Risteilyistä alennusta jopa 20 %

Varaa risteily

Italialainen Silversea on ylellinen risteilyvarustamo, jonka kattaviin All Inclusive -hintoihin sisältyy kaikki mitä voisit risteilyltä toivoa. Varustamon verrattain pienikokoisille laivoille mahtuu vain alle tuhat matkustajaa ja lähes saman verran henkilökuntaa. Alusten hyttivalikoima sisältää ainoastaan sviittejä, joten tulet varmasti yöpymään hulppeissa puitteissa ulkona vaihtuvista ihanista maisemista puhumattakaan. Henkilökohtaisesta palvelusta vastaavat sviittien hovimestarit, jotka pitävät huolen siitä, että risteilyloma on toiveidesi mukainen.

Kevätalennusta luksusristeilyistä

Kun varaat nyt jonkin valikoiduista Silversean risteilyistä, saat jopa 20 % alennusta. Alennuksen saa sekä Port-to-Port- että Door-to-Door-hinnoista. Alennus koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 5.5.2024–23.4.2025. Löydät listan kampanjalähdöistä alta.

Door-to-Door-hintakonsepti

Silversean Door-to-Door-konsepti tarjoaa todellisen All Inclusive -elämyksen, joka alkaa jo kotiovelta. Yllä mainittujen palveluiden lisäksi Door-to-Door-hintaan sisältyy yksityiskuljetus lentokentälle, economy-luokan meno-paluulennot sekä kuljetukset lentokentän ja laivan välillä.

Door-to-Door-hintaan sisältyy

  • Yksityinen lentokenttäkuljetus. Varatessasi Door-to-Door-hinnan, risteilykokemuksesi alkaa jo kotiovelta*. Aloita lomasi tyylillä matkustamalla yksityiskuljetuksen kyydissä lentokentälle. Risteilyhintaan sisältyy Blacklane-kuljetus Helsinki-Vantaan lentokentälle ennen ja jälkeen risteilyn.

*Kuljetus saatavilla noin 80 kilometrin säteellä Helsinki-Vantaan lentoasemasta.

  • Kansainväliset lennot. Door-to-Door-hinta sisältää kansainväliset meno-paluulennot risteilyn lähtösatamaan ja takaisin. Risteilystä riippuen hintaan sisältyy joko turistiluokan lennot tai businessluokan lennot. Mikäli hintaan sisältyy turistiluokan lennot, voi ne korottaa businessluokkaan lisämaksua vastaan.
  • Lentokenttäkuljetukset kohteessa. Door-to-Door-hinta sisältää kuljetukset lentokentän ja laivan välillä. Huomioithan kuitenkin, että mikäli lentosi eivät ole varattu varustamolta, et voi hyödyntää varustamon lentokenttäkuljetuksia.
  • Hotelliyö ennen ja/tai jälkeen risteilyn. Risteilyreitistä riippuen Door-to-Door-hintaan sisältyy myös hotelliyö ennen ja/tai jälkeen risteilyn. Mikäli hintaan kuuluu hotelliöitä, lentokenttäkuljetukset vievät sinut lentokentältä hotellille.

Port-to-Port-hintakonsepti

Port-to-Port-hintaiset risteilyt ovat Door-to-Door-hintaa edullisempi vaihtoehto. Et kuitenkaan jää paitsi mistään laivan palveluista, vaan kaikki Hintaan sisältyvät palvelut -kohdan palvelut sisältyvät risteilysi hintaan. Huomioithan kuitenkin, että Port-to-Port-hintaisten risteilyiden ennakkomaksua ei palauteta peruutustilanteessa.

Lue lisää hintaan sisältyvistä palveluista!

Tarjous koskee 18.3.2024 alkaen tehtyjä uusia varauksia. Alennuksen saa sekä Port-to-Port- että Door-to-Door-hinnoista. Alehintaisia hyttejä on saatavilla rajoitetusti. Alennusta ei saa korkeimmista sviittiluokista. Alennus ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

17.4.2024 asti