakkaille ainutlaatuisen ”laiva laivan sisällä” -kokemuksen.

Juomapaketti kaupan päälle

Saat nyt MSC Cruisesin Kanariansaarten risteilyille Easy-juomapaketin kaupan päälle! Paketin normaalihinta on noin 39–43 €/päivä/hlö. Tarjous koskee MSC Operan valikoituja 7 yön risteilyjä Las Palmasista ja Santa Cruz de Tenerifestä. Risteilyn lähtöpäivän tulee olla 3.11.2024–16.3.2025. Nettivaraamossamme juomapaketin sisältävä hinta on merkitty risteilyn otsikkoon tarjouskampanjan yhteyteen (MSC Saver with Easy Drink).

Tarjous koskee 14.5.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Tarjous ei koske Funchalista lähteviä Kanariansaarten risteilyjä. Tarjous koskee ainoastaan risteilyjä, jotka päättyvät samaan satamaan kuin mistä ne alkoivat. Kampanja on yhdistettävissä kanta-asiakasalennukseen, mutta ei muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

3.6.2024 asti