27.9.2019

Suomessa rakennettu jättilaiva Oasis of the Seas uudistetaan 165 miljoonalla dollarilla

Oasis of the Seas kokee 10-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Royal Caribbeanin tähän mennessä suurimman ja hienoimman uudistuksen. Uudistuksen hintalappu on huimat 165 miljoonaa dollaria eli noin 150 miljoonaa euroa.

The Perfect Storm -vesiliukumäkikolmikko

Uudistuksessa laivan yleisilme modernisoidaan. Muun muassa allas- ja urheilualue uudistetaan ja sinne lisätään lasten Splashaway Bay -vesipuisto, The Lime & Coconut allasbaari sekä The Perfect Storm -vesiliukumäkikolmikko. Laivalle tulee myös pisin merillä seilaava liukumäki Ultimate Abyss ja monta uutta ravintolaa, kuten grilliruokaa tarjoava Portside BBQ, meksikolainen El Loco Fresh sekä Playmakers -sporttibaari.

Myös laivan viihdetarjontaa monipuolistetaan. Laivalle lisätään muun muassa Spotlight Karaoke sekä Music Hall, jossa tanssitaan livebändien tahdissa. Uudessa Bionic Barissa robotit sekoittavat juomia. Jännitystä risteilyille saa uusista lasertaistelu- ja pakohuonepeleistä.

Lasten Adventure Ocean -kerhon tilat ja aktiviteetit uudistetaan niin, että ne sopivat entistä paremmin juuri kyseisille ikäluokille. Myös teineille on omat tilat ja jopa uusi oma aurinkokansi.

Laiva aloittaa risteilyt Läntisellä Karibialla marraskuussa 2019. Toukokuussa 2020 se suuntaa Pohjois-Amerikkaan ollen suurin New Yorkin alueelta seilaava risteilyalus tähän mennessä. Laiva risteilee kesällä 7 yön risteilyjä New Jerseystä Bahamalle ja vierailee Royal Caribbeanin yksityisellä Perfect Day at CocoCay -paratiisisaarella.

Turussa rakennettu Oasis of the Seas oli ensimmäinen liikennöinnin aloittanut Oasis-luokan laiva. Oasis-luokan laivat ovat maailman suurimpia risteilyaluksia. Niiden erikoisuus on laivan seitsemän ”naapurustoa”.

Oasis of the Seas on luokkansa ensimmäinen uudistuksen kokeva laiva. Uudistus on osa Royal Caribbeanin Royal Amplified -ohjelmaa, jonka tavoitteena on uudistaa yhteensä kymmenen laivaa neljässä vuodessa. Royal Caribbean investoi laivojen uudistamiseen yhteensä yli miljardi dollaria.

Seuraava artikkeli

1.10.2019

Explorer of the Seas uudistetaan 110 miljoonalla dollarilla

Royal Caribbean -varustamon laiva Explorer of the Seas uudistetaan keväällä 2020. Laivan yleisilme modernisoidaan ja laivalle lisätään lukuisia uusia aktiviteetteja ja ravintoloita.

Lue lisää : Explorer of the Seas uudistetaan 110 miljoonalla dollarilla