MSC Cruises – ainutlaatuinen risteilyloma Karibialla

Varaa risteily

Koe Karibia risteillen!

MSC Cruises -varustamon modernit laivat seilaavat Karibianmeren aurinkoisissa maisemissa myös tänä talvena. Tyylikäs uutuuslaiva MSC Seascape (v. 2022) kulkee Miamista Bahaman ja Puerto Ricon trooppisiin maisemiin. Sisarlaiva MSC Seaside (v. 2017) kulkee Etelä-Karibian pikkusaarille Martiniquelta ja Guadeloupelta. MSC Meraviglia (v. 2017) kulkee Karibialle New Yorkista, kun taas MSC Seashore (v. 2021) seilaa Orlandon lähistöltä Meksikon edustalle. Tutustu ihanaan risteilyvalikoimaan, ja valitse juuri sinulle sopivin risteilyreitti!

 

 

MSC Cruisesin kampanjat

Ihanat risteilyt Karibialla

Saat nyt varattua MSC Cruisesin Karibian risteilyt superedulliseen hintaan.

MSC Cruisesin laivat seilaavat Karibian kauneimpiin kohteisiin. Mikä risteilyreitti on sinun suosikkisi?

Viikon risteilyt Port Canaveralista (Orlando)

Esimerkkireitti: Port Canaveral (Orlando) – Ocean Cay (MSC Cruisesin yksityissaari, Bahama) – Ocean Cay – Merellä – Costa Maya, Meksiko – Cozumel, Meksiko – Merellä – Port Canaveral (Orlando)

Viikon risteilyt Miamista

Esimerkkireitti: Miami – Merellä – Puerto Plata, Dominikaaninen tasavalta – San Juan, Puerto Rico – Merellä – Nassau, Bahama – Ocean Cay (MSC Cruisesin yksityissaari, Bahama) – Miami

Viikon risteilyt Guadeloupelta tai Martiniquelta

Esimerkkireitti: Pointe-à-Pitre, Guadeloupe – Roseau, Dominica – Philipsburg, St. Maarten – St. John’s, Antigua & Barbuda – Basseterre, St. Kitts & Nevis – Merellä – Fort-de-France, Martinique – Pointe-à-Pitre, Guadeloupe

Katso kaikki risteilyt!

Merten nuorin ja uusin laivasto

MSC Cruisesin laivasto on poikkeuksellisen nuori kokoonsa nähden. Juuriltaan italialaisen varustamon yli 20 risteilyaluksesta koostuvan laivaston kaikki alukset on rakennettu 2000-luvulla. Uusia laivoja on ilmestynyt hurjaa vauhtia, eikä tahti ole hidastumassa. Uutuuslaiva MSC Seascape risteilee talvikauden Karibialla ja toinen uutuus, MSC World Europa, nähdään talvella Välimerellä.

Varustamon laivoilla nähdään aktiviteetteja 4D-elokuvateattereista ja keilaradoista hauskoihin vesipuistoihin ja rentouttaviin kylpyläelämyksiin. Useimmilta laivoilta löytyy myös ylellinen Yacht Club -sviittialue, joka tarjoaa sviittiasiakkaille ainutlaatuisen ”oma laiva laivan sisällä” -kokemuksen.

Tutustu MSC Cruises -varustamoon!

MSC Cruisesin risteilyjen hinta-laatusuhde on erinomainen. Tänä talvena pääset lomailemaan edullisesti myös varustamon upouudelle laivalle, loppuvuodesta 2022 valmistuneelle MSC Seascapelle. Ja mikä parasta, talven risteilyreitit Karibialla ovat aivan ihania! Jasmin, Risteilykeskuksen risteilyasiantuntija

Laivojen parhaat palat

 • Galleria-kävelykatu

  Meraviglia-luokan laivojen sydän on Galleria-kävelykatu, jonka varrelta löytyy erikoisravintoloita, baareja ja kauppoja. Kävelykadun yläpuolella komeilee LED-näytöistä koostuva kupolikatto, johon heijastetaan näyttäviä kuvaesityksiä. Katossa voi ihailla niin tähtitaivasta, auringonnousua, pilvenpiirtäjiä kuin renessanssin aikaisia maalauksiakin – kuvat vaihtuvat kellonajan ja laivan tapahtumien mukaan

 • Waterfront Boardwalk

  Seaside-luokan laivoja ympäröivä ulkoneva kävelykansi Waterfront Boardwalk on täydellinen paikka vaikkapa rentouttavalle iltakävelylle auringon laskiessa. Upeita maisemia voi ihailla myös Boardwalkin varrelta löytyvistä useista ravintoloista ja baareista. Joissakin kohdissa kannen lattia on lasia, jolloin suoraan alapuolella näkyvät meren aallot.

 • Jännittävä vesipuisto

  Seaside-laivaluokan vesipuistoissa on yhteensä viisi vesiliukumäkeä. Vesipuistoissa voi esimerkiksi laskea kilpaa vierekkäisissä mäissä tai kiitää laudalla Slideboarding-teknologian avulla. Vesipuistoissa on myös lasten AquaPlay-alue sekä yläilmoissa kulkeva seikkailupolku.

 • MSC Yacht Club -sviittialue

  Laivan ylimmillä kansilla sijaitseva MSC Yacht Club on kuin pieni luksuslaiva suuren laivan sisällä. Yacht Clubissa sijaitsevat laivan hienoimmat sviitit. Yacht Club on täydellinen valinta, jos haluat risteilyllesi pientä luksusta, mutta silti nauttia kaikista suuren laivan tarjoamista palveluista, aktiviteeteista ja viihteestä. Yacht Clubissa sijaitsee muun muassa yksityinen lounge-alue, ravintola ja aurinkokansi.

Ei muuta kuin varaamaan…

MSC Cruisesin aluksilla on tarjolla neljä erilaista matkustusluokkaa, joista voit valita parhaiten omiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Edullisimpaan matkustusluokkaan kuuluvat kaikki peruspalvelut.

Risteilyn hintaan sisältyy ainakin

 • Tasokas hyttimajoitus valitussa hyttiluokassa
 • Täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat, välipalat ja illalliset)
 • Uima-altaiden, poreammeiden ja vesiliukumäkien* käyttö
 • Kuntosalin ja urheilukenttien käyttö
 • Lastenohjelma ja kerhot lapsille
 • Laadukas viihdeohjelma laivalla
 • Palvelumaksut laivan henkilökunnalle
 • Satamamaksut, verot ja polttoainelisämaksut

*vain osalla laivoista

Voit halutessasi valita hyttisi korkeammasta matkustusluokasta, jolloin risteilysi hintaan sisältyy myös muita etuja ja palveluita. Tarjolla olevat matkustusluokat ovat nimeltään Bella, Fantastica, Aurea ja Yacht Club. Kilkkaa ja tutustu matkustusluokkiin!

HUOM! Saat varattua useille risteilyille Easy-juomapaketin sisältävän all inclusive -hinnan nyt tavallista edullisemmin. Katso tarjous täältä!

Lisämaksulliset aktiviteetit

Osalla laivoista on tarjolla myös lisämaksullisia aktiviteetteja. Tarkista aina laivakohtaisesti, millaisia aktiviteetteja laivalta löytyy. Useilta MSC Cruisesin laivoita löytyy seuraavia aktiviteetteja:

 • 4D-elokuvateatteri
 • Tasokas kylpyläosasto
 • F1- ja golfsimulaattori
 • Keilarata
 • Biljardipöytiä

Hintaan ei sisälly

Yllä mainittujen lisämaksullisten aktiviteettien lisäksi seuraavat palvelut eivät sisälly risteilyn hintaan:

 • Liityntäkuljetukset risteilyn lähtösatamaan/satamasta
 • Palvelurahat laivan ravintoloiden ja baarien henkilökunnalle. Juomatilausten hinnan päälle lisätään automaattisesti 15 % palveluraha. Mikäli olet varannut ja maksanut juomapaketin etukäteen ennen risteilyä, ei palvelurahaa veloiteta erikseen juomatilauksista.
 • Hotellimajoitus ennen tai jälkeen risteilyn
 • Retket satamakohteissa
 • Juomat laivalla
 • Ruokailut laivan lisämaksullisissa erikoisravintoloissa
 • Henkilökohtaiset kulut, kuten ostokset laivan myymälässä
 • Puhelin- ja internetkulut
 • Henkilökohtaiset palvelut, kuten kampaaja, hieronta ja muut kylpylähoidot
 • Laivan lääkärin ja sairaanhoitajan palvelut
 • Matkavakuutus
 • Mahdolliset viisumit (tarvittaessa)

Risteilyn varaaminen on helppoa ja joustavaa. Voit tehdä alustavan varauksen nettivaraamomme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Alustava varaus ei sido sinua vielä mihinkään, sillä varaus vahvistuu vasta sen jälkeen kun risteilyn ennakkomaksu on maksettu.

Maksuaikataulut

MSC Cruisesin maksuaikataulut ovat joustavat. Risteily vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, jonka suuruus on 20 % risteilymatkan hinnasta. Risteilyn loppulasku erääntyy 65 vrk ennen matkan alkua.

Risteilyn lähtöpäivää on mahdollista muuttaa varauksen vahvistumisen jälkeen maksamalla muutoskulut. Risteilyn peruutuskulut alkavat juosta lähempänä lähtöä. Risteilyn voi perua 15 % peruutuskuluilla vielä 60 päivää ennen lähtöä. Peruutus tulee tehdä Risteilykeskuksen toimiston aukioloaikana. Peruutusajankohdaksi lasketaan se ajankohta, jolloin Risteilykeskus on saanut tiedon peruutuksesta. Voit katsoa tarkemmat tiedot varustamon matkaehdoista.

Kysy meiltä lisää puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä!

Risteilykeskus on kotimainen risteilymatkatoimisto, jolla on Suomen suurin risteilyvalikoima. Haaveilitpa sitten reissusta yksin tai isommalla porukalla, löydät meiltä juuri sinulle sopivan risteilyvaihtoehdon!

Saat meiltä:

 • Asiantuntevinta palvelua. Olemme apunasi koko varausprosessin ajan. Kaikilla risteilyasiantuntijoillamme on omakohtaista kokemusta MSC Cruisesin risteilyistä.
 • Risteilyn takuuhintaan. Hintatakuumme takaa, että saat risteilyt meiltä Suomen markkinoiden parhaaseen hintaan. Ei toimisto- tai varausmaksuja!
 • Palkintopisteitä risteilyvarauksista. Saat nettivaraamon kautta tehdyistä risteilyvarauksista Finnair Plus -palkintopisteitä.
 • Vinkit kaupan päälle. Olemme laatineet MSC Cruisesin risteilyille ”Risteilykeskuksen vinkit” -risteilyoppaan. Vinkkien avulla pääset helposti rentoon lomatunnelmaan.