Kuala Lumpur

Varaa risteily

Pilvenpiirtäjäkaupunki Kuala Lumpur eroaa Aasialaisista naapureistaan kokonsa puolesta: kaupungissa on ”vain” 2 miljoonaa asukasta. Kiehtova Kuala Lumpur on kuitenkin mitä mahtavin huvittelu –ja shoppailukaupunki, jossa eri kulttuurit kohtaavat toisensa jännittävällä tavalla. Kuala Lumpurissa on kokonsa puolesta myös helppo liikkua: bussi- ja metroyhteydet toimivat hyvin. Kaupunki on tunnettu puhtaudestaan ja hyvästä ilmastaan, päinvastoin kuin monet muut alueen suurkaupungit.

Kuala Lumpurin hintataso ihastuttaa eurooppalaista matkailijaa. Kaupungissa on tarjolla lähes mitä tahansa markkinoista luksusliikkeisiin. Vaatteet, kengät ja korut ovat yleensä hyvinkin edullisia. Katukeittiöitä löytää ympäri kaupunkia ja niissä sekoittuu malesialainen, indonesialainen, kiinalainen ja thaimaalainen ruoka. Iltaelämä kaupungissa on yllättävän vilkasta.

Satama

Risteilyalukset saapuvat Port Klangiin, joka sijaitsee noin 65 kilometrin päässä Kuala Lumpurista. Matkaan menee taksilla tai bussilla liikenteestä riippuen noin 40–90 minuuttia. Satama-alueelta voi myös matkustaa taksilla juna-asemalle, josta junamatka Kuala Lumpuriin kestää hiukan yli tunnin. Junalla matkustaminen on taksia edullisempi vaihtoehto.

Varaa Kuala Lumpurin risteilyt

Varaa risteilyt varustamoittain