Varaa risteily  

CocoCay ja Bahaman risteilyt


Rentoudu ja koe ainutlaatuinen seikkailu CocoCaylla, Royal Caribbeanin omistamalla yksityisellä saarella, joka on palkittu ympäristöystävällisyydestään. CocoCayn saari on varattu erityisesti Royal Caribbeanin, Azamaran ja Celebrityn risteilyvierailijoille. 

 

CocoCaylla voit harrastaa rentoutumisen lisäksi riippuliitoa turkoosin meren yllä, vesiaktiviteetteja, kuten snorklausta ja tutustua saareen ekoystävällisillä retkillä. CocoCayn seikkailupuisto avautui toukokuussa 2019. Coco Beach Club ja yksityiset cabanat valmistuvat joulukuussa 2019.  Monipuolisella seikkailusaarella pääset pitämään hauskaa vesipuistossa, kokeilemaan vaijeriliitoa, laskemaan Pohjois-Amerikan korkeinta vesiliukumäkeä ja nauttimaan rauhallisesta päivästä Coco Beach Clubilla. Saarelta löytyy myös ihania cabanoita, joita voit vuokrata päiväksi vaikkapa perheesi kanssa. 
Etäisyydet ja liikkuminen

CocoCaylle pääsee ainoastaan Royal Caribbean, Azamara ja Celebrity-laivayhtiöiden aluksilla. Tarkista risteilysi pysähdyssatamat risteilykuvauksesta. Saarella ei ole kansainvälistä lentokenttää.

 

Satama

Risteilyalukset eivät tule satamaan, vaan maihinnousu tapahtuu maihinnousuveneen avulla.


  Risteilykeskuksen blogissa risteillään kaikilla maailman merillä. Tutustu!