Norwegian Cruise Linen rento risteilyloma

Varaa risteily

Rentoa hauskanpitoa – varaa risteilylomasi joustavasti!

Rentoa, hauskaa ja hulvatonta lomailua! Yhdysvaltalaisen Norwegian Cruise Line -varustamon risteilyillä ei pönötetä tai stressata turhia; risteilyillä ei ole tarkkoja pukukoodeja tai ennalta määriteltyjä kattausaikoja – pääset tekemään lomastasi juuri omannäköisesi!

Norwegian Cruise Linen modernit ja tyylikkäät laivat seilaavat kesällä Välimeren auringossa. Upeiden kohteiden lisäksi risteilyillä nautitaan lukuisien ravintoloiden tarjonnasta, maailmanluokan viihteestä, jännittävistä aktiviteeteista ja monipuolisesta ohjelmasta. Risteilyloma onkin parasta vastinetta rahoille – lomalla ei varmasti ehdi tylsistyä. Norwegian Cruise Linen risteilyt sopivat kaikenikäisille lomailijoille – vauvasta vaariin.

 

Norwegian Cruise Linen tarjoukset

Ihana loma Välimerellä

Lähde lomailemaan Välimeren aurinkoon!

Norwegian Cruise Linen kyydissä pääset näkemään Välimeren kivoimmat kohteet. Voit lähteä lomailemaan aurinkoiselle Välimerelle viikoksi tai vaikkapa 9 päiväksi.

Itäinen Välimeri

Esimerkkireitti: Pireus (Ateena) – Kusadasi (Efesos) – Istanbul – Mýkonos – Ródos – Iraklion – Santorini – Pireus (Ateena)

Läntinen Välimeri

Esimerkkireitti: Barcelona – Cannes – Livorno (2 pv) – Civitavecchia (Rooma) – Napoli – Cagliari, Sardinia – Ibiza – Palma de Mallorca – Barcelona

Katso kaikki Välimeren risteilyt!

Upeat risteilyreitit Karibialla

Norwegian Cruise Linen suurimmat ja uusimmat laivat seilaavat talvikauden Karibialla.

Norwegian Cruise Linen uusimmilta laivoilta löytyy paljon nähtävää ja tehtävää – ja mikä parasta, laivojen kyydissä pääsee myös Karibian kivoimpiin kohteisiin. Norwegian Viva (2023), Norwegian Prima (2022), Norwegian Encore (2019) ja Norwegian Joy (2017) sopivat täydellisesti niin pariskunnille, lapsiperheille kuin kaveriporukoillekin.

Läntinen Karibia

Esimerkkireitti: Miami – Merellä – Roatán, Honduras – Harvest Cay, Belize – Costa Maya, Meksiko – Cozumel, Meksiko – Merellä – Miami

Itäinen Karibia

Esimerkkireitti: Miami – Merellä – Puerto Plata, Dominikaaninen tasavalta – St. Thomas, Yhdysvaltain Neitsytsaaret – Tortola, Brittiläiset Neitsytsaaret – Merellä – Great Stirrup Cay, Bahama – Miami

Katso kaikki Karibian risteilyt!

Norwegian Cruise Line – parhaat palat

 • Freestyle cruising

  Norwegian Cruise Linen risteilyt ovat tunnettuja rentoudestaan. Varustamo kuvaileekin risteilyjään sanoilla ”freestyle cruising” – ruokailuajan ja mieluisan ravintolan voi päättää päivittäin oman aikataulun mukaan, eikä tarkkoja pukukoodeja ei ole. NCL:n vapaamuotoiset risteilyt sopivat kaikenikäisille matkustajille.

 • Aurinkokannen vesipuisto

  Vauhdikkaat vesiliukumäet. Suuret uima-altaat. Lasten oma vesipuisto. Rentouttavat poreammeet. Drinkit allasbaarista. Aqua Park on täydellinen paikka koko perheen allaspäivälle. Joy-, Bliss- ja Encore -laivoilta löytyy myös laserpeli- ja karting-radat.

 • The Haven

  The Haven -sviittialue on nimensä mukaisesti suojasatama omassa rauhassaan laivan ylimmillä kansilla; se on kuin pieni luksusristeilijä suuren laivan sisällä. The Havenin sviiteissä asuvat pääsevät nauttimaan sviittialueen korkealuokkaisista palveluista, kuten omasta aurinkokannesta ja ravintolasta – mutta heillä on käytössään myös koko suuren laivan tarjoamat mahdollisuudet aktiviteeteista, ruokailuun ja ohjelmaan.

 • Viihde

  Risteilyillä esitetään huippuviihdettä illasta toiseen. Ihastu Broadway-tyylisiin musikaaleihin laivan suuressa teatterissa tai tanssahtele rennon livemusiikin tahtiin jossakin laivan lounge-tiloista tai baareista. Varustamon suurimpien laivojen tarjontaa vaihtelee Kinky Boots- ja Jersey Boys -musikaaleista muihin huipputason esityksiin.

Lisätietoa risteilyn varaamisesta

Norwegian Cruise Linen risteilyjen hintaan sisältyy majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, ruokailut buffet- ja à la carte -ravintolassa, viihdeohjelma sekä osa aktiviteeteista laivalla.

Hintaan sisältyy

 • Majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, valitussa hyttiluokassa. Kaikissa hyteissä on kylpyhuone.
 • Kaikki ruokailut laivan à la carte -pääravintolassa ja buffetravintolassa. Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen sekä välipalat.
 • Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muut vastaavat alkoholittomat juomat buffetravintolassa.
 • Monipuolinen viihdeohjelma laivalla. Viihdetarjonta vaihtelee laivaluokittain.
 • Lastenohjelma, leikkihuoneet ja uima-allasosastot lapsille.
 • Osa laivakohtaisista aktiviteeteista, kuten kiipeilyrata, kuntokeskus, uima-altaat ja porealtaat. Tarjonta vaihtelee laivoittain.
 • Satamamaksut, verot ja polttoainelisämaksut.

Hintaan ei sisälly

 • Palvelurahat laivan henkilökunnalle. Palvelurahan määrä on 16 USD per hlö/pv. Club-parvekehyteissä palvelurahan määrän on 18 USD/hlö/vrk ja sviiteissä sekä Haven-luokassa palvelurahan määrä on 20 USD/hlö/vrk. Palvelurahat laskutetaan risteilyllä automaattisesti matkustajien hyttitililtä. Palvelurahat voi maksaa myös ennakkoon.
 • Kuljetukset lähtösatamaan ja takaisin.
 • Hotellimajoitukset ennen tai jälkeen risteilyn.
 • Ruokailu lisämaksullisissa erikoisravintoloissa, kuten pihviravintolassa.
 • Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat, merkkilimonadit. HUOM! Risteilylle voi ostaa etuhintaan kattavan Free at Sea -etupaketin.
 • Jotkut laivan aktiviteetit, kuten kylpylähoidot, ryhmäliikuntatunnit, carting-rata ja laserpeli.
 • Henkilökohtaiset kulut, kuten ostokset laivan myymälöissä.
 • Retket satamakohteissa.
 • Laivan lääkärin palvelut.
 • Matkavakuutus

Risteilyn varaaminen on helppoa ja joustavaa. Voit tehdä alustavan varauksen nettivaraamomme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Alustava varaus ei sido sinua vielä mihinkään, sillä varaus vahvistuu vasta sen jälkeen kun risteilyn ennakkomaksu on maksettu.

Maksuaikataulut

Norwegian Cruise Linen maksuaikataulut ovat joustavat. Risteily vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, jonka suuruus on 20 % risteilyn hinnasta. Risteilyn loppulasku erääntyy 65 päivää ennen lähtöä.

Risteilyn peruutuskulut alkavat juosta lähempänä lähtöä. Risteilyn voi perua ennakkomaksun suuruisella summalla vielä 44 päivää ennen lähtöä. Risteilyn peruutus tulee tehdä Risteilykeskuksen toimiston aukioloaikana. Peruutusajankohdaksi lasketaan se ajankohta, jolloin Risteilykeskus on saanut tiedon peruutuksesta. Voit katsoa tarkemmat tiedot varustamon matkaehdoista.

Kysy meiltä lisää puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä!

Risteilykeskus on Suomen suurin risteilymatkatoimisto, jonka valikoimasta löytyy yli 19 000 risteilyä.

Saat meiltä:

 • Asiantuntevinta palvelua. Olemme apunasi koko varausprosessin ajan. Kaikilla risteilyasiantuntijoillamme on omakohtaista kokemusta Norwegian Cruise Linen risteilyistä.
 • Risteilyn takuuhintaan. Hintatakuumme takaa, että saat risteilyt meiltä Suomen markkinoiden parhaaseen hintaan. Ei toimisto- tai varausmaksuja!
 • Finnair Plus -ohjelman Avioksia. Saat nettivaraamon kautta tehdyistä risteilyvarauksista Finnair Plus -ohjelman Avioksia.