Risteilyistä alennusta jopa 4 000 €

Varaa risteily

Italialainen Silversea on ylellinen risteilyvarustamo, jonka kattaviin All Inclusive -hintoihin sisältyy kaikki mitä voisit risteilyltä toivoa. Varustamon verrattain pienikokoisille laivoille mahtuu vain alle tuhat matkustajaa ja lähes saman verran henkilökuntaa. Alusten hyttivalikoima sisältää ainoastaan sviittejä, joten tulet varmasti yöpymään hulppeissa puitteissa ulkona vaihtuvista ihanista maisemista puhumattakaan. Henkilökohtaisesta palvelusta vastaavat sviittien hovimestarit, jotka pitävät huolen siitä, että risteilyloma on toiveidesi mukainen.

Alennusta luksusristeilyistä

Kun varaat nyt jonkin valikoiduista Silversean risteilyistä, saat Door-to-Door-hinnoista jopa 4 000 €/sviitti alennusta ja Port-to-Port-hinnoista jopa 2 000 €/sviitti alennusta. Alennus koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 13.6.2024–31.8.2026. Löydät listan kampanjalähdöistä alta.

Door-to-Door-hintakonsepti

Silversean Door-to-Door-konsepti tarjoaa todellisen All Inclusive -elämyksen, joka alkaa jo kotiovelta. Yllä mainittujen palveluiden lisäksi Door-to-Door-hintaan sisältyy yksityiskuljetus lentokentälle, economy-luokan meno-paluulennot sekä kuljetukset lentokentän ja laivan välillä.

Door-to-Door-hintaan sisältyy

  • Yksityinen lentokenttäkuljetus. Varatessasi Door-to-Door-hinnan, risteilykokemuksesi alkaa jo kotiovelta*. Aloita lomasi tyylillä matkustamalla yksityiskuljetuksen kyydissä lentokentälle. Risteilyhintaan sisältyy Blacklane-kuljetus Helsinki-Vantaan lentokentälle ennen ja jälkeen risteilyn.

*Kuljetus saatavilla noin 80 kilometrin säteellä Helsinki-Vantaan lentoasemasta.

  • Kansainväliset lennot. Door-to-Door-hinta sisältää kansainväliset meno-paluulennot risteilyn lähtösatamaan ja takaisin. Risteilystä riippuen hintaan sisältyy joko turistiluokan lennot tai businessluokan lennot. Mikäli hintaan sisältyy turistiluokan lennot, voi ne korottaa businessluokkaan lisämaksua vastaan.
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa. Door-to-Door-hinta sisältää kuljetukset lentokentän ja laivan välillä. Huomioithan kuitenkin, että mikäli lentosi eivät ole varattu varustamolta, et voi hyödyntää varustamon lentokenttäkuljetuksia.
  • Hotelliyö ennen ja/tai jälkeen risteilyn. Risteilyreitistä riippuen Door-to-Door-hintaan sisältyy myös hotelliyö ennen ja/tai jälkeen risteilyn. Mikäli hintaan kuuluu hotelliöitä, lentokenttäkuljetukset vievät sinut lentokentältä hotellille.

Port-to-Port-hintakonsepti

Port-to-Port-hintaiset risteilyt ovat Door-to-Door-hintaa edullisempi vaihtoehto. Et kuitenkaan jää paitsi mistään laivan palveluista, vaan kaikki peruspalvelut laivalla sisältyvät risteilysi hintaan.

Lue lisää hintaan sisältyvistä palveluista!

Tarjous koskee 3.6.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennuksen saa sekä Port-to-Port- että Door-to-Door-hinnoista. Alennusta saavat hytin kaksi ensimmäistä matkustajaa, Port-to-Port-hinnoista maksimissaan 2 000 €/sviitti ja Door-to-Door-hinnoista maksimissaan 4 000 €/sviitti. Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Alennusta ei saa korkeimmista sviittiluokista. Alennus on yhdistettävissä Venetian Society -kanta-asiakasalennuksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

31.7.2024 asti