Varaa risteily  

Genova ja Välimeren risteilyt


Italian suurin satamakaupunki Genova on täynnä keskiaikaisia kirkkoja, barokkiajan palatseja, historiallisia monumentteja ja tämän hetken kiinnostavinta muotia. Rinteeseen kerroksittain rakennettu kaupunki on nähtävyys etenkin mereltä päin – veneretki kaupungin edustalla on unohtumaton kokemus! Vanhankaupungin sokkeloisilta kaduilta löydät keskiaikaista tunnelmaa; palatsien reunustama Via Garibaldi-katu on Unescon maailmanperintökohteiden listalla. Perinteisissä trattorioissa kannattaa maistaa Ligurian alueen tunnetuinta herkkua, pestokastiketta!

 

Genova ei kuitenkaan ole pelkkä haamu historiasta. Kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa Genovan erinomainen akvaario ja La Lanterna -nimellä tunnettu majakka, jonka näköalatasanteella pääset ihailemaan upeaa näkymää Genovan satamaan.
Liikkuminen ja etäisyydet

Genovaan matkustetaan usein Milanon kautta. Milano-Malpensan lentoasemalta matka Genovaan on noin 200 kilometriä.  

 

Satama

Genovan satama sijaitsee kävelymatkan päässä kaupungin historiallisesta keskustasta. Suurin osa risteilyaluksista pysähtyy Stazione Marittiman alueella. Lähtöterminaali on yleensä joko Ponte Andrea Doria tai Ponte dei Mille.


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!