« takaisin

Ohjelmaa lapsille ja nuorille


Royal Caribbean -risteilyillä myös lapset voivat kokea elämänsä parhaan loman. Adventure Ocean, Adventure Beach ja The Teen Center mahdollistavat unohtumattoman seikkailun.

 

Adventure Ocean:

Adventure Ocean -ohjelma on käytössä jokaisella risteilyaluksella ja se on erityisesti tarkoitettu viihdyttämään lapsia. Ohjelmat on suunniteltu lasten ikä huomioon otettuna.

 

 • Royal Babies (6-18 kuukautta)
 • Royal Tots (18-36 kuukautta)
 • Aquanauts (3-5 -vuotiaat ilman vaippoja)
 • Explorers (6-8 -vuotiaat)
 • Voyagers (9-11 -vuotiaat)
 • Navigators (12-14 -vuotiaat)
 • Teens (15-17 -vuotiaat)

 

Sekä laivalle että maihin on suunniteltu hauskaa tekemistä, jota ohjaa ammattitaitoinen henkilökunta. Kaikilla Adventure Ocean -ohjaajilla on kasvatustieteen tai jokin muu lasten ja nuorten kanssa työskentelyyn sopiva korkeakoulututkinto, erityisosaamista sekä kokemusta lasten kanssa työskentelystä. Lisäksi kaikilla ohjaajilla on ensiapu- ja hengenpelastuskoulutus.

 

The Teen Center:

Royal Caribbeanilla tiedetään, että jokainen vieras kaipaa omaa paikkaa ja tilaa, varsinkin teini-ikäiset. Sen vuoksi olemme avanneet heille oman keskuksen, jossa on tarjolla tyylikkäät oleskelutilat, pelejä, musiikkia ja oma tanssilattia.

 

Adventure Beach:

Voyager- ja Radiance Class -aluksilla on lisäksi Adventure Beach, joka on erityisesti perheille tarkoitettu alue, josta löytyy uima-altaita sekä mahdollisuus vesiaktiviteetteihin.

 

Adventure Family:

Varustamo järjestää mukavaa toimintaa, johon koko perhe voi osallistua: karaokea, rullaluistelua, kivoja rantakilpailuja sekä paljon muuta.

 

Lastenvahti:

Laivoilta löytyy myös tuntihintainen lastenvahti kello 20.00 ja 02.00 välillä. Lastenvahdit hoitavat yli vuoden ikäisiä lapsia joko ryhmähoidossa tai omassa hytissä. Sen lisäksi isommille lapsille on 20.00 - 02.00 auki oma Late Night Party Zone, jossa lapset ovat lastenvahdin valvonnassa. Alue on tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille. Lastenvahti maksaa kahdeksasta kymmeneen dollaria tunnilta.

 

Lasten menu:

Royal Caribbean tarjoaa lapsille oman listan heidän lempiruokiaan kuten pizzaa, hampurilaisia, makkaroita ja muuta. Lapsille on tarjolla mehu- ja virvoitusjuomapaketti, jossa maksamalla kiinteän hinnan, lapsella on mahdollisuus nauttia mutkattomasti erilaisia juomia risteilyn aikana. Lapsille järjestetään myös omia erikoispäivällisiä, missä he voivat syödä ystäviensä ja Adventure Ocean -ohjaajien kanssa.

 

Lastensängyt vauvaikäisille:

Vauvaikäisille on sänkyjä laivoilla. Omat vauvanruoat suosittellaan varaamaan mukaan pienimmille risteilyvieraille.

Monia etuja koko perheelle:

 • Babies 2 Go -paketit toimitetaan hyttiin ja ne sisältävät vauvan tarvikkeita (esim. vaippoja ja lastenruokaa)
 • Lasten suosikkiruoka-annokset: pizzaa, hampurilaisia, makkaroita ja paljon muuta
 • Syöttötuolit ravintoloissa
 • Pinnasängyt (tilataan risteilyvarauksen yhteydessä)
 • Virvoitusjuoma- ja mehupaketit, joilla saa nauttia kiinteään hintaan juomia matkan aikana
 • Hauskaa ohjelmaa koko perheelle: karaokea, rullaluistelua, mahdollisuus osallistua jännittäviin rantapeleihin ja paljon muuta yhteistä ajanvietettä
 • Ilmaista jäätelöä
 • Saatavilla paketteja, joiden hintaan kuuluu risteily ja Universal Studios -huvipuiston sisäänpääsy

Purjehdi Far Far Away -maahan suosikkihahmojesi kanssa


Lähde matkaan Royal Caribbeanin ja DreamWorks Animationin® kanssa

Ihan joka päivä ei pääse samaan valokuvaan Shrekin kanssa tai saa suudella prinsessan kättä. Prinsessan, joka on jätti, joka on prinsessa... Tämä ei ole pelkkä lomaristeily. Tämä on DreamWorks® Experience**, jonka tarjoaa Royal Caribbean! Valmistaudu tapaamaan ihastuttavat suosikkihahmot ihan itse unohtumattomalla risteilyllä.

 

Monipuolinen viihdetarjonta

Oletko valmis näkemään, kun Shrek kumppaneineen järjestää värikkäitä kulkueita ja näytöksiä kaikkialla laivassa? Näin koulutat lohikäärmeesi -jääshow* vangitsee koko perheen mielikuvituksen, kun lempihahmot valtaavat jään keskellä Karibianmerta. Luvassa on myös ikimuistoinen Madagascar-esitys* Let You Entertain Me, jossa Mort, Alex, Gloria ja kuningas Julien esiintyvät yhdessä sukeltajien, uimareiden, akrobaattien ja muiden taiteilijoiden kanssa. Valmistaudu hekottelemaan sydämesi kyllyydestä!


Lohikäärmeitä, avaruusolioita ja jättejä 3D-teatterissa

Laivan uudet 3D-elokuvateatterit herättävät elokuvat henkiin ja tempaavat sinut keskelle toimintaa! Haluatko mieluummin rentoutua hytissäsi? Saat tutut hahmot hyttiisi TV:n välityksellä katsomalla DreamWorks®- erikoisohjelmia. Vanhemmat saavat pienen hengähdystauon, kun lapset nauttivat elokuvien huippuhetkistä.


Satu tulee todeksi risteilyllä

Character Dining -illallisilla saatte ainutlaatuisen mahdollisuuden ruokailla Shrekin tai muiden DreamWorks®- suosikkihahmojen kanssa. Onko hauskempaa tapaa nauttia perheillallista?

 

* Saatavilla vain Allure of the Seas® -laivalla. ** DreamWorks® Experience on saatavilla Oasis of the Seas®-, Allure of the Seas®-, Freedom of the Sea


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!