Celebrity Apex

Varaa risteily

Celebrity Apex on Edge-luokan odotettu toinen laiva, joka valmistui alkuvuodesta 2020. Sisaraluksensa tapaan Apex on varustettu innovatiivisella designilla ja uudenlaisilla tilaratkaisuilla, kuten kannelta toiselle liikkuvalla ”taikamatolla” ja Infinite Veranda -parvekkeilla.

Ruokailu

Aluksella on neljä pääravintolaa: Cosmopolitan, Normandie, Cyprus ja Tuscan. Jokaisella pääravintolalla on omalainen tunnelmansa, mutta niiden ruokalistat ovat keskenään samanlaisia – muutamia erikoisuuksia lukuun ottamatta. Mikäli valitset perinteisen illalliskattausajan, määräytyy sinulle yksi näistä ravintoloista. Valitessasi Select Dining Plus -vaihtoehdon, voit ruokailla missä ja milloin tahansa näistä neljästä ravintolasta. AquaClass-asiakkaille on yksityinen Blu-ravintola. Sviittiasiakkaat voivat ruokailla Luminae-ravintolassa. Lisäksi Mast Grill -pikaruokagrillillä ruokailu sisältyy risteilyn hintaan. Tämän kaiken lisäksi Celebrity Apexillä on useita erikoisravintoloita, joissa voi illallistaa lisämaksusta. Näihin kuuluvat muun muassa Fine Cut Steakhouse -pihviravintola ja grilliravintola Rooftop Garden Grill.

Viihde ja aktiviteetit

Yksi Celebrity Apexin kohokohdista on Magic Carpet, joka on kannelta toiselle liikkuva ulkokansi. Se on kalustettu mukavilla nojatuoleilla, baarilla sekä esiintymislavalla. Magic Carpet nostetaan erikoistilaisuuksia varten aivan aluksen ylimmälle kannelle, missä voit nauttia Dinner on the Edge -ruokailukonseptista. Kannella 14 se toimii allaskannen jatkeena ja kannella 5 ruokailutilana. Alimmalta kannelta matkustajat siirtyvät yhteysveneisiin kannen kautta. Aluksen teatteri on todellinen teknologinen taidonnäyte. Kolmikerroksissa tilassa on neljä erillistä lavaa, joista päälava nousee yleisön yläpuolelle. Teatterin esitykset ovat yhtä innovatiivisia kuin tila itse. Teatteriesitysten lisäksi voit nauttia muun muassa The Clubin monipuolisista aktiviteeteista, Edenin luonnonläheisistä tunnelmista sekä Grand Plazan kahviloista, baareista ja ravintoloista. Kannen takaosassa sijaitseva Rooftop Garden on arkkitehti Tom Wrightin taidonnäyte. Rooftop Garden muuttuu iltaisin risteilyaluksen eloisimmaksi nurkkaukseksi.

Urheilu ja hyvinvointi

Resort Deck on arkkitehti Tom Wrightin suunnittelema allaskansi, jonka yhteydestä löydät muun muassa uima-altaan, martinilasin muotoiset poreammeet, juoksuradan ja vain aikuisille tarkoitetun sisäuima-allasalueen. Samalla kannella sijaitsee myös aluksen kylpyläalue, jonka inspiraationa on käytetty luonnon elementtejä. Kylpyläalueen sydän on SEA Thermal Suite -tila, jossa on esimerkiksi turkkilainen sauna, suolahuone ja meditatiivinen ”leijuntahuone”. SEA Thermal Suite -alueen käyttö kuuluu hintaan AquaClass-luokan hyttien asiakkaille. Kantta ylempää, jonne juoksurata johtaa, löydät Technogymin laitteilla varustetun modernin kuntosalin. Ylimmällä kannella sijaitseva Retreat-aurinkokansi on sviittiasiakkaiden oma rentoutumispaikka, josta löydät yksityiset cabanat, uima-altaan ja poreammeen.

Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Tietoa laivasta

 • Rakennusvuosi 2020
 • Kunnostettu
 • Bruttotonnit 129 500 t
 • Pituus 305 m
 • Leveys 40 m
 • Asiakaskannet 16
 • Matkustajia 2 910
 • Henkilökuntaa 1 320
 • Hyttejä 1 470

Kohokohdat

 • Resort-kansi

  Nauti ulkoilmasta ainutlaatuisella Resort-kannella. Kannen suuri uima-allas, taidegalleria, kaksikerroksiset martinilasin muotoiset poreammeet ja korkeakattoiset cabanat ovat täydellisiä paikkoja rentoutumiseen. Aluetta kiertää kahdella kannella juoksurata ylä- ja alamäkineen. Pistäydy myös aikuisten omalla allasalueella, jonka design on saanut inspiraationsa meren väreistä ja liikkeestä.

 • Rooftop Garden

  Etsi mukava lepotuoli ja uppoudu hyvään kirjaan tai nauti virkistävästä cocktailista samalla, kun ihailet aavaa merta. Pelaa erä shakkia jättimäisellä shakkilaudalla tai nauti rennosta livemusiikista. Rooftop Garden on saanut inspiraationsa lapsuuden leikkipuistoista – se on huoleton, tilava ja eläväinen oleskelualue, jossa voi rentoutua tai seurustella. Rooftop Gardenista löytyy myös grilliravintola.

 • Magic Carpet

  Liikkuva ulkokansi, niin sanottu Magic Carpet eli Taikamatto on tila, jonka käyttötarkoitus muuttuu riippuen siitä, millä kannella se on. Resort-kannella taikamatolla voi kokea ainutlaatuisen Dinner on the Edge -ruokailukokemuksen, kannella 14 siitä tulee allaskannen jatke, ja kannella 5 tarjoillaan unohtumaton ulkoilmaillallinen. Taikamatolta on esteettömät näkymät merelle ja tunnelmallinen sisustus.

 • Infinite Veranda -hytit

  Nauti auringonlaskusta suoraan oman Infinite Veranda -hyttisi mukavalta sohvalta. Napin painalluksella parvekkeen ovet taittuvat sivulle ja oleskelutilasta tulee osa parveketta. Parvekkeen lasin saa halutessaan pidettyä myös kokonaan kiinni. Infinite Veranda -hyteissä on moderni design ja uudenaikaista teknologiaa sekä mukavat king-size sängyt.

Palvelut

 • Ravintolat 16
 • Baarit 10
 • Teatteri
 • Yökerho
 • Kasino
 • Kuntokeskus
 • Kylpylä
 • Uima-altaat 3
 • Porealtaat 4
 • Allasalue vain aikuisille
 • Ohjelmaa lapsille
 • Lastenhoitopalvelu
 • WiFi
 • 24 tunnin huonepalvelu
 • Väliovellisia hyttejä
 • Hyttejä liikuntarajoitteisille
 • Yhden hengen hyttejä
 • Sähköjännite 110/220 v

Hytit

Celebrity Apexin hyttien sisutuksesta vastaa maineikas sisustussuunnittelija Kelly Hoppen. Hyttien suunnittelussa on satsattu tilaviin oleskelutiloihin, isoihin kylpyhuoneisiin ja leveisiin sänkyihin. Kaikissa hyteissä on Celebrity eXhale -vuodevaatteet ja ylellinen kashmirpatja. Suurin osa hyteistä on parvekkeellisia. Sisaraluksensa Edgen tavoin myös Apexilta löytyy yksinomaan yksin matkustaville omistettuja parvekehyttejä.

Sisähytti

Sisähytit ovat laivan edullisin hyttikategoria, mutta niiden sisutuksessa ei ole säästelty. Ikkunattomat hytit ovat yksityiset ja viihtyisästi sisustetut.

 

Kategoriat: 9-12

Hytin koko: 17-19 m²

Ulkohytti

Isokokoiset ja tyylikkäästi sisustetut ulkohytit ovat parvekehyttejä edullisempi vaihtoehto, mutta tarjoavat silti upeat näkymät merelle. Osassa ulkohyteistä on suuret panoraamaikkunat.

 

Kategoriat: IO, 6-8

Hytin koko: 19-22 m²

Sunset- ja Deluxe-parvekehytit

Sunset- ja Deluxe-parvekehytit sijaitsevat laivan päädyissä, minkä ansiosta niistä voi ihailla auringon laskua ja nousua.

 

Kategoriat: SV, 1A, 1B

Hytin koko: 17-21 m²

Parvekkeen koko: 4-8 m²

Edge-parvekehytti

Edge-parvekehytit tuovat merille uudenlaisen Infinite Veranda -konseptin, joka avulla tavallinen parvekehytti voidaan vain napin painalluksella avata merelle, aivan kuin koko hytti olisi osa parveketta. Hyteissä on käytetty modernia teknologiaa, jonka avulla matkustajat säätelevät hytin valaistusta ja lämpötilaa mielensä mukaan. Edge-parvekehyttejä on saatavilla myös Concierge ja Aqua Class -luokissa. Lisäksi alukselta löytyy Edge-parvekehyttejä yhden hengen käyttöön.

 

Kategoriat: A1, A2, C1-C3, E1-E4, ES

Hytin koko: 19 m²

Yhden hengen hytin koko: 13 m²

Parvekkeen koko: 4 m²

Iconic-sviitti

Iconic-sviitit ovat aluksen korkealuokkaisin ja suurin hyttiluokka. Sviitit sijaitsevat komentosillan yläpuolella ja tarjoavat näin ollen upeat maisemat merelle. Tilavissa sviiteissä on ruokasali, olohuone, makuuhuone ja kaksi kylpyhuonetta. Lisäksi parvekkeelta löytyy oma poreamme.

 

Kategoria: IC

Sviitin koko: 176 m²

Parvekkeen koko: 64 m²

Penthouse-sviitti

Penthouse-sviiteistä löytyy kaksi makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, olohuone, suuri vaatekomero ja yksityinen parveke poreammeineen. Sviitti on kuin huone kelluvasta boutiquehotellista.

 

Kategoria: PS

Sviitin koko: 128 m²

Parvekkeen koko: 18 m²

Celebrity-sviitti

Celebrity-sviiteissä on tilava oleskelualue, valtavat panoraamaikkunat, erillinen makuuhuone ja yksityinen parveke. Celebrity Family -sviitit yhdistävät Celebrity-sviitin ja Concierge-luokan parvekehytin, jolloin sviitissä voi majoittua jopa kuusi henkilöä.

 

Kategoriat: CF, CS

Sviitin koko: 43 m²

Family-sviitin koko: 61 m²

Parvekkeen koko: 5-9 m²

Sky-sviitti

Modernit ja tilavat Sky-sviitit tarjoavat kaikki sviittiasiakkaan edut ja upeat maisemat. Makuuhuoneen ja kylpyhuoneen erottava auki liukuva paneeli takaa, että maisemat eivät jää näkemättä. Sviiteistä löytyy myös yksityinen parveke. Sky-sviitti on yhdistettävissä Sunset-parvekehyttiin. Yhdistelmä muodostaa Sky Family -sviitin.

 

Kategoriat: SF, S1-S3

Sviitin koko: 28-30 m²

Family-sviitin koko: 49 m²

Parvekkeen koko: 7-23 m²

Edge Villa

Nämä kaksikerroksiset luksussviitit ovat Edgen uutuus. Sviiteistä on pääsy suoraan Retreat-aurinkokannelle, joka on yksinomaan Edge Villa sviittien asukkaiden käytössä.

 

Kategoria: EV

Sviitin koko: 67 m²

Parvekkeen koko: 20 m²

Galleria

Tarjoukset

Ajankohtaista

Laivaluokka

Edge

Edge-laivaluokkaan kuuluu kolme täysin uudenlaista risteilyalusta. Laivaluokkaan on rakenteilla neljäs alus, Celebrity Ascent, jonka on määrä valmistua vuonna 2023. Luokan aluksille mahtuu noin 2 900 matkustajaa ja henkilökuntaa noin 1 320.