Varaa risteily  

Tarjoukset, kampanjat ja erikoisedut

Tutustu eri risteilyvarustamoiden parhaisiin risteilytarjouksiin ja valitse itsellesi parhaiten sopiva vaihtoehto. Risteilytarjoussivultamme löydät aina kaikkien varustamoiden ajankohtaiset risteilytarjoukset. Voit kysyä lisätietoja myyntipalvelustamme.Tuplapisteet Norwegian Cruise Line -varustamon risteilyistä!

Kampanja-aika: 31.5.2019 asti

Hyödynnä toukokuun etu, ja ota talteen tuplamäärä Finnair Plus -palkintopisteitä! Saat kaikista Norwegian Cruise Line -varustamon risteilyistä pisteitä kaksinkertaisen määrän (4 pistettä euroa kohden), kun varaat risteilyn 31.5.2019 mennessä.

 

Voit käyttää palkintopisteitä Finnairin lentoihin, lisäpalveluihin sekä Finnair Shopin tuotteisiin, kuten Risteilykeskuksen lahjakortteihin. Pisteet kertyvät kaikille matkustajille, joiden Finnair Plus -kortin numero on risteilyn varausvaiheessa ilmoitettu Risteilykeskukselle. Pisteet kertyvät matkustajan Finnair Plus -pistetilille risteilyn alkupäivää seuraavan kalenterikuukauden aikana. Lue lisää!


Säännöt

Tarjous koskee vain 31.5.2019 mennessä tehtyjä uusia varauksia. Finnair Plus -kortin numero on ilmoitettava varausvaiheessa Risteilykeskukselle. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Free at Sea: kaksi etua kaupan päälle!

Kampanja-aika: 16.5.-31.5.2019

Kun teet varauksen toukokuun loppuun mennessä, saa varaukselle valita kaksi Free at Sea -etua veloituksetta (normaalisti lisämaksusta), mikäli risteilysi on enintään 9 yön pituinen. Jos risteilysi pituus on 10 yötä tai enemmän, saat kahdesta Free at Sea -edusta alennusta 99 €. Tarjous koskee risteilyjä, joiden lähtöpäivä on vuonna 2019.


 

Varatessasi studio-, sisä-, ulko-, tai parvekehytin, tai minisviitin, voit lisämaksusta* valita viidestä Free at Sea -edusta kaksi. Concierge- ja Haven-luokan hyteissä sekä sviiteissä risteilyn hintaan sisältyy neljä tai jopa kaikki viisi etua. Etua numero viisi lukuun ottamatta, edut koskevat vain hytin ensimmäistä ja toista matkustajaa. Free at Sea -edut ovat lisättävissä asiakaspalvelun kautta.

 

Valittavana ovat seuraavat edut:

 

1) Premium-juomapaketti

Juomapaketti sisältää laajan valikoiman alkoholillisia ja alkoholittomia juomia. Lue lisää juomapaketeista »

 

2) Internetpaketti

 • 3-6 yön risteilyillä 100 minuuttia/hytti
 • vähintään 7 yön risteilyillä 250 minuuttia/hytti

 

3) Erikoisravintolapaketti

Risteilyn pituudesta riippuen saat 1-5 kattausmaksutonta illallista valitsemissasi erikoisravintoloissa (Cagney’s Steakhouse, Teppanyaki, Le Bistro, La Cucina, Margaritaville, Moderno Churrascaria, Los Lobos ja Q). Risteilyn pituus vaikuttaa illallisten määrään seuraavasti:

 • 3-4 yön risteilyt: yksi illallinen 
 • 5-6 yön risteilyt: kaksi illallista
 • 7-8 yön risteilyt: kolme illallista
 • 9-10 yön risteilyt: neljä illallista
 • Vähintään 11 yön risteilyt: viisi illallista

 

4) Retkipaketti

50 USD/hytti käyttörahaa retkien ostamiseen jokaista risteilyn vierailusatamaa kohden.

 

5) Kolmas ja neljäs matkustaja risteilevät lähes ilmaiseksi

Hytin kolmas ja neljäs matkustaja maksavat risteilystä vain verot, satamamaksut ja palvelurahat laivan henkilökunnalle. Huom! Etu saatavilla vain valikoiduille risteilyille.

 

*Lisämaksu vaihtelee risteilyn pituuden mukaan seuraavasti:

 • 1-6 yötä: 49 €/hlö
 • 7-9 yötä: 99 €/hlö
 • 10-13 yötä: 149 €/hlö
 • 14-17 yötä: 199 €/hlö
 • Vähintään 18 yötä: 249 €/hlö

Säännöt

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Euroopan risteilyille lennot kaupan päälle!

Kampanja-aika: 31.5.2019 asti

Kun varaat jonkin valikoiduista Azamara Journeyn tai Azamara Pursuitin risteilyistä Euroopassa, saat kaupan päälle lennot Helsingistä. Lisäksi muille valikoiduille risteilyille Euroopan ulkopuolella saat lennot seuraavin tarjoushinnoin:

 

Yhdysvallat: 175 €/hlö

Aasia: 175 €/hlö

Australia/Tyynimeri: 625 €/hlö

Dubai: 175 €/hlö

Kapkaupunki: 175 €/hlö

Etelä-Amerikka: 625 €/hlö

 

Tutustu tarjouslähtöihin liitteessä.


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia. Lennot kaupan päälle tai alennettuun hintaan vain hytin 1. ja 2. matkustajalle. Tarjous sisältää economy-luokan lennot ja yhden ruumaan kirjattavan matkalaukun per matkustaja. Lentokenttäkuljetukset, istumapaikkavaraukset tai ylimääräiset ruumalaukut eivät sisälly tarjoukseen. Paikkoja saatavilla rajoitetusti. Tarjous on yhdistettävissä Share & Save -kampanjaan, mutta ei muihin kampanjoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Share & Save: toinen matkustaja puoleen hintaan ja WiFi kaupan päälle

Kampanja-aika: 31.5.2019 asti

Useilla Azamara Club Cruisesin Välimeren ja Alaskan risteilyillä hytin toinen matkustaja risteilee puoleen hintaan! Lisäksi WiFi kaupan päälle ulkohytissä ja sitä korkeammissa hyttiluokissa. Tutustu kampanjalähtöihin täällä!


Säännöt

Kampanja koskee uusia varauksia. WiFi vain yhteen laitteeseen per hytti. Tarjous ei koske hytin 3. ja 4. matkustajaa. 50 % alennus risteilyn cruise fare -osuudesta. Alennus ei koske veroja ja satamamaksuja. Hyttejä saatavilla rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Lapset risteilevät lähes ilmaiseksi

Kampanja-aika: 31.5.2019 asti

Lisävuoteessa majoittuvat alle 12-vuotiaat lapset (hytin 3. ja 4. matkustaja) risteilevät huippuhintaan; lapset maksavat risteilystään vain verot, satamamaksut ja palvelurahat.

 

Kampanja koskee valikoituja vähintään neljän yön risteilyjä Alaskassa, Bahamalla, Bermudalla, Kanadassa, Karibialla, Pohjois-Amerikan rannikolla, Kuubassa, Havaijilla ja Euroopassa. Risteilyn ajankohdan tulee olla välillä 1.5.2019–15.5.2020

 

Tarjous ei koske risteilyjä seuraavilla aikaväleillä: 15.5.–31.8.2019, 23.–30.11.2019, 15.12.2019–3.1.2020, 14.–17.2.2020, 14.–23.3.2020, 3.–17.4.2020. 

 

Alennettu hinta näkyy automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa.

Säännöt

Kampanja koskee vain uusia varauksia. Tarjous koskee lisävuoteessa majoittuvaa 3. ja 4. alle 12-vuotiasta lasta. Tarjoukset ovat yhdistettävissä perhetarjoukseen (1000 € alennus) ja kanta-asiakasalennuksiin (parvekehytit ja sviitit). Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Hyttejä on tarjolla saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Harmony of the Seas aluksen risteilyistä alennusta 100 euroa

Kampanja-aika: 23.–29.5.2019

Harmony of the Seas aluksen risteilyistä Karibialla saa alennusta 100 €/hytti. Risteilyn ajankohdan tulee olla välillä 1.7.–31.12.2019. Alennettu hinta näkyy automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa. 


Säännöt

Tarjous koskee uusia varauksia, ja on yhdistettävissä 30% alennukseen. Tarjous ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Dubain risteilyt -35%

Kampanja-aika: 31.5.2019 asti

Kun varaat Jewel of the Seas aluksen Dubain risteilyn, jonka lähtöpäivä on 1.10.2019–31.3.2020, saat risteilystä alennusta -35%. Alennettu hinta näkyy automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa.


Säännöt

Tarjous koskee uusia varauksia. Alennus on yhdistettävissä viikonloppukampanjoihin ja kanta-asiakasalennukseen (parvekehytit ja sviitit), mutta ei muihin kampanjoihin. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Deluxe-juomapaketti alennettuun hintaan

Kampanja-aika: 30.6.2019 asti

Royal Caribbeanin risteilyille on mahdollisuus lisätä asiakaspalvelun kautta Deluxe-juomapaketti alennettuun hintaan (45 €/päivä/hlö). Alennuksen suuruus on n. 20 % laivalla myytäviin hintoihin verrattuna. Hinnoissa on mukana 18 % palvelumaksu. Tarjous koskee kaikkia ennen 30.4.2020 lähteviä risteilyjä. 

 

Refreshment-paketti maksaa 15 €/hlö/päivä ja Soda-paketti 9 €/hlö/päivä.

 

Varaukset vain asiakaspalvelun kautta. Klikkaa ja tutustu Deluxe-juomapakettiin!


Säännöt

Deluxe-juomapaketti on varattava kaikille aikuisille hytissä. Samassa hytissä matkustaville lapsille tulee varata Refreshment-paketti tai Soda-paketti. Varattavissa vain asiakaspalvelun kautta. Ei koske ryhmämatkoja. Juomapaketit on lisättävä vähintään 12 päivää ennen matkaa kampanjan voimassaoloaikana. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

30 % alennusta Royal Caribbeanin risteilyistä

Kampanja-aika: 31.5.2019 asti

Saat 30 % alennusta kaikista* Royal Caribbeanin risteilyistä, joiden lähtöpäivä on 1.4.-31.12.2019. Lisäksi alennus koskee Dubain risteilyjä 1.1.-31.3.2020. Varaus tulee tehdä 31.5.2019 mennessä.


Alennettu hinta näkyy automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa.

 

*Pois lukien risteilyt Kiinaan/Kiinasta.


Säännöt

Kampanja koskee uusia varauksia. Kampanja ei koske risteilyjä Kiinaan/Kiinasta. Tarjouksen voi yhdistää mahdollisiin viikonloppukampanjoihin ja kanta-asiakasalennukseen (parvekehytit ja sviitit). Tarjousta ei voi yhdistää muihin kampanjoihin. Alennettu hinta näkyy automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hytin kolmas ja neljäs matkustaja risteilevät Dubaissa lähes ilmaiseksi

Kampanja-aika: 31.5.2019 asti

Jewel of the Seas aluksen Dubain risteilyillä talvikaudella 2019/2020 lisävuoteessa majoittuvat kolmas ja neljäs matkustaja maksavat ainoastaan verot, satamamaksut ja palvelurahat. Kampanja koskee sisä-, ulko- ja parvekehyttejä sekä minisviittejä.

 

Huom! Kampanja ei koske joulun risteilyjä (lähdöt 23.12. ja 30.12.).

 

Alennetut hinnat näkyvät automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa.


Säännöt

Kampanja koskee vain uusia varauksia. Tarjous koskee lisävuoteessa majoittuvaa 3. ja 4. matkustajaa. Tarjous on yhdistettävissä 35% alennukseen, perhealennukseen (-1000€) ja kanta-asiakasalennukseen (parvekehytit ja sviitit). Hyttejä on tarjolla saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ystävien ja perheen kanssa 1000 € alennus Euroopan ja Karibian risteilyistä

Kampanja-aika: 31.5.2019 asti

10 hengen perheet tai ystäväporukat saavat Euroopan ja Karibian risteilyistä 1000 euron alennuksen. Alennus koskee kaikkia vuonna 2019–2020 lähteviä, vähintään 7 yön risteilyjä Euroopassa ja Karibialla. 

 

Varaukset asiakaspalvelun kautta.


Säännöt

Perheen/ryhmän tulee olla vähintään 10 henkilöä ja varausnumerojen tulee olla linkitettyjä. Varaukset tulee olla vahvistettu kahden viikon sisällä. Alennus 1000 € on per perhe/ryhmä. Kampanjan voi yhdistää muihin voimassaoleviin kampanjoihin. Rajoitettu määrä paikkoja. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Perheille alennusta Välimerellä

Kampanja-aika: 31.5.2019 asti

Varaa Royal Caribbeanin risteilylle hytti 3–5 henkilölle, niin saat alennusta risteilyn hinnasta!

 

Kampanja on voimassa kaikilla vähintään 7 yön Välimeren risteilyillä, joiden lähtöpäivä on vuonna 2019. Alennusta saa 100 €/henkilö eli jopa 500 €/hytti. 

 

Alennus EI näy automaattisesti online-varaamossa, vaan lisätään varauksille jälkikäteen.


Säännöt

Tarjous on voimassa saatavuuden mukaan ja se koskee vain uusia varauksia. Tarjous ei koske risteilyjä Southamptonista tai Southamptoniin. Alennuksen saa, jos hytti varataan 3–5 henkilölle. Tarjouksen voi yhdistää muihin kampanja-alennuksiin (paitsi perhetarjouksiin tai lapsialennuksiin). Pidätämme oikeuden muutoksiin. 


Lennot nyt kaupan päälle

Kampanja-aika: toistaiseksi

Matka maailman ympäri on helpointa toteuttaa risteillen. Nyt kannattaakin tarttua huipputarjoukseemme!

 

Saat maailmanympäriristeilyihin (min. 80 yötä) kaupan päälle meno-paluulennot, kun varaat risteilyn, jonka lähtö- ja paluusatama on Euroopassa. Jos risteilyn lähtö- tai paluusatama on Euroopan ulkopuolella, hyvitämme lentojen hinnasta 500 €/hlö. 


Varaukset asiakaspalvelun kautta.


Säännöt

Tarjous on voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Jopa 30% alennusta Norjan rannikkoristeilyistä

Kampanja-aika: 1.7.2019 asti

Hurtigrutenin vuoden 2019 Norjan rannikoristeilyt ovat nyt alennuksessa. Hintoja on alennettu seuraavasti:

 

Kesä-heinäkuun lähdöt: -30%

Elo-syyskuun lähdöt: -25%

Loka-joulukuun lähdöt: -20%

 

Kampanja koskee reittejä Bergen–Kirkkoniemi–Bergen (12 päivää), Bergen–Kirkkoniemi (7 päivää), Kirkkoniemi–Bergen (6 päivää). Risteilyn lähtöpäivän tulee olla välillä 1.6.–31.12.2019. Tutustu Hurtigrutenin rannikkoristeilyihin täällä, ja pyydä tarjous asiakaspalvelustamme!


Säännöt

Tarjous koskee uusia varauksia. Alennus on yhdistettävissä kanta-asiakasalennukseen, mutta ei muihin tarjouksiin. Kampanja ei koske erikoisristeilyjä, kuten teemaristeilyt. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Kolmas ja neljäs matkustaja alennettuun hintaan!

Kampanja-aika: toistaiseksi

Useilla Princess Cruisesin kesän 2019 Euroopan risteilyillä kolmas ja neljäs matkustaja risteilevät alennettuun hintaan. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!


Säännöt

Tarjous koskee uusia varauksia. Hinnat ja alennus vaihtelevat lähdöittäin ja hyttiluokittain. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 


Maailman ympäri 111 päivässä

Kampanja-aika: saatavuuden mukaan

Island Princess aluksen vuoden 2021 maailmanympäriristeily vierailee 32 eri maassa niin Afrikassa, Aasia, Australiassa, Euroopassa kuin Etelä- ja Pohjois-Amerikassakin. Risteily on Princess Cruises varustamon suosituin maailmanympäriristeily tähän mennessä. Mikäli haluat mukaan tälle uskomattomalle matkalle, kannattaa toimia nopeasti!

 

Lähtösatamat: Fort Lauderdale & Los Angeles

Matkustuspäivät: 3.1.–3.5.2021

Alus: Island Princess

Hinta: alk. 19 019 €/hlö

 

Kohteet: Fort Lauderdale, Florida, Yhdysvallat – Cartagena, Kolumbia – Panaman kanava – Puntarenas, Costa Rica – San Juan del Sur, Nicaragua – Huatulco, Meksiko – Puerto Vallarta, Meksiko – Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat – Honolulu, Havaiji, Yhdysvallat – Kona, Havaiji, Yhdysvallat – Tahiti (Papeete), Ranskan Polynesia – Bora Bora, Ranskan Polynesia – Pago Pago, Amerikan Samoa – Suva, Fidzisaaret – Bay of Islands, Uusi-Seelanti – Auckland, Uusi-Seelanti – Tauranga, Uusi-Seelanti – Picton, Uusi-Seelanti – Wellington, Uusi-Seelanti – New Plymouth, Uusi-Seelanti – Sydney, Australia – Brisbane, Australia – Airlie Beach, Australia – Yorkeys Knob (Cairns), Australia – Darwin, Australia – Bali (Benoa), Indonesia – Singapore – Langkawi, Malesia – Phuket, Thaimaa – Colombo, Sri Lanka – Dubai, Arabiemiraatit – Masqat (Mina Qaboos), Oman – Aqaba (Petra), Jordania – Suezin kanava, Egypti – Jerusalem/Bethlehem (Ashdod), Israel – Kusadasi, Turkki – Gythion, Kreikka – Venetsia, Italia – Ljubljana (Koper), Slovenia – Split, Kroatia – Kotor, Montenegro – Valletta, Malta – Sisilia (Catania), Italia – Sorrento, Italia – Rooma (Civitavecchia), Italia – Monte Carlo, Monaco – Barcelona, Espanja – Malaga, Espanja – Casablanca, Marokko – Lanzarote (Arrecife), Kanariansaaret, Espanja – La Palma, Kanariansaaret, Espanja – Fort Lauderdale, Florida, Yhdysvallat

 

Varaukset ja kyselyt asiakaspalvelun kautta.


Säännöt

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Toinen matkustaja puoleen hintaan

Kampanja-aika: 31.5.2019 asti

Toinen matkustaja risteilee valikoiduilla MSC Cruisesin risteilyillä puoleen hintaan. Tarjous koskee talven 2019/2020 risteilyjä seuraavilla aluksilla mainituista lähtösatamista:

 

Välimeri (Barcelona, Genova ja Civitavecchia):

MSC Grandiosa (lähdöt 23.11.2019–21.3.2020)

 

Karibia (Miami, Havanna, Fort-de-France, New York*):

MSC Armonia (4.11.2019–30.3.2020)

MSC Divina (25.11.2019–13.3.2020)

MSC Meraviglia (8.10.2019–5.4.2020)

MSC Opera (3.12.2019–10.3.2020)

MSC Preziosa (7.12.2019–21.3.2020)

MSC Seaside (9.11.2019–28.3.2020)

 

*Ei koske Fly & Cruise -paketteja.

 

Dubai

MSC Bellissima (30.11.2019–14.3.2020)

MSC Lirica (11.12.2019–11.4.2020)

 

 

Huom! Alennettu hinta näkyy automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa.

 


Säännöt

Tarjous koskee uusia varauksia. Alennus koskee vain risteilyjä, jotka alkavat ja päättyvät samaan satamaan. Tarjous on yhdistettävissä kanta-asiakasalennukseen, muttei muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Maailman ympäri 119 päivässä

Kampanja-aika: toistaiseksi

Lähde "kerran elämässä" -risteilylle maailman ympäri! MSC Cruises -varustamon maailmanympäriristeilyllä nähdään 5 maanosaa, 33 maata ja 53 satamaa. 

 

Lähtösatamat: Civitavecchia (Rooma), Genova, Marseille, Barcelona 

Matkustuspäivät: 5.1.–3.5.2021

Alus: MSC Poesia

Hinta: alk. 12 999 €/hlö 

 

All Inclusive -risteilyn hintaan sisältyy mm. majoitus hotellihuonemaisessa hytissä, kaikki ruokailut, viihdeohjelma ja palvelut laivalla, 15 retkeä sekä kattava juomapaketti.

 

Kohteet: Civitavecchia (Rooma), Italia – Genova, Italia – Marseille, Ranska – Barcelona, Espanja – Funchal, Madeira – Bridgetown, Barbados – St. George, Grenada – Willelmstad, Curacao –Oranjestad, Aruba – Cartagena, Kolumbia – Puerto Limon, Costa Rica – Panaman kanava – Puntarenas, Costa Rica – Corinto, Nicaragua – Puerto Quetzal, Guatemala – Puerto Vallarta, Meksiko – Cabo San Lucas, Meksiko – San Diego, USA – San Francisco, USA – Kahului, Havaiji – Honolulu, Havaiji – Apia, Samoa – Suva, Fidji – Auckland, Uusi-Seelanti – Sydney, Australia – Brisbane, Australia – Cairns, Australia – Alotau, Papua-Uusi-Guinea – Kiriwina, Papua-Uusi-Guinea – Rabaul, Papua-Uusi-Guinea – Boracay, Filippiinit – Manila, Filippiinit – Keelung, Taiwan – Ishigaki, Japani – Naha, Japani – Osaka, Japani – Shimizu, Japani – Tokio, Japani – Nagasaki, Japani – Busan, Etelä-Korea – Shanghai, Kiina – Hong Kong, Kiina – Shekou, Kiina – Da Nang, Vietnam – Nha Trang, Vietnam – Singapore, Singapore – Port Klang, Malesia – Penang, Malesia – Colombo, Sri Lanka – Dubai, Arabiemiraatit – Khasab, Oman – Masqat, Oman – Aqaba, Jordania – Suezin kanava – Heraklion, Kreikka – Civitavecchia (Rooma), Italia – Genova, Italia – Marseille, Ranska – Barcelona, Espanja 

 

Varaukset ja kyselyt asiakaspalvelun kautta.


Säännöt

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Huippuetuja Silversean Karibian risteilyille!

Kampanja-aika: 31.7.2019 asti

Silversean Silver Whisper, Silver Wind ja Silver Shadow alusten valikoiduille Karibian risteilyille saa kaupan päälle seuraavat edut:

 

 • Economy-luokan lennot Helsingistä
 • Hotelliyö ennen risteilyn alkua
 • Kuljetukset lentokentältä hotellille, hotellilta satamaan ja satamasta lentokentälle
 • Yksi retki per matkustaja jokaisessa risteilyn satamakohteessa

Tutustu tarjouslähtöihin liitteessä.


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia. Kampanjaan sisältyvät retket ovat kussakin satamassa ennalta valikoituja. Paikkoja retkille on rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Lennot Helsingistä kaupan päälle

Kampanja-aika: 31.5.2019 asti

Suureen osaan Silversea-varustamon risteilyistä saa nyt kaupan päälle economy-luokan lennot Helsingistä sekä lentokenttäkuljetukset kohdemaassa. Kysy lisää asiakaspalvelusta!


Säännöt

Kampanja koskee vain uusia varauksia ja vain hytin 1. sekä 2. matkustajaa. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Hyttiluokan korotus ja 1 000 USD käyttörahaa kaupan päälle

Kampanja-aika: 30.6.2019 asti

Vielä ehdit varata kesälomaristeilyn Silversealla! Kun varaat jonkin valikoiduista varustamon risteilyistä, saat maksuttoman hyttiluokan korotuksen sekä 1 000 USD/hytti käyttörahaa. Tutustu kampanjalähtöihin liitteessä.


Säännöt

Kampanja koskee vain uusia varauksia. Hyttiluokkaa voi korottaa ainoastaan yhden kategorian seuraaviin hyttiluokkiin saakka: Deluxe Veranda -sviitti (Silver Cloud Expedition, Silver Spirit ja Silver Muse), Terrace-sviitti (Silver Galapagos), B4 Veranda-sviitti (Silver Shadow ja Silver Whisper), Midship Veranda -sviitti (Silver Wind), Vista-sviitti (Silver Explorer ja Silver Discoverer). Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Celebrity Edgen risteilyt nyt alennettuun hintaan

Kampanja-aika: saatavuuden mukaan

Valikoiduilla Celebrity Edgen Välimeren risteilyillä määrittelemättömät hyttiluokat (Z, Y, X, XC, XA ja W) ovat nyt alennuksessa! Saat myös kaupan päälle juomapaketin hytin kahdelle ensimmäiselle matkustajalle. 

 

Tarjous koskee seuraavia lähtöjä:

 

15.6. Läntinen Välimeri, Civitavecchia/Barcelona

22.6. Läntinen Välimeri, Barcelona/Civitavecchia

29.6. Läntinen Välimeri, Civitavecchia/Barcelona

6.7. Läntinen Välimeri, Barcelona/Civitavecchia

13.7. Läntinen Välimeri, Civitavecchia/Barcelona

20.7. Läntinen Välimeri, Barcelona/Civitavecchia

27.7. Läntinen Välimeri, Civitavecchia/Barcelona

3.8. Läntinen Välimeri, Barcelona/Civitavecchia

 

Alennettu hinta näkyy automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa.


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia ja hytin 1. ja 2. matkustajaa. Tarjouksen ei ole yhdistettävissä muihin kampanjoihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Juomapaketti kaupan päälle

Kampanja-aika: toistaiseksi

Kun varaat vähintään 4 yön pituisen Celebrity Cruisesin risteilyn missä tahansa hyttikategoriassa, saat kaupan päälle Classic-juomapaketin.

 

Sviittiasiakkaat saavat Premium-juomapaketin, rajattoman nettipaketin sekä 150 USD/hlö käyttörahaa.

 

Tarjous koskee risteilyjä ajalla 2.6.2019-3.5.2021. Tarjous ei koske Galapagossaarten risteilyjä tai siirtoristeilyjä. 


Säännöt

Tarjous koskee useita vähintään 4 yön pituisia Celebrity Cruisesin risteilyjä. Matkustusaika: 4.5.2019-30.4.2021. Juomapaketin saa ainoastaan kaksi henkeä hytissä. Kampanja ei koske Galapagossaarten risteilyjä tai siirtoristeilyjä ja joitain erikoishintaisia hyttiluokkia (kampanja ISO). Tarjous koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Alennusta jopa 400 €/hytti!

Kampanja-aika: 29.5.2019 asti

Useita Celebrity Cruisesin vähintään 4 yön risteilyjä alennettuun hintaan välillä 30.6.–31.12.2019. Hytin ensimmäinen ja toinen matkustaja saavat sisähyteistä alennusta 50 €/hlö ja muista hyttiluokista 100 €/hlö. 

 

Celebrity Equinoxin risteilyistä alennuksen saa tuplana! Ensimmäinen ja toinen matkustaja saavat sisähyteistä alennusta 100 €/hlö ja muista hyttiluokista 200 €/hlö.

 

Alennetut hinnat näkyvät automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa.


Säännöt

Kampanja koskee vain uusia varauksia. Kampanja ei koske Galapagossaarten risteilyjä ja osaa muista reiteistä. Kampanja koskee vain risteilyjä välillä 30.6.–31.12.2019. Kampanja koskee 1. ja 2. matkustajaa hytissä. Kampanja on yhdistettävissä juomapakettikampanjaan sekä Sail Beyond -kampanjaan, muttei muihin tarjouksiin. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Toinen matkustaja puoleen hintaan Galapagossaarille

Kampanja-aika: 5.6.2019 asti

Kun varaat upouuden Celebrity Flora -aluksen 7 yön risteilyn Galapagossaarille, hytin toinen matkustaja risteilee puoleen hintaan. Risteilyn lähtöpäivän tulee olla välillä 26.5.–31.12.2019. Alennettu hinta näkyy automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa. 

 

Lisäksi Celebrity Floran Galapagossaarten 10-11 yön Cruise Tour -paketit ovat nyt saatavilla alennettuun hintaan (-883 €/hlö), kun varaus tehdään asiakaspalvelun kautta. Alennus on yhdistettävissä 2. matkustajan -50 % alennukseen. Cruise Tour -paketin ajankohdan tulee olla välillä 26.5.–31.12.2019.


Säännöt

Tarjous koskee uusia varauksia. -50 % alennus koskee ainoastaan toisen matkustajan risteilyn cruise fare -osuutta. Tarjous ei välttämättä ole saatavilla kaikissa hyttikategorioissa joillakin lähdöillä. Paikkoja rajoitetusti. Kampanja ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 


Sail Beyond: alennusta jopa 600 €/hytti

Kampanja-aika: 5.6.2019 asti

Useita Celebrity Cruisesin vähintään 4 yön risteilyjä alennettuun hintaan välillä 2.6.2019-3.5.2021. Hytin ensimmäinen ja toinen matkustaja saavat alennusta hyttiluokista seuraavasti:

 

Sisähytit: 50 €/hlö

Ulko- ja parvekehytit: 200 €/hlö

Concierge- ja Aqua Class -luokan hytit: 250 €/hlö

 

Alennetut hinnat näkyvät automaattisesti Risteilykeskuksen online-varaamossa.


Säännöt

Kampanja koskee vain uusia varauksia. Kampanja ei koske Galapagossaarten risteilyjä. Kampanja koskee risteilyjä välillä 1.2.2019-30.4.2021. Kampanja koskee vain 1. ja 2. matkustajaa hytissä. Hytin 3. ja 4. matkustaja saavat 50 % alennuksen. Kampanja on yhdistettävissä juomapakettikampanjaan, muttei muihin tarjouksiin. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Ystävien ja perheen kanssa 1000 € alennusta risteilyistä

Kampanja-aika: 31.5.2019 asti

10 hengen perheet tai ystäväporukat saavat Euroopan ja Karibian risteilyistä 1000 euron alennuksen. Alennus koskee kaikkia vuonna 2019–2020 lähteviä, vähintään 7 yön risteilyjä Euroopassa ja Karibialla. 

 

Varaukset asiakaspalvelun kautta.


Säännöt

Perheen/ryhmän tulee olla vähintään 10 henkilöä ja varausnumerojen tulee olla linkitettyjä. Varaukset tulee olla vahvistettu kahden viikon sisällä. Alennus 1000 € on per perhe/ryhmä. Kampanjan voi yhdistää muihin voimassaoleviin kampanjoihin. Rajoitettu määrä paikkoja. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

OLife-etuja luksusristeilyille

Kampanja-aika: toistaiseksi

Kun varaat jonkin Oceania Cruisesin valikoiduista luksusristeilyistä, saat kaupan päälle OLife-etuja. Tarkasta liitteestä kampanjalähdöt ja mitkä edut niitä koskevat.

 

OLife Choice Plus -edut:

 • Valitse yksi neljästä OLife-edusta:
 1. Internetpaketti yhdelle laitteelle (Owner’s, Vista ja Oceania sviiteissä kahdelle laitteelle)
 2. House Beverage Package -juomapaketti 
 3. 4-8 varustamon retkeä (retkien määrä riippuu risteilyn pituudesta*)
 4. Käyttörahaa 400-800 USD/hytti (käyttörahan määrä riippuu risteilyn pituudesta**)
 • 25 % alennusta risteilyn hinnasta
 • Palvelurahat maksettu puolestasi

 

Double Amenities -edut:

 • House Beverage Package -juomapaketti
 • 400-800 USD/hytti käyttörahaa (käyttörahan määrä riippuu risteilyn pituudesta**)
 • Palvelurahat maksettu puolestasi

 

OLife Ultimate -edut:

 • House Beverage Package -juomapaketti 
 • 4-8 varustamon retkeä (retkien määrä riippuu risteilyn pituudesta*)
 • 400-800 USD/hytti käyttörahaa (käyttörahan määrä riippuu risteilyn pituudesta**)
 • Palvelurahat maksettu puolestasi

+ Osalla lähdöistä 5-15 % alennusta

 

 

*Retkien määrä riippuu risteilyn pituudesta seuraavasti:

Enintään 9 yötä: 4 retkeä

10-13 yötä: 6 retkeä

Vähintään 14 yötä: 8 retkeä


**Käyttörahan määrä riippuu risteilyn pituudesta seuraavasti:

Enintään 9 yötä: 400 USD/hytti

10-13 yötä: 600 USD/hytti

Vähintään 14 yötä: 800 USD/hyttiSäännöt

Tarjous koskee uusia varauksia. Voimassa saatavuuden mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 


Lapset risteilevät ilmaiseksi!

Kampanja-aika: saatavuuden mukaan

Hytin kolmantena ja neljäntenä matkustajana majoittuvat lapset risteilevät valikoiduilla MS Regatta aluksen risteilyillä ilmaiseksi. Tarjous koskee seuraavia lähtöjä:

 

29.6.2019 / Alaska, 10 yötä, Vancouver/Vancouver

26.7.2019 / Alaska, 11 yötä, Seattle/Vancouver

6.8.2019 / Alaska, 14 yötä, Vancouver/Seattle

 

Tarjous koskee parvekehyttejä ja sitä korkeampia hyttiluokkia.


Säännöt

Tarjous koskee uusia varauksia. Kolmas ja neljäs matkustaja voivat olla enintään 17-vuotiaita. Tarjous koskee vain hyttiluokkia OS-B2. Alennus ei ole yhdistettävissä OLife-etuihin. Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 


Maailman ympäri 180 päivässä + OLife-etu kaupan päälle

Kampanja-aika: saatavuuden mukaan

Lähtösatama: Miami

Matkustuspäivät: 9.1.–9.7.2021

Alus: MS Insignia 

Hinta: alk. 36 139 €/hlö

 

Ylellisen risteilyn hintaan sisältyy muun muassa majoitus hotellihuonemaisessa hytissä tai sviitissä, herkullinen ruoka (aamiainen, lounas, välipalat ja illallinen) sekä monipuolinen viihdeohjelma ja aktiviteetit aluksella. Lisäksi saat valita yhden seuraavista OLife-eduista: 

 • 70 varustamon retkeä
 • Juomapaketti
 • Käyttörahaa 7 000 USD/hytti
Kohteet: Miami, Florida, Yhdysvallat – Havanna, Kuuba – Cartagena, Kolumbia – Panaman kanava – Puntarenas, Costa Rica – Corinto, Nicaragua – Puerto Quetzal, Guatemala – Acapulco, Meksiko – Cabo San Lucas, Meksiko – Ensenada, Meksiko – Los Angeles, Kalifornia, Yhdysvallat – Nawiliwili, Havaiji, Yhdysvallat – Honolulu, Havaiji, Yhdysvallat –Hilo, Havaiji, Yhdysvallat – Nuku Hiva, Ranskan Polynesia – Papeete (Tahiti), Ranskan Polynesia – Bora Bora, Ranskan Polynesia – Pago Pago, Amerikan Samoa – Suva, Fidzisaaret – Bay of Islands, Uusi-Seelanti – Auckland, Uusi-Seelanti – Sydney, Australia – Brisbane, Australia – Whitsunday Island (Airlie Beach), Australia – Cairns, Australia – Torstaisaari, Australia – Darwin, Australia – Komodo, Indonesia – Bali (Benoa), Indonesia – Bali (Celukan Bawang), Indonesia – Kota Kinabalu (Borneo), Malesia – Manila, Filippiinit – Kaohsiung, Taiwan – Taipei (Keelung), Taiwan – Ishigaki, Japani – Hongkong, Kiina – Hue (Chan May), Vietnam – Ho Chi Minh City, Vietnam – Sihanoukville, Kambodža – Bangkok, Thaimaa – Koh Samui, Thaimaa – Singapore – Kuala Lumpur (Port Klang), Malesia – Penang, Malesia – Phuket, Thaimaa – Yangon, Myanmar – Kochi, Intia – Mangalore, Intia – Goa (Mormugao), Intia – Mumbai, Intia – Dubai, Arabiemiraatit – Fujairah, Arabiemiraatit – Masqat, Oman – Salala, Oman – Akaba, Jordania – Luxor (Safaga), Egypti – Suezin kanava – Jerusalem (Haifa), Israel – Alanya, Turkki – Ródos, Kreikka – Santorini, Kreikka – Efesos (Kusadasi), Turkki – Mytilíni (Lesbos), Kreikka – Istanbul, Turkki – Kavála/Filippoi, Kreikka – Mýkonos, Kreikka – Ateena (Pireus), Kreikka – Dubrovnik, Kroatia – Venetsia, Italia – Taormina (Sisilia), Italia – Sorrento/Capri, Italia – Rooma (Civitavecchia), Italia – Firenze/Pisa/Toscana (Livorno), Italia – Saint-Tropez, Ranska – Alicante, Espanja – Almeria, Espanja – Gibraltar, Iso-Britannia – Sevilla, Espanja – Lissabon, Portugali – Porto, Portugali – A Coruña, Espanja – Bilbao, Espanja – Bordeaux, Ranska – Saint-Malo, Ranska – Lontoo (Southampton), Iso-Britannia – Dublin, Irlanti – Belfast, Irlanti – Lerwick (Shetlandinsaaret), Iso-Britannia – Tórshavn (Färsaaret), Tanska – Akureyri, Islanti – Ísafjörður, Islanti – Reykjavík, Islanti – Nuuk, Grönlanti – Paamiut, Grönlanti – Qaqortoq, Grönlanti – Sydney, Kanada – Halifax, Kanada – Bar Harbor, Maine, Yhdysvallat – Boston, Massachusetts, Yhdysvallat – New York, New York, Yhdysvallat

Varaukset ja kyselyt asiakaspalvelun kautta.

 


Säännöt

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ponantin risteilyistä 500 euroa alennusta!

Kampanja-aika: toistaiseksi

Kaikista ranskalaisen Ponant-varustamon luksusristeilyistä 500 euroa alennusta! Tarjous koskee vain uusia varauksia. Varaukset asiakaspalvelumme kautta.

 

Tutustu risteilyihin täällä!


Säännöt

Tarjous koskee vain uusia varauksia. Varaukset on tehtävä asiakaspalvelun kautta. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 


Maailman ympäri 116 päivässä

Kampanja-aika: saatavuuden mukaan

Lähtösatamat: Miami & Los Angeles

Matkustuspäivät: 17.1.–13.5.2022

Alus: Crystal Serenity

Hinta: alk. 39 049 €/hlö

 

Kohteet: Miami, Florida, Yhdysvallat – Ocho Rios, Jamaika – Cartagena, Kolumbia – Panaman kanava –  Corinto, Nicaragua – Puerto Quetzal, Guatemala – Zihuatanejo, Meksiko – Manzanillo, Meksiko – Cabo San Lucas, Meksiko – San Diego, Kalifornia, Yhdysvallat – Los Angeles (San Pedro), Kalifornia, Yhdysvallat – Honolulu, Havaiji, Yhdysvallat – Nawiliwili, Havaiji, Yhdysvallat – Apia, Samoa – Nuku’alofa, Tonga – Auckland, Uusi-Seelanti – Tauranga, Uusi-Seelanti – Picton, Uusi-Seelanti – Sydney, Australia – Eden, Australia – Melbourne, Australia – Adelaide, Australia – Busselton, Australia – Fremantle, Australia – Exmouth, Australia – Bali (Benoa), Indonesia – Singapore – Colombo, Sri Lanka – Malé, Malediivit – Mumbai, Intia – Salala, Oman – Luxor, Egypti – Akaba, Jordania – Suezin kanava – Ashdod, Israel – Limassol, Kypros – Ródos, Kreikka – Istanbul, Turkki – Nessebar, Bulgaria – Odessa, Ukraina – Constanța, Romania – Ateena (Pireus), Kreikka – Katákolo, Kreikka – Náxos, Kreikka – Sorrento, Italia – Rooma (Civitavecchia), Italia – Firenze (Livorno), Italia – Monte Carlo, Monaco – Cartagena, Espanja – Gibraltar, Iso-Britannia – Azorit (Ponta Delgada), Portugali – Hamilton, Bermuda – Miami, Florida, Yhdysvallat

 

Varaukset ja kyselyt asiakaspalvelun kautta.


Säännöt

Paikkoja rajoitetusti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.