Celebrity Cruises – uudenlaista luksusta

Varaa risteily

Moderni ja tyylikäs Celebrity Cruises

Celebrity Cruisesin upeat laivat seilaavat ympäri maailmaa niin Välimerellä, Karibialla, Aasiassa kuin Australiassakin. Pariskunnille ja ystäväporukoille täydellisesti sopivilla risteilyillä nautitaan uudenlaisesta luksuksesta: moderneista tiloista, raikkaasta designista, innovatiivisista ratkaisuista, henkilökohtaisesta palvelusta, maailmanluokan viihteestä ja rennosta tunnelmasta.

Huomasithan jo varustamon erinomaisen lentotarjouksen? Kun varaat jonkin Celebrity Cruisesin valikoiduista Euroopan risteilyistä, saat lennoista alennusta 100 €/hlöHyödynnä huippuetu nyt varauksen yhteydessä!

Celebrity Cruisesin tarjoukset

Täydellistä vastinetta rahoille

”When it comes to luxury, more is more. More space, more options, more luxury.”

Celebrity Cruisesin risteily on täydellistä vastinetta rahoille – sisältyyhän risteilyn hintaan majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, ruokailut buffet- ja à la carte -ravintolassa, viihdeohjelma, suurin osa aktiviteeteista laivalla ja palvelurahat laivan henkilökunnalle.

Celebrity Cruises pähkinänkuoressa

 • Ainutlaatuiset risteilyreitit ja kohteet
 • Nykytaidetta ja designia
 • Maailmanluokan majoitus hotellihuonemaisissa hyteissä ja sviiteissä
 • Fine dining -illallisia, rentoa allasruokaa ja tuoreita raaka-aineita
 • Hyvinvointia kaikissa sen eri muodoissa: kylpylässä, altaalla ja kuntosalilla

All Included -etupaketit

Saat risteilykokemuksestasi entistä kattavamman lisäämällä varauksellesi All Included -etupaketin. Paketti sisältää Classic-juomapaketin ja Surf Internet -paketin.

Näet All Included -hinnat suoraan nettivaraamostamme. Hyttiä valitessasi pääset valitsemaan hinnan joko ilman etuja tai ne sisältäen. All Included -hintaiset hytit tunnistat ”All Included” tekstistä hytin nimen perässä. Esimerkiksi ”2D Parvekehytti, merinäköala / All Included”.

Tutustu varustamoon!

Celebrity Beyond on yksi maailman tyylikkäimmistä laivoista. Olin mukana Celebrity Beyondin ensiristeilyllä Euroopassa huhtikuussa 2022, ja ihastuin laivaan täysin. Celebrity Beyondin sisarlaivat Celebrity Apex (v. 2020) ja Celebrity Edge (v. 2018) ovat myös erinomaisia valintoja, jos haluat lähteä lomailemaan modernille laivalle. Aino, Risteilykeskuksen asiantuntija

Jännittävät reitit Karibialla ja Välimerellä

Nauti risteilylomasta, joka on täynnä historiallisia maisemia, kulttuurikohteita, hyvää ruokaa sekä tietysti Celebrity Cruisesin luksusta!

Ihanat risteilyt Välimerellä / kesäkausi 2023

Esimerkkireitti: Civitavecchia (Rooma) – Merellä – Korfu – Dubrovnik – Kotor – Zakynthos – Merellä – Napoli – La Spezia (Firenze, Pisa, Cinque Terre) – Civitavecchia (Rooma)

Aurinkoiset risteilyt Karibialla / kesä- ja talvikausi 2023

Esimerkkireitti: Fort Lauderdale – Merellä – San Juan, Puerto Rico – Roadtown, Tortola – Basseterre, St. Kitts & Nevis – Merellä – Merellä – Fort Lauderdale

Katso kaikki risteilyreitit!

Uutuuslaivojen parhaat palat

Celebrity Beyondia (v. 2022), Celebrity Apexia (v. 2020) ja Celebrity Edgeä (v. 2018) ei ole turhaan tituleerattu maailman moderneimmiksi risteilyaluksiksi; niiltä löytyy jännittävää uutta designiä ja innovatiivisia ratkaisuja, kuten taikamatoksi nimetty liikkuva ulkokansi.

 • Aurinkokansi

  Nauti ulkoilmasta ainutlaatuisella Resort-kannella! Arkkitehti Tom Wrightin suunnitteleman allaskannen yhteydestä löydät muun muassa ison uima-altaan, martinilasin muotoiset poreammeet, juoksuradan sekä vain aikuisille tarkoitetun katetun allasalueen. Allaskansi on laivan sydän – katso vaikka itse!

 • Rooftop Garden

  Värikäs Rooftop Garden -puutarha sijaitsee laivan ulkokannen takaosassa. Voit pelata Rooftop Gardenin alueella vaikkapa erän mölkkyä (kyllä!) tai tilata baarista lempidrinkkisi. Rooftop Garden on saanut inspiraationsa lapsuuden leikkipuistoista – se on tilava ja eläväinen oleskelualue, jossa voi rentoutua tai seurustella. Celebrity Beyondilla puutarha on saanut uuden ilmeen.

 • Taikamatto

  Taikamatoksi nimetty ulkokansi on yksi Edge-luokan jännittävimmistä innovaatioista. Mukavilla nojatuoleilla, baarilla ja esiintymislavalla varusteltu Taikamatto nousee erikoistilaisuuksia varten aluksen ylimmän kerroksen kohdalle. Muuten taikamatto toimii allaskannen jatkeena sekä ruokailutilana alempien kerrosten kohdalla.

 • Uudenlaiset parvekehytit

  Täysin uudelaisessa Infinite Veranda -hytissä parvekkeen lasin saa halutessaan napin painalluksella auki tai kiinni. Merellinen tunnelma on hytissä läsnä aivan uudenlaisella tavalla, sillä parvekkeen väliovet voi halutessaan jättää päivällä auki. Meren kohinaa voi kuunnella sängyssä makoillen – taivaallista!

Ei muuta kuin varaamaan…

Celebrity Cruisesin risteilyjen hintaan sisältyy majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, ruokailut buffet- ja à la carte -ravintolassa, viihdeohjelma ja suurin osa aktiviteeteista laivalla sekä palvelurahat laivan henkilökunnalle.

Hintaan sisältyy

 • Majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, valitussa hyttiluokassa. Kaikissa hyteissä on kylpyhuone.
 • Kaikki ruokailut laivan à la carte -pääravintolassa ja buffetravintolassa. Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen sekä välipalat.
 • Huonepalvelu klo 06.00-23.00 sisältäen aamiaistarjoilun ja muut ruokatoimitukset hyttiin.
 • Monipuolinen viihdeohjelma laivalla. Viihdetarjonta vaihtelee laivaluokittain.
 • Lastenohjelma, leikkihuoneet ja uima-allasosastot lapsille.
 • Useimmat laivakohtaiset aktiviteetit, kuten kuntokeskus, uima-altaat ja porealtaat. Tarjonta vaihtelee laivoittain.
 • Satamamaksut, verot ja polttoainelisämaksut.
 • Palvelurahat laivan henkilökunnalle (15,50 USD per hlö/pv tavallisessa hytissä, 16,00 USD per hlö/pv Concierge- ja Aqua Class -matkustusluokissa ja 19,00 USD per hlö/pv sviitissä).

Hintaan ei sisälly

 • Kuljetukset lähtösatamaan ja takaisin.
 • Hotellimajoitukset ennen tai jälkeen risteilyn.
 • Ruokailu lisämaksullisissa erikoisravintoloissa, kuten pihviravintolassa.
 • Huonepalvelun ruoka- ja juomatilauksista peritään 4,95 USD toimitusmaksua klo 23.00 ja 06.00 välisenä aikana.
 • Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat, merkkilimonadit.
 • Jotkut laivan aktiviteetit, kuten kylpylähoidot ja ryhmäliikuntatunnit.
 • Henkilökohtaiset kulut, kuten ostokset laivan myymälöissä.
 • Internet-yhteys.
 • Retket satamakohteissa.
 • Laivan lääkärin palvelut.
 • Matkavakuutus

Risteilyn varaaminen on helppoa ja joustavaa. Voit tehdä alustavan varauksen nettivaraamomme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Alustava varaus ei sido sinua vielä mihinkään, sillä varaus vahvistuu vasta sen jälkeen kun risteilyn ennakkomaksu on maksettu.

Maksuaikataulut

Celebrity Cruisesin maksuaikataulut ovat joustavat. Risteily vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, jonka suuruus on 200 €/hlö. Risteilyn loppulasku erääntyy 65 päivää ennen lähtöä.

Risteilyn lähtöpäivää on mahdollista muuttaa varauksen vahvistumisen jälkeen (edullisempaan risteilyyn muuttamisesta peritään pieni muutoskulu). Muutos tulee tehdä 42 päivää ennen lähtöä. Risteilyn voi perua pienillä kuluilla (50€/hlö + 50 €/hytti) vielä 31 päivää ennen risteilyn alkua. Risteilyn peruutuskulut alkavat juosta lähempänä lähtöä. Voit katsoa tarkemmat tiedot varustamon matkaehdoista.

Kysy meiltä lisää puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä!

Risteilykeskus on Suomen suurin risteilymatkatoimisto. Risteilykeskus toimii Celebrity Cruisesin päämyyntiedustajana Suomen markkinoilla.

Saat meiltä:

 • Asiantuntevinta palvelua. Olemme apunasi koko varausprosessin ajan. Kaikilla risteilyasiantuntijoillamme on omakohtaista kokemusta Royal Caribbeanin risteilyistä.
 • Risteilyn takuuhintaan. Hintatakuumme takaa, että saat risteilyt meiltä Suomen markkinoiden parhaaseen hintaan. Ei toimisto- tai varausmaksuja!
 • Palkintopisteitä risteilyvarauksista. Saat nettivaraamon kautta tehdyistä risteilyvarauksista eri lentoyhtiöiden palkintopisteitä. Teemme yhteistyötä Finnair Plus ja Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmien kanssa.

Tutustu Risteilykeskuksen tiimiin!