MSC Seascape

Varaa risteily

Vuonna 2022 valmistunut MSC Seascape on sisaraluksensa MSC Seashoren tapaan ammentanut inspiraatiota Yhdysvaltain itärannikon vilkkaasta metropolista, New Yorkista. Iso osa laivan yleisistä tiloista onkin nimetty kaupungista löytyvien kohteiden mukaan. Laivan sydämessä sijaitsee esimerkiksi Times Square -aukio, jolta löydät laivan kaupat. Aukion kohokohta on huikea neljän kerroksen korkuinen LED-seinä, joka kuvastaa päivän mittaan muuttuvaa Manhattanin ikonista siluettia.

Ympäristöystävällisyys

Ympäristöystävällisesti ja energiatehokkaasti risteilemiseen on MSC Seascapella kiinnitetty erityistä huomiota. Alus pyrkii vähentämään ilmansaasteita SCR-järjestelmällä, joka vähentää ilman typpioksideja 90 prosentilla ja EGCS-järjestelmällä, joka puolestaan poistaa aluksen pakokaasun rikkioksideista 98 prosenttia. Seascapen AWTS-järjestelmän käsittelemä jätevesi yltää korkeampiin standardeihin kuin useat jätevedenpuhdistamot ympäri maailmaa. Näiden lisäksi aluksella hyödynnetään useita muiltakin MSC:n aluksilta tuttuja teknologioita, jotka ovat ansainneet varustamolle Vuoden vihrein laivavarustamo -palkinnon vuonna 2019. Kannella viisi sijaitsevalla MSC Foundation Center -tiskillä pääset kuulemaan lisää MSC:n työstä luonnonsuojelun ja ympäristöystävällisyyden parissa.

Yacht Club -sviittialue

Laivan kruununa, ylimmillä kansilla laivan keulassa, sijaitsee tuttuun tapaan eklusiivinen Yacht Club -sviittialue. Sviittialue sulkee sisäänsä 131 sviittiä, joilla on kaikilla käytössään hovimestari vuorokauden ympäri. Sviittiasiakkaiden käytössä on oma yksityinen aurinkokansi ja uima-allas, grilliravintola, à la carte -ravintola, Top Sail Lounge panoraamanäkymineen sekä kaksi hierontahuonetta. Yacht Club -alueelta on myös kätevästi hissit Aurea-kylpyläalueelle.

Ruokailu

MSC Seascapella on kolme pääravintolaa: Aegean, Cala Jondal ja The Green Wave. Pääravintoloissa ruokailu sisältyy aina risteilyn hintaan. Myös Marketplace-buffetravintolassa ruokailu kuuluu hintaan, ja buffet onkin auki lähes vuorokauden ympäri. Hintaan sisältyvien vaihtoehtojen lisäksi laivalla on viisi erikoisravintolaa, joissa voi ruokailla lisämaksusta. Butcher’s Cut on amerikkalainen pihviravintola, Ocean Cayssä tarjoillaan mereneläviä ja Hola! Tacos & Cantinan listalta löydät latinalaisen Amerikan herkkuja. Aasialaisesta ruoasta vastaavat Kaito Teppanyaki ja Kaito Sushi Bar. Aurea-luokan asiakkailla on oma Skyline-ravintola ja Yacht Clubin sviittiasiakkailla on käytössään sekä à la carte -ravintola että rennompi grilliravintola.

Viihde ja aktiviteetit

Laivan pääuima-allasalue löytyy kannen kahdeksantoista perältä. Marina-uima-altaan ympärillä on lisäksi paljon tilaa auringossa lekotteluun. Buffetravintolan läheisyydessä sijaitsevaa Jungle-allasta peittää motorisoitu katto, joka voidaan sulkea ja avata sään mukaan, joten uimisesta pääsee nauttimaan myös huonommalla säällä. Kannen kahdeksan perästä löytyy lisäksi ihana infinity-allas upealla näköalalla.

Chora-teatteri hyödyntää viimeisintä teknologiaa tuodakseen matkustajien iloksi Broadway-tyylisiä spektaakkeleja ja muuta viihdeohjelmaa risteilyn jokaisena iltana. Iltaa voi viettää myös yhdessä lukuisasta erilaisesta baarista. Nauti vaikka juoma Sky Barissa ihastellen näkymää lasilattiaiselle Huokausten sillalle tai kokeile yhtä Shine Barin drinkeistä.

Lapset

Jopa 703 m² laivan pinta-alasta on omistettu lapsille ja lapsiperheille. Tilaa on enemmän kuin millään muulla MSC:n laivalla tähän mennessä. Uudistettu Kids Club tarjoaa tekemistä kaikille lapsille ja kullakin risteilyllä jopa 98 tuntia elävää viihdettä koko perheelle. Aluksella pääsee muun muassa kokeilemaan erilaisia VR-seikkailuja, interaktiivista XD-elokuvateatteria, F1-simulaattoreita sekä RoboCoaster-huvipuistolaitetta. Allaskannella lapsille on myös oma Pirates Cove Aquapark -vesipuisto ja AquaPlay-leikkialue.

Urheilu ja hyvinvointi

Techongymin laitteilla varustettu kuntoilukeskus sijaitsee kannella kahdeksan. Moneen eriin pallopeliin taipuva urheilukenttä puolestaan löytyy kannelta kaksikymmentä.

MSC Cruisesin muilta aluksilta tuttu Aurea Spa -kylpyläalue tarjoaa monipuolisia palveluita rentoutumiseen ja hemmotteluun. Nauti balilaisesta hieronnasta, levähdä thermal spa -alueella tai ehostaudu kauneushoidoissa.

Tutustu laivan viihdetarjontaan, ruokailuelämyksiin, hyvinvointipalveluihin sekä aktiviteetteihin! Lue lisää!

Tietoa laivasta

 • Rakennusvuosi 2022
 • Kunnostettu
 • Bruttotonnit 169 400 t
 • Pituus 340 m
 • Leveys 40 m
 • Asiakaskannet 16
 • Matkustajia 5 880
 • Henkilökuntaa 1 650
 • Hyttejä 2 270

Kohokohdat

 • Infinity-allas

  Laivan perässä alakannella sijaitsee ihana infinity-uima-allas, jonka ympärillä on paljon auringonottotilaa ja kauniit näköalat merelle. Kaksi korkeaa panoraamahissiä yhdistää altaan suoraan Waterfront Boardwalkille sekä laivan ylimmälle kannelle.

 • Waterfront Boardwalk

  Laivaa ympäröivä ulkoneva kävelykansi Waterfront Boardwalk on täydellinen paikka vaikkapa rentouttavalle iltakävelylle auringon laskiessa. Upeita maisemia voi ihailla myös Boardwalkin varrelta löytyvistä useista ravintoloista ja baareista. Joissakin kohdissa kannen lattia on lasia, jolloin suoraan alapuolella näkyvät meren aallot.

 • MSC Yacht Club

  Laivan ylimmillä kansilla sijaitseva MSC Yacht Club on kuin pieni luksuslaiva suuren laivan sisällä. Yacht Clubissa sijaitsevat laivan hienoimmat sviitit. Yacht Club on täydellinen valinta, jos haluat risteilyllesi pientä luksusta, mutta silti nauttia kaikista suuren laivan tarjoamista palveluista, aktiviteeteista ja viihteestä. Yacht Clubissa sijaitsee muun muassa yksityinen lounge-alue, ravintola ja aurinkokansi.

 • Pirates Cove Aquapark

  Yksi merten hienoimmista vesipuistoista on tässä! Pirates Cove Aquaparkissa on yhteensä viisi vesiliukumäkeä. Vesipuistossa voi esimerkiksi laskea kilpaa vierekkäisissä mäissä tai kiitää laudalla Slideboarding-teknologian avulla. Vesipuistossa on myös lasten AquaPlay-alue sekä yläilmoissa kulkeva seikkailupolku.

Palvelut

 • Ravintolat 11
 • Baarit 11
 • Teatteri
 • Yökerho
 • Kasino
 • Kuntokeskus
 • Kylpylä
 • Vesiliukumäki
 • Uima-altaat 5
 • Porealtaat 4
 • Lastenallas
 • Ohjelmaa lapsille
 • Lastenhoitopalvelu
 • WiFi
 • 24 tunnin huonepalvelu
 • Väliovellisia hyttejä
 • Hyttejä liikuntarajoitteisille
 • Sähköjännite 110/220 v

Hytit

Sisähytti

Sisähyteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä erotettua kahdeksi yksittäiseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, ilmastointi sekä minibaari.

Hytin koko on noin 14–28 m²

Hyttikategoriat: IB, IL1, IR1, IR2
Matkustusluokat: Bella, Fantastica

Esimerkkikuva laivalta MSC Seaside.

Ulkohytti

Ulkohyteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä erotettua kahdeksi yksittäiseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, ilmastointi sekä minibaari. Hyteissä on ikkuna merelle.

Hytin koko on noin 17 m²

Hyttikategoriat: OB, OR1
Matkustusluokat: Bella, Fantastica

Esimerkkikuva laivalta MSC Seaside.

Parvekehytti

Parvekehyteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä erotettua kahdeksi yksittäiseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku tai amme, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, ilmastointi sekä minibaari. Hyteissä on oma kalustettu parveke.

Hytin koko parvekkeineen on noin 21–26 m²

Hyttikategoriat: BB, BR1, BR2, BR3, BR4, BA
Matkustusluokat: Bella, Fantastica, Aurea

Esimerkkikuva laivalta MSC Seaside.

Aurea-juniorsviitti

Juniorsviiteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä erotettua kahdeksi yksittäiseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku tai amme, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, tilava vaatekaappi, ilmastointi sekä minibaari. Hyteissä on oma kalustettu parveke.

Hytin koko parvekkeineen on noin 33 m²

Hyttikategoriat: SM
Matkustusluokat: Aurea

Esimerkkikuva laivalta MSC Seaside.

Aurea Premium-sviitti

Premium-sviiteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä erotettua kahdeksi yksittäiseksi vuoteeksi. Sviitin kylpyhuoneessa on suihku tai amme, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, tilava vaatekaappi, ilmastointi sekä minibaari. Sviiteissä on oma kalustettu parveke. Sviittikategoriassa SLW on poreamme parvekkeella.

Sviitin koko parvekkeineen on noin 35–46 m²

Hyttikategoriat: SL1, SLT, SLW
Matkustusluokat: Aurea

Esimerkkikuva laivalta MSC Seashore.

Aurea Grand-sviitti

Grand-sviiteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä erotettua kahdeksi yksittäiseksi vuoteeksi. Sviitin kylpyhuoneessa on suihku tai amme, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa sohvaryhmä, interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, vaatehuone, ilmastointi sekä minibaari. Sviiteissä on oma kalustettu parveke.

Laivalla on myös kahden makuuhuoneen Grand-sviittejä. Näissä sviiteissä on kahden makuuhuoneen lisäksi myös kaksi kylpyhuonetta. Toisessa kylpyhuoneessa on amme ja toisessa suihku.

Sviitin koko parvekkeineen on noin 45–70 m²

Hyttikategoriat: SX, SD
Matkustusluokat: Aurea

Esimerkkikuvat laivalta MSC Seaview.

Ikkunaton Yacht Club -sviitti

Sviiteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä erotettua kahdeksi yksittäiseksi vuoteeksi. Sviitin kylpyhuoneessa on suihku tai amme, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, tilava vaatekaappi, ilmastointi sekä minibaari.

Sviitin koko on noin 21 m²

Hyttikategoriat: YIN
Matkustusluokat: Yacht Club

Esimerkkikuva laivalta MSC Seashore.

Yacht Club Deluxe-sviitti

Sviiteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä erotettua kahdeksi yksittäiseksi vuoteeksi. Sviitin kylpyhuoneessa on suihku tai amme, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, tilava vaatekaappi, ilmastointi sekä minibaari. Sviiteissä on oma kalustettu parveke.

Laivalla on myös tilavampia Grand Deluxe -sviittejä (hyttikategoria YCP), joissa on vaatehuone.

Sviitin koko parvekkeineen on noin 33–64 m²

Hyttikategoriat: YC1, YCP
Matkustusluokat: Yacht Club

Esimerkkikuvat laivalta MSC Seashore.

Yacht Club Royal-sviitti

Sviiteissä on erillinen makuuhuone, jossa on parivuode. Parivuoteen saa pyydettäessä erotettua kahdeksi yksittäiseksi vuoteeksi. Sviitin kylpyhuoneessa on suihku tai amme, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, vaatehuone, ilmastointi sekä minibaari. Sviiteissä on oma kalustettu parveke poreammeineen.

Sviitin koko parvekkeineen on noin 95 m²

Hyttikategoriat: YC3
Matkustusluokat: Yacht Club

Esimerkkikuvat laivalta MSC Seashore.

Yacht Club Owner’s-sviitti

Sviiteissä on erillinen makuuhuone, jossa on parivuode. Parivuoteen saa pyydettäessä erotettua kahdeksi yksittäiseksi vuoteeksi. Sviitin kylpyhuoneessa on suihku tai amme, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Sviitin varusteluun kuuluu lisäksi muun muassa sohvaryhmä, interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, vaatehuone, ilmastointi, minibaari sekä ruokapöytä. Sviiteissä on oma kalustettu parveke poreammeineen.

Sviitin koko parvekkeineen on noin 123 m²

Hyttikategoriat: YC4
Matkustusluokat: Yacht Club

Esimerkkikuvat laivalta MSC Seashore.

Galleria

Tarjoukset

Ajankohtaista

Laivaluokka

Seaside

Seaside-laivaluokan risteilyalukset ovat moderneja ja tyylikkäitä uudenajan risteilyaluksia. Alukset tarjoavat mm. nerokkaasti rakennettuja ulkotiloja, usealle eri kannelle sijoitettuja uima-altaita, kaksi keilarataa ja vesipuiston viidellä eri vesiliukumäellä. Laivaluokan aluksiin mahtuu yli 5000 matkustajaa.