Risteilyistä alennusta jopa 40 %

Varaa risteily

Viiden tähden risteilyvarustamo Oceania Cruises tarjoaa luksusaluksillaan palkittua gourmet-ruokaa ja huippuluokan viihdettä. Nauti elämäsi parhaista unista, rennon elegantista tunnelmasta ja korkeatasoisesta palvelusta!

Kesäalennusta valikoiduista risteilyistä

Kun varaat nyt jonkin valikoiduista Oceania Cruisesin risteilyistä, saat alennusta jopa 40 %. Alennuksen suuruus vaihtelee risteilyittäin ja koskee vain valikoituja hyttikategorioita (kts. kampanjalähdöt). Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 17.10.2024–26.8.2025. Löydät listan kampanjalähdöistä alta.

Kaikkiin Oceania Cruisesin hintoihin sisältyy nykyään myös simply MORE -etupaketti. Paketti sisältää retkirahaa, House Select -juomapaketin, erikoisravintolaruokailut, palvelurahat laivan henkilökunnalle sekä rajattoman nettipaketin. Lue lisää alta.

simply MORE -etupakettiin sisältyvät seuraavat edut:

1) Retkirahaa per hytti

Saat $400–1 400 per hytti käyttörahaa varustamon retkiin sekä varustamon järjestämiin yksityisauto ja -kuljettajapalveluihin käytettäväksi. Retkirahan suuruus riippuu risteilyn pituudesta.

2) House Select -juomapaketti kahdelle

House Select-juomapaketti sisältää valikoiman laadukkaita viinejä, samppanjoita sekä oluita lounaan ja päivällisen yhteydessä. Pakettiin sisältyy myös alkoholittomia juomia, mocktail-drinkkejä ja erikoiskahveja.

3) Maksuton ruokailu erikoisravintoloissa

Laivan erikoisravintoloissa voi ruokailla maksutta, mutta ravintoloihin tulee tehdä pöytävaraus. Taattujen pöytävarauksien määrä riippuu matkan pituudesta sekä varatusta hyttiluokasta.

4) Palvelurahat

Palvelurahat laivan henkilökunnalle maksetaan puolestasi. Huomaathan, että tämä ei koske laivalla ostettujen lisäpalveluiden palvelumaksuja.

5) Rajoittamaton WiFi-yhteys kahdelle laitteelle

Sisältää kaksi kirjautumistunnusta, joista kumpaakin voi käyttää yhdellä laitteella kerrallaan. Nettipaketti ei tue suoratoistoa.

Tarjous koskee 1.7.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Alennuksen saa vain valikoiduista hyttiluokista. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

26.8.2024 asti