21.10.2022

Risteilyalus koko perheelle – tältä näyttää odotettu Icon of the Seas

Ällistyttävä uutuuslaiva rakennetaan Suomessa

Tiesitkö, että Turussa valmistuu parhaillaan maailman suurin risteilyalus? Royal Caribbeanin uusi Icon of the Seas on jopa varustamon tämän hetken uusinta ja suurinta alusta, Wonder of the Seasia, suurempi. Wonderin kyytiin mahtuu maksimissaan vajaat 7 000 matkustajaa. Iconille pääsee puolestaan lomailemaan kerralla jopa 7 600 matkustajaa.

Värikkääseen laivaan tutustumalla on varsin selvää, että Icon of the Seas on suunnattu erityisesti perheille. Alus on Royal Caribbeanille tuttuun tyyliin pakattu täyteen koko perheen aktiviteetteja. Ja mitä isompi laiva, sen enemmän puuhaa riittää! Tämän massiivisen risteilyaluksen risteilyillä ei siis todellakaan tule olemaan tylsää.

Ensi vuonna valmistuvan laivan risteilyt ovat nyt myynnissä. Pääset tutustumaan risteilyreitteihin ja -hintoihin nettivaraamomme kautta.

Icon of the Seasin kohokohdat

No, miltä tällä uudella aluksella sitten tulee näyttämään? Tämä kysymys on varmasti jokaisen risteilyintoilijan mielessä. Tässä pari jännittävää yksityiskohtaa Icon of the Seasilta.

1. Category 6 -vesipuisto

Icon of the Seasilla on kuusi erilaista vesiliukumäkeä.

Category 6 on suurin ja hauskin vesipuisto merillä! Vesipuistosta löydät jopa kuusi värikästä vesiliukumäkeä jokaiseen makuun. Laske yksin pitkin hurjia Frightening Bolt– ja Pressure Drop -vesiliukumäkiä, kisaile kaverin kanssa Storm Chasers -kaksoisliukumäessä tai nappaa mukaan kumilautalle vaikka koko perhe Hurricane Hunter– ja Storm Surge -mäkiin.

2. Seitsemän eri uima-allasta

Cloud 17 -uima-allasalue on vain aikuisille tarkoitettu rauhoittumispaikka.

Kuuden vesiliukumäen lisäksi Icon of the Seas tuo merille huikeat seitsemän uima-allasta. Ja tottahan toki maailman isoimmalla risteilyaluksella on oltava myös merten suurin uima-allas.

Royal Bay -uima-altaassa riittää tilaa kaikille. Allasalueelta löydät myös poreammeita ja runsaasti aurinkotuoleja. Uuden Surfside-naapuruston puolelta löytyy Water’s Edge -allas koko perheelle. 15 kannen perällä, korkealla Surfside-naapuruston yläpuolella leijuu Hideaway infinity-allas. Tähän altaaseen ei kannata hypätä polskimaan, jos pelkää korkeita paikkoja. Cove Pool taas on oivallinen valinta hieman rauhallisempaa allaspäivää kaipaaville.

Laivalla on myös omat allasalueet aikuisempaan makuun. Swim & Tonic -allasbaarissa nautit päivästä lempicocktailisi kanssa, ja Cloud 17 -allasalueelle on pääsy kielletty kaikilta alle 16-vuotiailta. Wonder of the Seas -alukselta tuttu sviittinaapurusto on saanut myös oman yksityisen uima-allasalueen. The Grove -aurinkokannen rauhasta pääsevät nauttimaan vain sviittiasiakkaat.

3. Uusi Surfside-naapurusto

Surfside-naapurustoon kuuluu myös värikäs vesipuisto.

Surfside-naapurusto on perheiden oma paikka laivalla. Tekemistä riittää niin paljon, että naapurustossa vierähtää helposti vaikka koko päivä. Naapurustosta löydät lasten Splashaway Bay -vesipuiston, viisi ruokapaikkaa, arcade-pelihallin ja rantateemaisen karusellin.

4. AquaDome-teatteri

AquaDome-alue sijaitsee laivan keulassa.

Royal Caribbeanin Oasis-luokan laivoilla risteilleille AquaTheater ja päätähuimaavat vesiakrobatiaesitykset ovat varmasti tuttuja. Icon of the Seasilla AquaTheater on nyt AquaDome! Akrobatiaesitykset kruunaa viiden kerroksen korkuinen vesiputous, joka liikkuu esiintyjien tahdissa. Tämän kuvun alle kätkeytyy teatterin lisäksi uusia ruokailupaikkoja ja tyylikäs lounge-tila.

5. Ultimate Family Townhouse

Tämä hulppea sviitti on joka perheen unelmaloma-asunto aivan Surfside-naapuruston kupeessa! Näitä eksklusiivisia sviittejä on laivalla ainoastaan yksi. Sviitin keskikerroksesta löydät oman pienen elokuvateatterin, tilavan oleskeluhuoneen ja laivan perää kiertävän parvekkeen yksityisine poreammeineen ja ruokapöytineen. Sekä aikuisten että lasten omat makuuhuoneet sijaitsevat sviitin ylimmässä kerroksessa. Ylimmästä kerroksesta pääset myös hyppäämään sviitin liukumäen vietäväksi. Sviitin alimmassa kerroksessa puolestaan pääsee pelaamaan pöytätennistä tai nauttimaan päivästä omalla patiolla. Ja kyllä, luit aivan oikein. Ultimate Family Townhouse sviitissä on kolme kerrosta!

Ihanat perheristeilyt Karibialle

Icon of the Seas aloittaa ensimmäisen risteilykautensa Karibialla tammikuussa 2024. Alus risteilee seitsemän yön pituisia reittejä Miamista niin itäiselle kuin läntisellekin Karibialla. Ja luonnollisesti jokaisen reitin kruunaa vierailu Royal Caribbeanin yksityissaarella CocoCayllä. Löydä alta suosikkireittisi!

Viikon risteily itäisellä Karibialla

Miami – Phillipsburg – Charlotte Amalie – CocoCay – Miami

Viikon risteily läntisellä Karibialla

Miami – Roatan – Honduras – Costa Maya – Cozumel – CocoCay – Miami

Viikon risteily itäisellä Karibialla

Miami – Basseterre – Charlotte Amalie – CocoCay – Miami

Ja hopihopi varaamaan!

Varaa oma risteilysi helposti suoraan nettivaraamostamme. Voit myös tehdä varauksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, puhelimitse tai lähettämällä tarjouspyynnön.

Sähköposti: myynti@risteilykeskus.fi
Puhelin: 020 1441 810

Royal Caribbeanin risteilyjen hintaan sisältyy majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, ruokailut buffet- ja à la carte -ravintolassa, viihdeohjelma (mm. vesiteatteri, musikaalit, luistelunäytökset) sekä suurin osa aktiviteeteista laivalla.

Hintaan sisältyy

 • Majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, valitussa hyttiluokassa. Kaikissa hyteissä on kylpyhuone.
 • Kaikki ruokailut laivan à la carte -pääravintolassa ja buffetravintolassa. Täysihoitoon sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen sekä välipalat.
 • Vesi, kahvi, tee, jäätee ja muut vastaavat alkoholittomat juomat buffetravintolassa.
 • Monipuolinen viihdeohjelma laivalla. Viihdetarjonta vaihtelee laivaluokittain.
 • Adventure Ocean -lastenohjelma, leikkihuoneet ja uima-allasosastot lapsille.
 • Useimmat laivakohtaiset aktiviteetit, kuten FlowRider -surffaussimulaattori, kiipeilyseinä, luistinrata, karuselli, kuntokeskus, uima-altaat ja porealtaat. Tarjonta vaihtelee laivoittain.
 • Satamamaksut, verot ja polttoainelisämaksut.

Hintaan ei sisälly

 • Palvelurahat laivan henkilökunnalle. Palvelurahan määrä on 14,50 USD (17,50 USD sviitissä) per hlö/pv. Palvelurahat laskutetaan risteilyllä automaattisesti matkustajien hyttitililtä. Palvelurahat voi maksaa myös ennakkoon.
 • Kuljetukset lähtösatamaan ja takaisin.
 • Hotellimajoitukset ennen tai jälkeen risteilyn.
 • Ruokailu lisämaksullisissa erikoisravintoloissa, kuten pihviravintolassa.
 • Erikoiskahvit ja teet, alkoholijuomat, pullotetut tai tölkitetyt juomat, merkkilimonadit.
 • Jotkut laivan aktiviteetit, kuten kylpylähoidot ja ryhmäliikuntatunnit.
 • Henkilökohtaiset kulut, kuten ostokset laivan myymälöissä.
 • Retket satamakohteissa.
 • Laivan lääkärin palvelut.
 • Matkavakuutus

Risteilyn varaaminen on helppoa ja joustavaa. Voit tehdä alustavan varauksen nettivaraamomme kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Alustava varaus ei sido sinua vielä mihinkään, sillä varaus vahvistuu vasta sen jälkeen kun risteilyn ennakkomaksu on maksettu.

Maksuaikataulut

Royal Caribbeanin maksuaikataulut ovat joustavat. Risteily vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu, jonka suuruus on 100 €/hlö. Risteilyn loppulasku erääntyy 65 päivää ennen lähtöä.

Risteilyn lähtöpäivää on mahdollista muuttaa varauksen vahvistumisen jälkeen (edullisempaan risteilyyn muuttamisesta peritään pieni muutoskulu). Risteilyn peruutuskulut alkavat juosta lähempänä lähtöä. Risteilyn voi perua pienillä kuluilla (100 €/hlö + 50 €/hytti) vielä 16 päivää ennen matkan alkua. Peruutus tulee tehdä Risteilykeskuksen toimiston aukioloaikana. Peruutusajankohdaksi lasketaan se ajankohta, jolloin Risteilykeskus on saanut tiedon peruutuksesta. Voit katsoa tarkemmat tiedot varustamon matkaehdoista.

Kysy meiltä lisää puhelimitse, sähköpostitse tai chatin välityksellä!

Risteilykeskus on Suomen suurin risteilymatkatoimisto. Risteilykeskus toimii Royal Caribbeanin päämyyntiedustajana Suomen markkinoilla.

Saat meiltä:

 • Asiantuntevinta palvelua. Olemme apunasi koko varausprosessin ajan. Kaikilla risteilyasiantuntijoillamme on omakohtaista kokemusta Royal Caribbeanin risteilyistä.
 • Risteilyn takuuhintaan. Hintatakuumme takaa, että saat risteilyt meiltä Suomen markkinoiden parhaaseen hintaan. Ei toimisto- tai varausmaksuja!
 • Palkintopisteitä risteilyvarauksista. Saat nettivaraamon kautta tehdyistä risteilyvarauksista Finnair Plus -palkintopisteitä.
 • Vinkit kaupan päälle. Olemme laatineet Royal Caribbeanin risteilyille ”Risteilykeskuksen vinkit” -risteilyoppaan. Vinkkien avulla pääset helposti rentoon lomatunnelmaan.

Edellinen artikkeli

17.5.2022

Risteilylomalle suoraan Helsingistä

Kevään jännittävimmät uutiset kuultiin MSC Cruisesilta, kun varustamo ilmoitti, että heidän jättilaivansa, tyylikäs MSC Preziosa, seilaa kesän ajan suoraan Helsingistä Norjan upeisiin rannikkokohteisiin.

Lue lisää : Risteilylomalle suoraan Helsingistä

Seuraava artikkeli

9.11.2022

Mikä ihmeen etupaketti?

Viime vuosina yhä useampi risteilyvarustamo on tuonut myyntiin lisämaksullisia etupaketteja risteilyilleen. Näiden pakettien ydinidea on se, että voit lisätä risteilyllesi lisäpalveluja edullisempaan hintaan kuin jos ostaisit kaikki pakettiin sisältyvät palvelut erikseen.

Lue lisää : Mikä ihmeen etupaketti?