Lapset mukaan risteilylle lähes ilmaiseksi

Varaa risteily

MSC Cruisesin filosofian mukaan aika pitäisi käyttää elämän iloista nauttimiseen läheisten ihmisten ympäröimänä. MSC Cruisesin risteilyillä jokaisesta hetkestä halutaan tehdä unohtumaton. Varustamon laivoilla nähdään aktiviteetteja 4D-elokuvateattereista ja keilaradoista hauskoihin vesipuistoihin ja rentouttaviin kylpyläelämyksiin.

Lapset risteilevät lähes ilmaiseksi

MSC Cruisesin valikoiduilla talvikauden 2024/2025 risteilyillä Välimerellä ja Pohjois-Euroopassa lapset maksavat risteilystään vain palvelumaksut laivan henkilökunnalle. Tarjous koskee MSC World Europan, MSC Fantasian, MSC Lirican ja MSC Sinfonian risteilyjä Välimerellä ja MSC Preziosan risteilyjä Pohjois-Euroopassa. Tarjous koskee vähintään 7 yön risteilyjä.

HUOM! Mikäli samassa hytissä matkustavien aikuisten hintaan sisältyy juomapaketti, on lasten maksettava palvelurahojen lisäksi myös Minors-juomapaketin hinta.

Alennus on huomioitu automaattisesti Risteilykeskuksen nettivaraamon hinnoissa.

Tarjous koskee 16.5.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Lapsialennus koskee alle 18-vuotiaita hytin kolmatta ja neljättä matkustajaa, jotka matkustavat lisävuoteessa kahden aikuisen kanssa. Yli 18-vuotiaat kolmas ja neljäs matkustaja saavat risteilystään alennusta 50 %. Mikäli samassa hytissä matkustavien aikuisten hintaan sisältyy juomapaketti, on lasten maksettava palvelurahojen lisäksi myös Minors-juomapaketti. Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Alennus ei koske joulun, uuden vuoden ja pääsiäisen ajan risteilyjä. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Saatavuuden mukaan