Celebrity Cruises – uudenlaista luksusta

Varaa risteily

Moderni ja tyylikäs Celebrity Cruises

”When it comes to luxury, more is more. More space, more options, more luxury.”

Celebrity Cruisesin upeat laivat seilaavat ympäri maailmaa niin Välimerellä, Karibialla, Aasiassa kuin Australiassakin. Pariskunnille ja ystäväporukoille täydellisesti sopivilla risteilyillä nautitaan uudenlaisesta luksuksesta: moderneista tiloista, raikkaasta designista, innovatiivisista ratkaisuista, henkilökohtaisesta palvelusta, maailmanluokan viihteestä ja rennosta tunnelmasta. Celebrity Cruisesin risteilyille lähdetään nauttimaan aktiivisesta lomasta.

Talven huipputarjous: lennot kaupan päälle!

Pssst! Celebrity Cruisesin uskomaton tarjouskampanja on alkanut. Varaa valikoitu Euroopan risteily 28.2.2022 mennessä, ja saat kaupan päälle meno-paluulennot kohdemaahan. Tarjous koskee useita risteilyjä ajalla 1.4.-31.11.2022. Löydät kaikki Euroopan kampanjalähdöt täältä. Katso tarjouksen tarkat ehdot tarjoussivulta!

Celebrity Edge on ehdottomasti yksi maailman tyylikkäimmistä ja moderneimmista laivoista. Olin mukana Celebrity Edgen ensiristeilyllä Euroopassa ja ihastuin laivaan täysin. En malta odottaa, että pääsen lomailemaan Edgen sisarlaivoille, Celebrity Apexille ja upouudelle Celebrity Beyondille. Aino, Risteilykeskuksen asiantuntija

Täydellistä vastinetta rahoille

Celebrity Cruisesin risteily on täydellistä vastinetta rahoille – sisältyyhän risteilyn hintaan majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, ruokailut buffet- ja à la carte -ravintolassa, kattava juomapaketti, viihdeohjelma sekä suurin osa aktiviteeteista laivalla, nettipaketti ja palvelurahat laivan henkilökunnalle.

Celebrity Cruises pähkinänkuoressa

 • Ainutlaatuiset risteilyreitit ja kohteet
 • Nykytaidetta ja designia
 • Maailmanluokan majoitus hotellihuonemaisissa hyteissä ja sviiteissä
 • Fine dining -illallisia, rentoa allasruokaa ja tuoreita raaka-aineita
 • Hyvinvointia kaikissa sen eri muodoissa: kylpylässä, altaalla ja kuntosalilla

Tutustu varustamoon!

Jännittävät reitit ympäri maailmaa

Tiesitkö, että varustamon laivat seilaavat Välimeren ja Karibianmeren lisäksi myös muissa jännittävissä kohteissa ympäri maailman? Risteilykeskuksen henkilökunta listasi alle muutamat suosikkireittinsä.

Etelä-Amerikka & Antarktis

Lähtö: useita lähtöjä tammi-maaliskuussa 2023

Reitti: Valparaiso – Merellä – Puerto Montt – Chilen vuonot – Magalhãesinsalmi – Punta Arenas – Ushuaia – Kap Horn – Merellä – Puerto Madryn – Merellä – Montevideo – Buenos Aires

Viikon risteilyt Alaskassa

Lähtö: useita risteilyjä kesäkaudella 2022

Reitti: Vancouver – Inside Passage – Ketchikan, Alaska – Icy Strait, Alaska – Juneau, Alaska – Skagway, Alaska – Hubbardin jäätikkö, Alaska – Seward

 

Katso kaikki Celebrity Cruisesin risteilyvaihtoehdot!

Drinks. Wi-fi. Tips. Always Included.

Celebrity Cruisesin risteilyhintaan sisältyy jatkossa myös juomapaketti, nettiyhteys ja palvelurahat laivan henkilökunnalle. Lomalle voi siis käytännössä lähteä ilman lompakkoa – kaikki kuuluu hintaan! Jos kuitenkin haluat upgreidata lisäpalvelupakettisi, voit tehdä sen nyt todella hyvään hintaan.

Valitse joku seuraavista:

 • Always Included: Classic-juomapaketti, Surf Internet -paketti ja palvelurahat laivan henkilökunnalle. Sisältyy aina hintaan.
 • Elevate: Premium-juomapaketti, Surf Internet -paketti, jopa 200 dollaria retkirahaa per hlö ja palvelurahat laivan henkilökunnalle. Lisämaksu 24 €/hlö/pv.
 • Indulge: Premium-juomapaketti, Stream Internet -paketti, jopa 400 dollaria käyttörahaa per hlö ja palvelurahat laivan henkilökunnalle. Lisämaksu 48 €/hlö/pv.
Lue lisää paketeista!

Uutuuslaivojen parhaat palat

Celebrity Beyondia (v. 2022) ja Celebrity Edgeä (v. 2018) ei ole turhaan tituleerattu maailman moderneimmiksi risteilyaluksiksi; niiltä löytyy jännittävää uutta designiä ja innovatiivisia ratkaisuja, kuten taikamatoksi nimetty liikkuva ulkokansi.

 • Aurinkokansi

  Nauti ulkoilmasta ainutlaatuisella Resort-kannella! Arkkitehti Tom Wrightin suunnitteleman allaskannen yhteydestä löydät muun muassa ison uima-altaan, martinilasin muotoiset poreammeet, juoksuradan sekä vain aikuisille tarkoitetun katetun allasalueen. Allaskansi on laivan sydän – katso vaikka itse!

 • Rooftop Garden

  Värikäs Rooftop Garden -puutarha sijaitsee laivan ulkokannen takaosassa. Voit pelata Rooftop Gardenin alueella vaikkapa erän mölkkyä (kyllä!) tai tilata baarista lempidrinkkisi. Rooftop Garden on saanut inspiraationsa lapsuuden leikkipuistoista – se on tilava ja eläväinen oleskelualue, jossa voi rentoutua tai seurustella. Celebrity Beyondilla puutarha on saanut uuden ilmeen.

 • Taikamatto

  Taikamatoksi nimetty ulkokansi on yksi Edge-luokan jännittävimmistä innovaatioista. Mukavilla nojatuoleilla, baarilla ja esiintymislavalla varusteltu Taikamatto nousee erikoistilaisuuksia varten aluksen ylimmän kerroksen kohdalle. Muuten taikamatto toimii allaskannen jatkeena sekä ruokailutilana alempien kerrosten kohdalla.

 • Uudenlaiset parvekehytit

  Täysin uudelaisessa Infinite Veranda -hytissä parvekkeen lasin saa halutessaan napin painalluksella auki tai kiinni. Merellinen tunnelma on hytissä läsnä aivan uudenlaisella tavalla, sillä parvekkeen väliovet voi halutessaan jättää päivällä auki. Meren kohinaa voi kuunnella sängyssä makoillen – taivaallista!

Ei muuta kuin varaamaan…

Celebrity Cruisesin risteilyjen hintaan sisältyy majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, ruokailut buffet- ja à la carte -ravintolassa, all inclusive -juomapaketti, viihdeohjelma sekä suurin osa aktiviteeteista laivalla, nettipaketti ja palvelurahat laivan henkilökunnalle.

Hintaan sisältyy

 • Majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, valitussa hyttiluokassa. Kaikissa hyteissä on kylpyhuone.
 • Kaikki ruokailut laivan à la carte -pääravintolassa ja buffetravintolassa. Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen sekä välipalat.
 • Classic-juomapaketti
 • Huonepalvelu klo 06.00-23.00 sisältäen aamiaistarjoilun ja muut ruokatoimitukset hyttiin.
 • Surf Internet -paketti
 • Monipuolinen viihdeohjelma laivalla. Viihdetarjonta vaihtelee laivaluokittain.
 • Lastenohjelma, leikkihuoneet ja uima-allasosastot lapsille.
 • Useimmat laivakohtaiset aktiviteetit, kuten kuntokeskus, uima-altaat ja porealtaat. Tarjonta vaihtelee laivoittain.
 • Satamamaksut, verot ja polttoainelisämaksut.
 • Palvelurahat laivan henkilökunnalle (15,50 USD per hlö/pv tavallisessa hytissä, 16,00 USD per hlö/pv Concierge- ja Aqua Class -matkustusluokissa ja 19,00 USD per hlö/pv sviitissä).

Hintaan ei sisälly

 • Kuljetukset lähtösatamaan ja takaisin.
 • Hotellimajoitukset ennen tai jälkeen risteilyn.
 • Ruokailu lisämaksullisissa erikoisravintoloissa, kuten pihviravintolassa.
 • Huonepalvelun ruoka- ja juomatilauksista peritään 4,95 USD toimitusmaksua klo 23.00 ja 06.00 välisenä aikana.
 • Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat, merkkilimonadit, jos risteilyn hintaan ei sisälly juomapakettia.
 • Jotkut laivan aktiviteetit, kuten kylpylähoidot ja ryhmäliikuntatunnit.
 • Henkilökohtaiset kulut, kuten ostokset laivan myymälöissä.
 • Retket satamakohteissa.
 • Laivan lääkärin palvelut.
 • Matkavakuutus

Risteilyn varaaminen on helppoa ja joustavaa. Voit tehdä alustavan varauksen nettivaraamomme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Alustava varaus ei sido sinua vielä mihinkään, sillä varaus vahvistuu vasta sen jälkeen kun risteilyn ennakkomaksu on maksettu.

Maksuaikataulut

Celebrity Cruisesin maksuaikataulut ovat joustavat. Risteily vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, jonka suuruus on 100 €/hlö. Risteilyn loppulasku erääntyy 65 päivää ennen lähtöä.

Risteilyn lähtöpäivää on mahdollista muuttaa varauksen vahvistumisen jälkeen (edullisempaan risteilyyn muuttamisesta peritään pieni muutoskulu). Muutos tulee tehdä 42 päivää ennen lähtöä. Risteilyn voi perua pienillä kuluilla (50€/hlö + 50 €/hytti) vielä 31 päivää ennen risteilyn alkua. Risteilyn peruutuskulut alkavat juosta lähempänä lähtöä. Voit katsoa tarkemmat tiedot varustamon matkaehdoista.

Kysy meiltä lisää puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä!

Risteilykeskus on Suomen suurin risteilymatkatoimisto. Risteilykeskus toimii Celebrity Cruisesin päämyyntiedustajana Suomen markkinoilla.

Saat meiltä:

 • Asiantuntevinta palvelua. Olemme apunasi koko varausprosessin ajan. Kaikilla risteilyasiantuntijoillamme on omakohtaista kokemusta Royal Caribbeanin risteilyistä.
 • Risteilyn takuuhintaan. Hintatakuumme takaa, että saat risteilyt meiltä Suomen markkinoiden parhaaseen hintaan. Ei toimisto- tai varausmaksuja!
 • Palkintopisteitä risteilyvarauksista. Saat nettivaraamon kautta tehdyistä risteilyvarauksista eri lentoyhtiöiden palkintopisteitä. Teemme yhteistyötä Finnair Plus ja Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmien kanssa.

Tutustu Risteilykeskuksen tiimiin!