Norjan vuonoristeilyt

Norjan vuonoristeilyillä näet Norjan kauniin rannikon ja vuonot. Norjan risteilyille pääset Hurtigrutenin perinteisillä risteilyaluksilla tai MSC Cruises -varustamon valtameriristeilijöillä. Hurtigrutenin alukset lähtevät Bergenistä pohjoiseen ja Kirkkoniemestä etelään joka päivä. Hurtigruten risteilyillä koet keskiyön auringon tai revontulet upeissa vuonomaisemissa.

 alk. 585 €
Lähdöt joka päivä, 7 pv

Norjan länsirannikkoa pitkin kulkevaa laivareittiä ei suotta kutsuta maailman kauneimmaksi merimatkaksi. Hurtigruten laivat ovat seilanneet samaa reittiä Bergenin ja Kirkkoniemen välillä jo yli sadan vuoden ajan. Vain muutaman tunnin avomeriosuudet katkaisevat uskomattoman kauniit vuonomaisemat. Muuten reitti kulkee pääosin saariston suojassa.


20 % alennusta lähdöistä välillä 14.8.2017–31.1.2018. Voimassa 4.9. asti.

Bergen  Kirkkoniemi


Lue lisää »
alk. 537 €
Lähdöt joka päivä, 6 pv

Pohjoisesta alkaen on mahdollisuus tutustua lähemmin Norjan tunnetuimpiin matkailunähtävyyksiin kuten Nordkapp, Tromssan Jäämeren katetdraali, Lofootit, Seitsemän sisaruksen vuorijono Helgelandin rannikolla, reikävuori Torghatten, Nidarosin katedraali Trondheimissa ja Atlantin rannikkotien mahtavat maisemat.


20 % alennusta lähdöistä välillä 14.8.2017–31.1.2018. Voimassa 4.9. asti.

Kirkkoniemi  Bergen 


Lue lisää »
alk. 918 €
Lähdöt joka päivä, 12 pv

Tämä on Hurtigrutenin vaikuttavin matka. Matkan aikana koetaan Norjan uskomattoman luonnon parhaat palat, laivan pysähtyessä 34 satamassa ja purjehtiessa yli 2 500 merimailia. Hurtigruten laivat ovat seilanneet samaa reittiä Bergenin ja Kirkkoniemen välillä jo yli sadan vuoden ajan. 


20 % alennusta lähdöistä välillä 14.8.2017–31.1.2018. Voimassa 4.9. asti.

Bergen  Kirkkoniemi  Bergen


Lue lisää »
alk. 918 €
Lähdöt joka päivä, 11 pv

Tällä matkalla koet useimmat perinteisen kiertomatkan kohokohdat. Tällä Bergenistä alkavalla matkalla ylitetään napapiiri kahdesti, purjehditaan Nordkappin ohitse, vieraillaan matkan kääntöpaikkana toimivassa Kirkkoniemessä ja poistutaan laivasta Trondheimin keskiaikaisessa kaupungissa.


20 % alennusta lähdöistä välillä 14.8.2017–31.1.2018. Voimassa 4.9. asti.

Bergen  Kirkkoniemi  Trondheim


Lue lisää »
alk. 438 €
Lähdöt joka päivä, 5 pv

Anna itsellesi aikaa Hurtigruten unohtumattomalla risteilyllä. Lyhyellä reitillä Bergenista Tromssaan pääset ihailemaan mm. Geirangerfjordin luonnon ihmeitä. Nauti näkymästä Svartisenin jäätikölle tai koe vauhdin huumaa RIB-safarilla Saltstraumenin salmella. Kokemus on vain lentomatkan päässä.


Bergen Tromssa


Lue lisää »
alk. 164 €
Lähdöt joka päivä, 3 pv

Minilomalle Norjaan! Risteilyllä Bergenistä Trondheimiin näet jylhiä vuonomaisemia ja nautit Hurtigrutenin palveluista.


Bergen  Trondheim


Lue lisää »
alk. 438 €
Lähdöt joka päivä, 4 pv

Vietä unohtumattomia hetkiä Hurtigrutenin risteilyllä. Reitti Tromssasta Bergeniin kulkee pitkin kuvankaunista Trollfjordenin vuonoa. Koe jännittävä RIB-safari Lofooteilla tai vieraile Unescon maailmanperintökohteessa, Vega-saarella, Helgelandin rannikolla. Nauti rentouttavista päivistä Norjan rannikolla!


Tromssa  Bergen


Lue lisää »
alk. 384 €
Lähdöt joka päivä, 4 pv

Nauti keskiyön auringosta Hurtigrutenin risteilyllä. Reitillä Tromssa – Kirkkoniemi – Tromssa purjehdimme jännittävällä Finnmarkin rannikolla. Koe retkillämme myös Nordkappin pohjoiset maisemat tai Gjæsverstappenin lintupuiston tuhannet linnut. Kaikki tämä on vain lentomatkan päässä.


Tromssa  Kirkkoniemi Tromssa


Lue lisää »
alk. 274 €
Lähdöt joka päivä, 3 pv

Nauti rauhallisista hetkistä Hurtigrutenin risteilyllä. Kolmen päivän matkalla Tromssasta Trondheimiin pääset ihailemaan Helgelandin kaunista rannikkoa. Retkillä voit päästä kokemaan RIB-seikkailun Lofooteilla, kotkasafarin Trollsfjordenissa tai vierailemaan UNESCO-saarella Vegalla. Lähde unohtumattomalle matkalle Norjan luontoon!


Tromssa  Trondheim


Lue lisää »
alk.
, pv
, pvLue lisää »
alk. 164 €
Lähdöt joka päivä, 2 pv

Näe kaksi kaunista kaupunkia samalla matkalla! Minilomalla Norjassa koet aidon rannikkoseikkailun. 


Trondheim Bergen


Lue lisää »
matkoja ei löytynyt, poista suodatukset
VERTAILE, SÄÄSTÄ JA VARAA ONLINE

 Yli 12 000 risteilyvaihtoehtoa!  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!