Risteilykeskus Matkamessuilla

Varaa risteily

Unelmien risteilyt kaikille maailman merille

Vuosi aloitetaan tänä vuonna huikealla kattauksella messutarjouksia! Haaveilitpa sitten reissusta yksin tai isommalla porukalla, löydät meiltä juuri sinulle sopivan risteilyvaihtoehdon. Ehkäpä risteily yhdellä maailman suurimmista risteilyaluksista tai ripaus luksusta premium-tason risteilyaluksella? Valikoimastamme löydät risteilyjä jokaiseen makuun.

Risteilykeskus on kotimainen risteilymatkatoimisto, jolla on Suomen suurin risteilyvalikoima. Saat meiltä yli 30 kansainvälisen risteilyvarustamon risteilyt hintatakuulla. Varustamoiden kaikki tarjoukset ovat luonnollisesti myös hyödynnettävissä meidän kauttamme varattuna.

Matkamessut ovat nyt jo takanapäin, mutta messutarjouskampanjat jatkuvat yhä. Voit tutustua risteilyvalikoimaamme nettivaraamossamme tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimella (020 1441 810) tai sähköpostitse (myynti@risteilykeskus.fi).

Tutustu risteilytarjontaan »

Lue lisää kansainvälisistä risteilyistä »

Elämyksiä isolla laivalla

Isolla laivalla lomailu on helppoa, koska risteilyn hintaan sisältyvät kaikki tärkeimmät palvelut tasokkaasta hyttimajoituksesta ruokailuihin ja viihdeohjelmaan.

Risteily isolla laivalla on täydellinen vaihtoehto kaiken ikäisille lomailijoille. Isoilla laivoilla lomailu on kaikkea muuta kuin tylsää. Laivoilta löytyy huvituksia vesiliukumäistä karting-ratoihin, surffaussimulaattoreista vaijeriliukuihin ja karuselleista lasten kerhotoimintaan. Iltaisin nautitaan Broadway-tasoisista musikaaleista, luistelunäytöksistä tai muusta maailmanluokan viihteestä.

Valikoimamme isoimmilla varustamoilla on nyt meneillään useita kampanjoita erilaisista alennuksista huokeisiin lisävuodehintoihin, lentokampanjoihin ja lisäetuihin.

 • Norwegian Cruise Linen kaikki risteilyt ovat parhaillaan 50 % alennuksessa. Kun varaat 7 yön risteilyn parvekehytissä, saat nyt kaupan päälle Free at Sea -etupaketin. Muista myös erinomainen lentokampanja sekä talvikauden sinkkuhinnat. Katso kaikki varustamon tarjoukset!
 • Royal Caribbeanin risteilyillä kaksi matkustajaa hyttiä kohden saavat risteilyistä 30 % alennusta. Suuremmat porukat voivat hyödyntää erinomaiset lisävuodehinnat. Kun varaat vähintään 6 yön risteilyn Välimerelle parvekehytissä, voit saada lisäalennuksia yhdistämällä jopa 460 €/hytti alennusta. Katso kaikki varustamon tarjoukset!
 • MSC Cruisesilla on alennuksia sekä talven lähilähdöille että kesäkaudelle 2023. Sekä yksinmatkustavat että lapset on huomioitu alennuskampanjoissa. Kesän odotetut risteilyt Helsingistä Norjaan ovat myös varattavissa alennettuun hintaan. Useille varustamon risteilyille on varattavissa Easy-juomapaketti alennettuun hintaan. Katso kaikki varustamon tarjoukset!

Moderni uutuus Norjan rannikolla

Uutta Risteilykeskuksen valikoimassa! Havila-varustamon kyydissä voit kokea Norjan klassisen rannikkoreitin ja maan parhaat palat modernilla laivalla. Kaikki varustamon laivat on rakennettu 2020-luvulla, joten kyse on todellakin tuliteristä aluksista. Tunne norjalaisen luonnon mahtavat voimat; majesteettiset vuoret, eloisat vedet sekä yötaivaalla tanssivat maagiset revontulet, ja nauti samalla tyylikkäiden risteilyalusten mukavuuksista.

Saat nyt Bergen–Kirkkoniemi–Bergen reitistä alennusta 500 €/hytti ja Bergen–Kirkkoniemi sekä Kirkkoniemi–Bergen reittien risteilyistä alennusta 250 €/hytti.

Lue lisää tarjouksesta!

Pientä luksusta aikuiseen makuun

Premium-tasoiset risteilyt sopivat ilman lapsia matkustaville aikuisille. Risteilyn hintaan sisältyvät kaikki tärkeimmät palvelut tasokkaasta hyttimajoituksesta ruokailuihin ja viihdeohjelmaan, unohtamatta henkilökohtaista palvelua.

Premium-tasoisilla risteilyillä sitä kaikkea on hieman enemmän – luksusta, yksilöllistä palvelua ja eksklusiivisia satamakohteita. Lomailet laivalla kuin luksushotellissa; yövyt tilavassa hotellihuonemaisessa hytissä ja nautit tasokkaista ravintolaelämyksistä. Laivoilla on panostettu yleiseen viihtyvyyteen, designiin ja hyvinvointiin – sen sijaan vesiliukumäet, kiipeilyseinät ja vaijeriliu’ut loistavat poissaolollaan.

Premium-tasoisten varustamoiden risteilyille on saatavilla sekä houkuttelevia alennuksia että esimerkiksi käyttörahaa laivalla kulutettavaksi. Huomaathan, että osa messukampanjoista on voimassa vasta torstaista 19.1.2023 alkaen.

 • Celebrity Cruisesin risteilyillä matkakaveri saa nyt 75 % alennusta risteilystään. Alennukset eivät lopu siihen, sillä risteilyn pituudesta riippuen saat myös jopa 200 €/hlö lisäalennusta. Lisäksi risteilyille on saatavilla jopa $300 käyttörahaa. Messujen ajan saat Celebrity Cruisesin Euroopan risteilyistä Finnair Plus -palkintopisteet tuplana. Katso kaikki varustamon tarjoukset!
 • Princess Cruisesin kaikista risteilyistä saa nyt 100 €/hytti alennusta, mikäli varaat vähintäänkin parvekehytin. Varustamon risteilyillä on myös alennettuja lisävuodehintoja. Katso kaikki varustamon tarjoukset!
 • Oceania Cruisesin useimmille risteilyille on saatavilla valitsemasi OLife-etu. Messujen kunniaksi kaikista risteilyistä saa 5 % alennuksen. Hyödyntämällä varustamon synttäritarjouksen saat valitsemasi OLife-edun lisäksi myös käyttörahaa laivalle. Katso kaikki varustamon tarjoukset!

Premium-varustamoiden messutarjoukset

Celebrity Cruises, Princess Cruises ja Oceania Cruises

 • Laivarahaa kaupan päälle

  Laivarahaa kaupan päälle

  Celebrity Cruises

  Kun varaat nyt jonkin Celebrity Cruisesin valikoiduista risteilyistä, saat kaupan päälle 150 dollaria laivarahaa per matkustaja. Tarjous koskee risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 24.11.2023–30.4.2026.

  Kampanja-aika: 16.11.–5.12.2023

Ylellistä lomailua luksusristeilyllä

Maailman tasokkaimpien risteilyvarustamoiden ylellisille luksusristeilyille lähdetään nauttimaan samppanjasta, fine dining -ruoasta, yksilöllisestä palvelusta ja intiimistä tunnelmasta.

Tänä vuonna Risteilykeskuksen valikoimasta löytyy kaksi uutta luksusvarustamoa: Emerald Cruises ja Scenic! Kummankin varustamon risteilykatalogista löytyy sekä ylellisiä jokiristeilyjä että valtameriristeilyjä luksusjahdeilla. Tutustumistarjouksena saat kumman tahansa varustamon risteilyistä alennusta 200 €/hlö.

Silversean ylelliset Door-to-Door-risteilypaketit ovat myös varattavissa alennettuun hintaan. Kaikista Door-to-Door-paketeista saa alennusta 200 €/hlö. Lomalle lähdetään tyylikkäästi suoraan kotiovelta, sillä peruspalveluiden lisäksi Door-to-Door-hintaan sisältyy yksityiskuljetus lentokentälle, meno-paluulennot sekä kuljetukset lentokentän ja laivan välillä.