Risteilytarjoukset

Suodata hakutuloksia

 • Risteile ilman sinkkulisää

  Hurtigruten

  Valikoiduilla Hurtigrutenin risteilyillä yksin matkustavat risteilevät nyt ilman sinkkulisää. Kohteiden joukkoon mahtuu muun muassa Norjan rannikko, Huippuvuoret ja Antarktis.

  Kampanja-aika: 31.5.2022 asti

 • Antarktiksen risteilyille lennot kaupan päälle

  Hurtigruten

  Hurtigrutenin uusimpien alusten, Fridtjof Nansenin ja Roald Amundsenin, Antarktiksen risteilyille saat nyt lennot Helsingistä kaupan päälle. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 1.10.2022–31.12.2023.

  Kampanja-aika: 19.6.2022 asti

 • Deluxe-juomapaketti alennettuun hintaan

  Royal Caribbean

  Royal Caribbeanin risteilyille on mahdollisuus lisätä asiakaspalvelun kautta Deluxe- tai Refreshment-juomapaketti alennettuun hintaan.

  Kampanja-aika: Toistaiseksi

 • Have It All -etupaketti hintaan 45€/hlö/päivä

  Holland America Line

  Lisää Holland America Linen risteilyvarauksellesi Have It All -etupaketti nyt huippuhintaan 45 €/hlö/päivä! Etupaketti sisältää retkipaketin, Signature-juomapaketin, Surf-nettipaketin ja illallisia erikoisravintolassa.

  Kampanja-aika: Voimassa toistaiseksi

 • Maksuton hyttikategorian korotus

  Oceania Cruises

  Oceania Cruisesin valikoiduilla risteilyillä saat maksuttoman hyttikategorian korotuksen jopa neljä kategoriaa korkeampaan hyttikategoriaan. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä, joiden lähtöpäivä on 6.8.2022–9.10.2023.

  Kampanja-aika: 3.6.2022 asti

 • Lapset risteilevät ilmaiseksi

  CroisiEurope

  Lapset risteilevät ilmaiseksi CroisiEuropen kesän risteilyillä Dourolla, Guadalquivirilla ja Reinillä. Tarjous koskee valikoituja jokiristeilyjä kesällä 2022.

  Kampanja-aika: Saatavuuden mukaan

 • Jopa $1 000 käyttörahaa laivalle

  Seabourn

  Kun varaat nyt jonkin valikoiduista Seabournin risteilyistä Euroopassa, Aasiassa, Alaskassa, Tyynellämerellä tai Karibialla, saat kaupan päälle jopa $1 000/sviitti käyttörahaa laivalla käytettäväksi.

  Kampanja-aika: 31.5.2022 asti

 • Kolme OLife-etua kaupan päälle

  Oceania Cruises

  Kun varaat jonkin valikoiduista Oceania Cruisesin risteilyistä, saat kaupan päälle kaikki kolme OLife-etua. Etuihin sisältyy House Select -juomapaketti, 4–8 retkeä satamakohteissa ja $400–800 käyttörahaa per hytti.

  Kampanja-aika: 15.6.2022 asti

 • $1 000 käyttörahaa + maksuton hyttikategorian korotus

  Regent Seven Seas Cruises

  Regent Seven Seas Cruisesin valikoiduille risteilyille saat nyt $1 000 käyttörahaa ja maksuttoman hyttikategorian korotuksen kaksi kategoriaa korkeampaan hyttikategoriaan.

  Kampanja-aika: 30.6.2022 asti

 • Alennetut sinkkuhinnat

  Celebrity Cruises

  Valikoiduilla Celebrity Cruisesin risteilyillä Euroopassa, Karibialla ja Alaskassa yhden hengen lisä on normaalia pienempi.

  Kampanja-aika: Saatavuuden mukaan

 • Galapagoksen risteilyt ja Fly & Cruise -paketit alehintaan

  Celebrity Cruises

  Valikoidut Celebrity Cruisesin risteilyt ja Fly & Cruise -risteilypaketit Galapagossaarille ovat nyt varattavissa alennettuun hintaan. Tarjous koskee valikoituja risteilyjä 1.3.2022–29.12.2024.

  Kampanja-aika: 31.5.2022 asti

 • Upeat OLife-edut luksusristeilylle

  Oceania Cruises

  Kun varaat jonkin Oceania Cruisesin valikoiduista luksusristeilyistä, saat valita kaupan päälle yhden OLife-edun.

  Kampanja-aika: Voimassa toistaiseksi

 • Always Included

  Celebrity Cruises

  Celebrity Cruisesin risteilyille on nyt mahdollista lisätä kattava etupaketti lisämaksusta. Etupaketteihin sisältyy aina vähintäänkin juomapaketti sekä nettipaketti. Etupaketit alkaen noin 30€/hlö/pv.

  Kampanja-aika: Toistaiseksi