Risteilykeskus Matkamessuilla

Varaa risteily

Unelmien risteilyt kaikille maailman merille

Matkamessut ovat jo takana päin, mutta messuhulina jatkuu vielä viikon Risteilykeskuksen nettisivuilla. Tutustu huikeisiin messutarjouksiin!

Vuoden kivoimmat messut järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 19.-21.1.2024. Matkamessut ovat nyt jo takana päin, mutta messuhulina jatkuu vielä tämän viikon Risteilykeskuksen nettisivuilla. Suurin osa messutarjouksista on voimassa vähintään 29.1.2024 asti, joten ehdit yhä varata risteilyn parhaaseen messuhintaan!

Risteilykeskus on kotimainen risteilymatkatoimisto, jolla on Suomen suurin risteilyvalikoima. Saat meiltä yli 30 kansainvälisen risteilyvarustamon risteilyt hintatakuulla. Risteilyvarustamoiden kaikki tarjoukset ovat luonnollisesti myös hyödynnettävissä meidän kauttamme varattuna. Haaveilitpa sitten reissusta yksin tai isommalla porukalla, löydät meiltä juuri sinulle sopivan risteilyvaihtoehdon. Lähde vaikkapa lomailemaan yhdelle maailman suurimmista risteilyaluksista tai nauttimaan luksuksesta pienemmälle ultraluksuslaivalle!

Voit tutustua risteilyvalikoimaamme nettivaraamossamme tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimella (020 1441 810) tai sähköpostitse (myynti@risteilykeskus.fi).

Tutustu risteilytarjontaan »

Parhaat messutarjoukset

Tutustu huikeisiin messutarjouksiin!

 • Risteilyistä alennusta jopa 35 %

  Risteilyistä alennusta jopa 35 %

  Princess Cruises

  Princess Cruisesin valikoidut risteilyt ovat nyt jopa 35 % alennuksessa. Lisäksi risteilyille on saatavilla edullisia lisävuodehintoja hytin kolmannelle ja neljännelle matkustajalle.

  Kampanja-aika: 31.5.2024 asti

Elämyksiä isolla laivalla

Isolla laivalla lomailu on helppoa, koska risteilyn hintaan sisältyvät kaikki tärkeimmät palvelut tasokkaasta hyttimajoituksesta ruokailuihin ja viihdeohjelmaan.

Risteily isolla laivalla on täydellinen vaihtoehto kaiken ikäisille lomailijoille. Isoilla laivoilla lomailu on kaikkea muuta kuin tylsää. Laivoilta löytyy huvituksia vesiliukumäistä karting-ratoihin, surffaussimulaattoreista vaijeriliukuihin ja karuselleista lasten kerhotoimintaan.

Tutustu isojen risteilyvarustamoiden tarjouksiin:

 • Norwegian Cruise Linen kaikista vähintään 7 yön risteilyistä saa messualennusta 100 euroa hyttiä kohden. Lisäksi risteilyvarauksen oheen varatuista lennoista saa alennusta jopa 450 €/hlö. Lue lisää! »
 • MSC Cruisesin valikoiduista Pohjois-Euroopan ja Välimeren kesäkauden risteilyistä saa messualennusta 75-300 euroa hyttiä kohden. Useille kesäkauden risteilyille voi myös ostaa Easy Plus -juomapaketin alennettuun hintaan risteilyvarauksen yhteydessä. Lue lisää! »
 • Royal Caribbeanin risteilyillä lapset maksavat lomastaan vain verot ja palvelurahat. Lisäksi toisen matkustajan risteilystä annetaan 60 % alennusta. Lue lisää! »

Suurimpien varustamoiden messutarjoukset

Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean, MSC Cruises, Carnival Cruise Line

Moderni uutuus Norjan rannikolla

Haaveiletko risteilystä Norjan majesteettisissa vuonomaisemissa?

Havila-varustamon kyydissä voit kokea Norjan klassisen rannikkoreitin ja maan parhaat palat modernilla laivalla. Kaikki varustamon laivat on rakennettu 2020-luvulla, joten kyse on todellakin tuliteristä aluksista. Tunne norjalaisen luonnon mahtavat voimat; majesteettiset vuoret, eloisat vedet sekä yötaivaalla tanssivat maagiset revontulet, ja nauti samalla tyylikkäiden risteilyalusten mukavuuksista!

Lue lisää risteilyistä! »

Pientä luksusta aikuiseen makuun

Premium-tasoiset risteilyt sopivat ilman lapsia matkustaville aikuisille. Risteilyn hintaan sisältyvät kaikki tärkeimmät palvelut tasokkaasta hyttimajoituksesta ruokailuihin ja viihdeohjelmaan, unohtamatta henkilökohtaista palvelua.

Premium-tasoisilla risteilyillä sitä kaikkea on hieman enemmän – luksusta, yksilöllistä palvelua ja eksklusiivisia satamakohteita. Lomailet laivalla kuin luksushotellissa; yövyt tilavassa hotellihuonemaisessa hytissä ja nautit tasokkaista ravintolaelämyksistä. Laivoilla on panostettu yleiseen viihtyvyyteen, designiin ja hyvinvointiin – sen sijaan vesiliukumäet, kiipeilyseinät ja vaijeriliu’ut loistavat poissaolollaan.

Tutustu premium-tasoisten varustamoiden tarjouksiin:

 • Celebrity Cruisesin risteilyille saa nyt kaupan päälle jopa 300 dollaria laivarahaa, jonka voi tuhlata laivalla haluamallaan tavalla. Lisäksi saat valikoitujen risteilyjen oheen varatuista lennoista alennusta 100 €/hlö. Lue lisää! »
 • Princess Cruisesin kaikista vähintään 7 yön risteilyistä saa nyt 100 €/hytti alennusta, mikäli varaat vähintäänkin parvekehytin. Varustamon risteilyillä on myös alennettuja lisävuodehintoja. Lue lisää! »
 • Oceania Cruisesin valikoiduista risteilyistä saa alennusta jopa 50 %. Risteilyhinta sisältää myös etupaketin, joka sisältää retkirahaa, juomapaketin, erikoisravintolaruokailut, palvelurahat laivan henkilökunnalle sekä rajattoman nettipaketin. Lue lisää! »

Premium-varustamoiden messutarjoukset

Celebrity Cruises, Princess Cruises, Oceania Cruises, Azamara

Ylellistä lomailua luksusristeilyllä

Maailman tasokkaimpien risteilyvarustamoiden ylellisille luksusristeilyille lähdetään nauttimaan samppanjasta, fine dining -ruoasta, yksilöllisestä palvelusta ja intiimistä tunnelmasta.

Risteilykeskuksen valikoimasta löytyy tänä vuonna uusi luksusvarustamo, upea Explora Journeys, jonka moderni ja tyylikäs laivasto tarjoaa rentoa luksusta eurooppalaiseen tyyliin. Varustamon all inclusive -luksusristeilyillä on erinomainen hinta-laatusuhde; Karibialle pääsee risteilemään viikoksi alk. hintaan 2450 €/hlö (majoitus sviitissä). Saat nyt varustamon risteilyistä jopa 40 % alennusta. Lue lisää! »

Silversean ylelliset Door-to-Door-risteilypaketit ovat myös varattavissa alennettuun hintaan. Kaikista Door-to-Door-paketeista saa alennusta jopa 2000 €/hlö. Lomalle lähdetään tyylikkäästi suoraan kotiovelta, sillä peruspalveluiden lisäksi Door-to-Door-hintaan sisältyy yksityiskuljetus lentokentälle, meno-paluulennot sekä kuljetukset lentokentän ja laivan välillä. Lue lisää! »

Luksusvarustamoiden messutarjoukset

Explora Journeys, Silversea, Emerald Cruises, Regent Seven Seas Cruises, Scenic

Ja ei kuin varaamaan…

Risteilyn varaaminen on helppoa ja joustavaa. Voit tehdä alustavan varauksen nettivaraamomme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Alustava varaus ei sido sinua vielä mihinkään, sillä varaus vahvistuu vasta sen jälkeen kun risteilyn ennakkomaksu on maksettu.

Maksuaikataulut

Risteilyn maksuaikataulut ovat joustavat. Risteily vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, jonka suuruus vaihtelee varustamoittain; ennakomaksu voi olla esim. 200 €/hlö tai 20 % risteilymatkan hinnasta. Risteilyn loppulasku erääntyy lähempänä matkan alkua esim. 65 päivää ennen lähtöä.

Risteilyn peruutuskulut alkavat juosta lähempänä lähtöä. Risteilyn voi perua kuluilla (esim. 15 % matkan hinnasta tai 100 €/hlö) vielä ennen lähtöä; aikataulu vaihtelee varustamoittain ja hyttiluokittain (esim. 65-16 päivää ennen matkan alkua). Peruutus tulee tehdä Risteilykeskuksen toimiston aukioloaikana. Peruutusajankohdaksi lasketaan se ajankohta, jolloin Risteilykeskus on saanut tiedon peruutuksesta. Tarkistathan varustamokohtaiset matkaehdot täältä!

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimella (020 1441 810),  sähköpostitse (myynti@risteilykeskus.fi) tai nettisivujemme chatin kautta. Autamme mielellämme risteilyn varaamisessa.

Risteilykeskus on Suomen suurin risteilymatkatoimisto, joka on erikoistunut yli 20 kansainvälisen risteily- ja jokivarustamon risteilyihin. Olemme muun muassa Royal Caribbean ja Celebrity Cruises -varustamoiden päämyyntiedustaja Suomessa. Risteilyvalikoimastamme löydät tuhansia risteilyvaihtoehtoa kaikille maailman merille ja sisävesille. Varaa kauttamme risteily vaikkapa Alaskaan, Välimerelle, Karibialle tai Aasiaan!

Saat meiltä:

 • Asiantuntevinta palvelua. Olemme apunasi koko varausprosessin ajan. Kaikilla risteilyasiantuntijoillamme on omakohtaista kokemusta kansainvälisistä risteilyistä.
 • Risteilyn takuuhintaan. Hintatakuumme takaa, että saat risteilyt meiltä Suomen markkinoiden parhaaseen hintaan. Ei toimisto- tai varausmaksuja!
 • Avioksia. Saat nettivaraamon kautta tehdyistä risteilyvarauksista Finnair Plus -ohjelman Avioksia.