Celebrity Xpedition

Varaa risteily

Celebrity Xpedition on yksi harvoista aluksista, jotka risteilevät Galapagossaarille. Pienen aluksen 98 matkustajaa palvellaan hyvin ja ruoka on tasokasta.

Ruokailu

Ruoka on tasokasta ja siinä näkyy risteilyalueen vaikutus. Tarjolla on erityisesti kalaa ja paikallisia vihanneksia ja hedelmiä. Ravintolassa on vapaat kattausajat, jotka mahdollistavat ruokailun juuri silloin kuin itse haluat.

Viihde, urheilu ja hyvinvointi

Tärkein osa risteilyn ohjelmaa ovat rantautumiset. Galapagossaarten luonto on ainutlaatuinen ja vaikuttava, ja asiantuntevat oppaat tekevät kokemuksesta vielä paremman. Aluksella järjestetään myös mielenkiintoisia luentoja saaren luontoon liittyen. Ilmaiseksi on mahdollista lainata snorkkeleita, märkäpukuja sekä kiikareita. Rentoutumiseen alukselta löytyy sauna, poreallas, pieni kylpylä sekä aurinkokansi, jossa iltaisin on mukava ihailla tähtiä.

Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Tietoa laivasta

 • Rakennusvuosi 2004
 • Kunnostettu 2018
 • Bruttotonnit 2 840 t
 • Pituus 90 m
 • Leveys 14 m
 • Asiakaskannet 6
 • Matkustajia 100
 • Henkilökuntaa 65
 • Hyttejä 50

Kohokohdat

 • Luksusjahti

  Tällä luksusjahdilla voit varautua ennennäkemättömään risteilykokemukseen. Laivan tilavat ja tyylikkäät hytit on varusteltu erinomaisesti – muun muassa premium-kylpytakit, -pyyhkeet ja -vuodevaatteet, retkivarusteet, kuten sadeviitta ja aurinkolasit sekä paikallisista raaka-aineista valmistettu suklaa tekevät risteilykokemuksesta ylellisen.

 • Satamat – Galapagossaaret

  Tämän parempaa tapaa tutustua yhteen maailman koskemattomimmista paikoista ei ole. Xpedition pysähtyy Darwinin evoluutioteoriaakin inspiroineiden Galapagossaarten tärkeimmissä ja kauneimmissa kohteissa – yhteensä jopa 16 satamassa!

 • All Inclusive

  Risteilyt Xpeditionilla ovat All Inclusive – hintaan sisältyy ruokailujen lisäksi myös juomat ja kaikki retket Galapagossaarten upeissa satamakohteissa. Risteilymatkustajat saavat nauttia myös muun muassa henkilökohtaisen sviittipalvelijan palveluista ja halutessaan ruokailla omassa sviitissä.

 • Ruokaa paikallisista raaka-aineista

  Kuten laivan sisustus, myös laivalla tarjoiltava ruoka on saanut inspiraationsa kohdesatamien monimuotoisesta luonnosta. Aluksen ravintolassa tarjoillaan esimerkiksi paikallisten kalastajien pyytämää kalaa ja paikallisia luomuvihanneksia ja -hedelmiä.

Hytit

Ulkohytti

Suurin osa jahdin hyteistä on ikkunallisia hyttejä ja ne sijaitsevat kahdella alimmalla kannella. Viihtyisien hyttien varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV ja DVD-soitin, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, hiustenkuivaaja, minibaari, tallelokero sekä kylpytakit.

Hytin koko 13-15 m²

Junior-sviitti

Viihtyisissä Juniorsviiteissä on mukavat vuoteet, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Parveke tuo mukavasti lisätilaa hyttiin. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV ja DVD-soitin, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, hiustenkuivaaja, minibaari, tallelokero, kylpytakit sekä kolmen tunnin Internet-paketti.

Hytin koko on 16 m² ja parvekkeen 4 m²

Royal-sviitti

Royal Suite on tyylikäs tilava hytti, jossa on suuri parveke. Hytissä on kaksi erillistä sänkyä, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV ja DVD-soitin, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, hiustenkuivaaja, minibaari, tallelokero, kylpytakit sekä kolmen tunnin Internet-paketti.

Hytin koko on 23 m² ja parvekkeen 18 m²

Xpedition-sviitti

Viihtyisissä Xpedition-sviiteissä on mukavat vuoteet, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä parivuoteeksi. Parveke tuo mukavasti lisätilaa hyttiin. Lisäksi varusteluun kuuluu mm. interaktiivinen TV ja DVD-soitin, tilava vaatekaappi, kauneuspöytä, hiustenkuivaaja, minibaari, tallelokero, kylpytakit sekä kolmen tunnin Internet-paketti.

Hytin koko on 19 m² ja parvekkeen 5 m²

Galleria

Laivaluokka

Galapagos

Galapagos-luokka käsittää kolme 100 matkustajalle tarkoitettuja luksusjahtia. Jahdit tekevät ikimuistoisia risteilyjä Galapagossaarille, joiden uniikki luonto ja eläimet eivät jätä ketään kylmäksi. All Inclusive -risteily Celebritylle tunnunomaisen hyvän ruoan ja erinomaisen palvelun siivittämänä on oiva tapa kokea ihmeelliset Galapagossaaret.